China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

De snelle Uitrusting van Lezingsrdt voor Kwalitatieve Opsporing van Diazepam DIA in Menselijke Urine

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:Ddi-101/ddi-102/ddi-114

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:Negotiation
Verpakking Details:40T/Kit of 50T/Kit
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette/Comité/Peilstok Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 40T/Kit of 50T/Kit opslagruimte: 2-30℃
Snijd af: 300 ng/ml certificaat: CE

 

 

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van Benzodiazepines in menselijke urine. Voor medisch en ander professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro.

 

Toepassingen:  

 

De snelle Test van DIA (Urine) is snelle chromatografische immunoassay voor de opsporing van Diazepam in urine bij een afgesneden concentratie van 300ng/ml. Deze test zal andere verwante samenstellingen, alstublieft ontdekken naar de Analytische Specificiteitlijst in deze bijsluiter verwijzen.
Deze analyse levert slechts een kwalitatief, inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) zijn de aangewezen bevestigingsmethode. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden gebruikt.

 

Beschrijving:  

 

Diazepam is een medicijn van de benzodiazepine familie die typisch een kalmerend effect veroorzaakt. Het heeft anticonvulsant eigenschappen. Diazepam heeft geen effect op GABA-niveaus en geen effect op glutamaatdecarboxylase activiteit, maar heeft een licht effect op gamma-amino boterzuurtransaminase activiteit. Diazepam kan intramusculair (IM), of als zetpil mondeling, intraveneus worden beheerd. Wanneer mondeling beheerd, wordt het snel geabsorbeerd en heeft een snel begin van actie. Het begin van actie is één tot vijf minuten voor IV beleid en 15-30 minuten voor IM beleid. De duur van diazepam piek farmacologische gevolgen is 15 minuten aan één uur voor beide routes van beleid. De biologische beschikbaarheid na mondeling beleid is 100% en 90% na rectaal beleid. De piekplasmaniveaus komen tussen 30 en 90 minuten na mondeling beleid en tussen 30 en 60 minuten voor na intramusculair beleid; na rectaal beleid, komen de piekplasmaniveaus na 10 tot 45 minuten voor. Diazepam is hoogst protein-bound, met 96 aan 99% van de geabsorbeerde drug die protein-bound zijn. De distributiehalveringstijd van diazepam is 2 tot 13 minuten. Wanneer diazepam IM wordt beheerd, is de absorptie langzaam, onregelmatig, en onvolledig.

 

Hoe te gebruiken? 

 

Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 volledige dalingen van urine (ong. 120μL) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, en begin dan de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie de hieronder illustratie.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10minutes.

De snelle Uitrusting van Lezingsrdt voor Kwalitatieve Opsporing van Diazepam DIA in Menselijke Urine

【DE AANWIJZINGEN VOOR COMMISSIE GEBRUIKEN】
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder het testpaneel uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Verwijder GLB.
3. Met de pijl die op het urinespecimen richten, dompel verticaal het testpaneel in het urinespecimen minstens 10 tot 15 seconden onder. Dompel de strook op minstens het niveau van de golvende lijnen, maar niet boven de pijl op het testpaneel onder.
4. Vervang GLB en plaats het testpaneel op een niet absorberende vlakke oppervlakte.
5. Begin de tijdopnemer en wacht op de rassenbarrière te verschijnen.
6. Het resultaat zou 5 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

De snelle Uitrusting van Lezingsrdt voor Kwalitatieve Opsporing van Diazepam DIA in Menselijke Urine

【DE AANWIJZINGEN VOOR PEILSTOK GEBRUIKEN】
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testpeilstok uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Met pijlen die op het urinespecimen richten, dompel verticaal de testpeilstok in het urinespecimen minstens 10-15 seconden onder. Ga niet de maximum (MAXIMUM) lijn op de Testpeilstok wanneer over het onderdompelen van de strook. Zie de hieronder illustratie.
3. Plaats de testpeilstok op een niet absorberende vlakke oppervlakte, begin de tijdopnemer en wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

De snelle Uitrusting van Lezingsrdt voor Kwalitatieve Opsporing van Diazepam DIA in Menselijke Urine

 

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)

 

VERBIED: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het controlegebied (c) moeten zijn, en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het testgebied (t) moeten zijn. Dit negatieve resultaat wijst erop dat de Diazepam (DIA) concentratie onder het opspoorbare scheidingsniveau is.

*NOTE: De schaduw van kleur in het testgebied (t) kan variëren, maar het zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage rassenbarrière is.

 

POSITIEF: Één rassenbarrière verschijnt in het controlegebied (c). Geen lijn verschijnt in het testgebied (t). Dit positieve resultaat wijst erop dat de Diazepam (DIA) concentratie boven het opspoorbare scheidingsniveau is.

 

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe testpeilstok. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testpeilstok onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Ddi-102 Diazepam (DIA) Snelle Testcassette Urine Cassette 40 T 300 ng/mL* Ce
Ddi-114 Diazepam (DIA) Snel Testcomité Urine Comité 40 T Ce
Ddi-101 Diazepam (DIA) Snelle Testpeilstok Urine Peilstok 50 T Ce

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)