Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis ProductenDruggebruik Testuitrusting

Cassette/Peilstok/Comité het Nauwkeurige Druggebruik Van de Urine ab-PINACA (ABP) Ce van de Testcertificaat Uitrusting

Ik ben online Chatten Nu
China Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD certificaten
China Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD certificaten
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— M. John Smith Engeland

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Mej. Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mevr. Julie Tschetter België

Aangezien de oude klant van AllTest sinds 2009, wij zouden moeten het grote werk danken zijn gedaan door AllTest ons steunen aanwinst meer marktaandeel en winst

—— M. Robin Seifert Duitsland

Cassette/Peilstok/Comité het Nauwkeurige Druggebruik Van de Urine ab-PINACA (ABP) Ce van de Testcertificaat Uitrusting

Cassette / Dipstick / Panel Accurate Drug Abuse Test Kit Urine AB-PINACA (ABP) CE Certificate
Cassette / Dipstick / Panel Accurate Drug Abuse Test Kit Urine AB-PINACA (ABP) CE Certificate Cassette / Dipstick / Panel Accurate Drug Abuse Test Kit Urine AB-PINACA (ABP) CE Certificate Cassette / Dipstick / Panel Accurate Drug Abuse Test Kit Urine AB-PINACA (ABP) CE Certificate Cassette / Dipstick / Panel Accurate Drug Abuse Test Kit Urine AB-PINACA (ABP) CE Certificate

Grote Afbeelding :  Cassette/Peilstok/Comité het Nauwkeurige Druggebruik Van de Urine ab-PINACA (ABP) Ce van de Testcertificaat Uitrusting Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE, ISO13485
Modelnummer: Dabp-101/dabp-102/dabp-114

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: N / A
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 40T/Kit of 50T/Kit
Levertijd: 2-4 weken
Betalingscondities: Franco fabriek
Levering vermogen: 10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette/Peilstok/Comité Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 40T/Kit of 50T/Kit opslagruimte: 2-30℃
Snijd af: 10 ng/mL certificaat: CE
Hoog licht:

rapid diagnostic test kits

,

one step rapid test

 

Ab-PINACA (ABP) snelle test voor de kwalitatieve opsporing van 10 ng/mL in menselijke urine. Voor medisch en ander professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro.

 

 

Toepassing:

 

De snelle de Testpeilstok van ABP (Urine) is snelle chromatografische immunoassay voor de opsporing van ab-PINACA in menselijke urine bij een afgesneden concentratie van 10ng/mL.
Deze analyse levert slechts een kwalitatief, inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) of Vloeibare Chromatografie/massaspectrometrie (LC/MS) is de aangewezen bevestigingsmethoden. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast,
in het bijzonder wanneer worden de inleidende positieve resultaten gebruikt.

 

Beschrijving:

 

Ab-PINACA is een samenstelling die eerst als component van synthetische cannabisproducten in Japan in 2012 werd geïdentificeerd. Het werd oorspronkelijk ontwikkeld door Pfizer in 2009 aangezien een pijnstillende medication.2 ab-PINACA als machtige agonist voor de CB1-receptor (Ki = 2,87 NM, EC50 = 1,2 NM) en CB2-receptor (Ki = 0,88 NM, EC50 = 2,5 NM) en volledig substituten voor δ9-THC in de studies van het rattenonderscheid dienst doet, terwijl het zijn meer machtige 1.5x.

 

 

Hoe te gebruiken?

 

 

Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 volledige dalingen van urine (ong. 120μL) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, en begin dan de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie de hieronder illustratie.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10minutes.

Cassette/Peilstok/Comité het Nauwkeurige Druggebruik Van de Urine ab-PINACA (ABP) Ce van de Testcertificaat Uitrusting 0

【DE AANWIJZINGEN VOOR COMMISSIE GEBRUIKEN】
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder het testpaneel uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Verwijder GLB.
3. Met de pijl die op het urinespecimen richten, dompel verticaal het testpaneel in het urinespecimen minstens 10 tot 15 seconden onder. Dompel de strook op minstens het niveau van de golvende lijnen, maar niet boven de pijl op het testpaneel onder.
4. Vervang GLB en plaats het testpaneel op een niet absorberende vlakke oppervlakte.
5. Begin de tijdopnemer en wacht op de rassenbarrière te verschijnen.
6. Het resultaat zou 5 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

Cassette/Peilstok/Comité het Nauwkeurige Druggebruik Van de Urine ab-PINACA (ABP) Ce van de Testcertificaat Uitrusting 1

【DE AANWIJZINGEN VOOR PEILSTOK GEBRUIKEN】
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testpeilstok uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Met pijlen die op het urinespecimen richten, dompel verticaal de testpeilstok in het urinespecimen minstens 10-15 seconden onder. Ga niet de maximum (MAXIMUM) lijn op de Testpeilstok wanneer over het onderdompelen van de strook. Zie de hieronder illustratie.
3. Plaats de testpeilstok op een niet absorberende vlakke oppervlakte, begin de tijdopnemer en wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

Cassette/Peilstok/Comité het Nauwkeurige Druggebruik Van de Urine ab-PINACA (ABP) Ce van de Testcertificaat Uitrusting 2

 

 

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN


(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)


VERBIED: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het controlegebied (c) moeten zijn, en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het testgebied (t) moeten zijn. Dit negatieve resultaat wijst erop dat de concentratie ab-PINACA (van ABP) onder het opspoorbare niveau is.


*NOTE: De schaduw van kleur in het testgebied (t) kan variëren, maar het zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage rassenbarrière is.
POSITIEF: Één rassenbarrière verschijnt in het controlegebied (c). Geen lijn verschijnt in het testgebied (t). Dit positieve resultaat wijst erop dat de concentratie ab-PINACA (van ABP) boven het opspoorbare niveau is.


ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe Testcassette. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de Testcassette onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Dabp-102 Ab-PINACA (ABP) Snelle Testcassette Urine Cassette 40 T 10 ng/mL* Ce
Dabp-114 Ab-PINACA (ABP) Snel Testcomité Urine Comité 40 T Ce
Dabp-101 Ab-PINACA (ABP) Snelle Testpeilstok Urine Peilstok 50 T Ce

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Contactpersoon: selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons