Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis ProductenInfectieziekte het Testen

Adenovirus Geschikte Snelle Testcassette, Pathologisch Analysemateriaal

Ik ben online Chatten Nu
China Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD certificaten
China Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD certificaten
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— M. John Smith Engeland

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Mej. Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mevr. Julie Tschetter België

Aangezien de oude klant van AllTest sinds 2009, wij zouden moeten het grote werk danken zijn gedaan door AllTest ons steunen aanwinst meer marktaandeel en winst

—— M. Robin Seifert Duitsland

Adenovirus Geschikte Snelle Testcassette, Pathologisch Analysemateriaal

Adenovirus Convenient Rapid Test Cassette , Pathological Analysis Equipments
Adenovirus Convenient Rapid Test Cassette , Pathological Analysis Equipments Adenovirus Convenient Rapid Test Cassette , Pathological Analysis Equipments Adenovirus Convenient Rapid Test Cassette , Pathological Analysis Equipments Adenovirus Convenient Rapid Test Cassette , Pathological Analysis Equipments

Grote Afbeelding :  Adenovirus Geschikte Snelle Testcassette, Pathologisch Analysemateriaal Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: ALLTEST
Certificering: CE
Modelnummer: Cassette (iad-602)
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Verpakking Details: 10T
Gedetailleerde productomschrijving
kleur: blauwe Formaat: Cassette
opslagruimte: 2-30°C Plankentijd: 24 maanden
certificaat: CE Snijd af: Zie Tussenvoegsel
Hoog licht:

snelle testuitrusting

,

diagnostische tests voor besmetting

 
Snel, één staptest voor de kwalitatieve opsporing van Adenovirus in menselijke faecaliën. Voor professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro.
 
Toepassing:
 

De Adenovirus Snelle Testcassette (Faecaliën) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van Adenovirus in menselijke faecaliënspecimens aan hulp in de diagnose van adenovirus besmetting.

 
Beschrijving:
 

De scherpe diarreeziekte bij jonge kinderen is een belangrijke oorzaak wereldwijd van morbiditeit en is een belangrijke oorzaak van mortaliteit in ontwikkelingslanden. 1 het onderzoek heeft aangetoond dat darmadenoviruses, hoofdzakelijk Ad40 en Ad41, een belangrijke oorzaak van diarree in veel van deze kinderen, tweede slechts aan rotaviruses zijn. Deze virale ziekteverwekkers zijn over de hele wereld geïsoleerd, en gekund diarree in kinderen het hele jaar door veroorzaken. De besmettingen worden het vaakst gezien in kinderen minder dan twee jaar oud, maar in patiënten van alle leeftijden gevonden. De verdere studies wijzen erop dat adenoviruses met 4-15% van alle in het ziekenhuis opgenomen gevallen van virale buikgriep worden geassocieerd. De snelle en nauwkeurige diagnose van buikgriep toe te schrijven aan adenovirus is nuttig in het vestigen van de etiologie van buikgriep en verwant geduldig beheer. Andere kenmerkende technieken zoals elektronenmicroscopie (EM) en nucleic zuurkruising zijn duur en arbeid-intensief.
Met de zelf-beperkt aard van adenovirus besmetting, kunnen dergelijke dure en arbeid-intensieve tests niet noodzakelijk zijn.
De Adenovirus Snelle Testcassette (Faecaliën) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van adenovirus in menselijk faecaliënspecimen, die resultaten in 10 minuten opleveren. De test gebruikt antilichaam specifiek voor adenovirus om adenovirus van menselijke faecaliënspecimens selectief te ontdekken.

 

Hoe te gebruiken?

 

Sta de test, het specimen, de buffer, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) te bereiken
voorafgaand aan het testen.
1. Om faecale specimens te verzamelen:
Verzamel voldoende hoeveelheid faecaliën (1-2mL of 1-2g) in een schone, droge container van de specimeninzameling om genoeg virusdeeltjes te verkrijgen. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse binnen 6 uren na inzameling wordt uitgevoerd. Verzamelde het specimen kan 3 dagen bij 2-8°C worden opgeslagen als getest niet binnen 6 uren. Voor opslag op lange termijn, zouden de specimens onder -20°C. moeten worden gehouden.
2. Aan proces faecale specimens:
Voor Stevige Specimens:
Schroef GLB van de buis van de specimeninzameling los, dan neersteken willekeurig het instrument van de specimeninzameling in het faecale specimen in minstens 3 verschillende plaatsen om ongeveer 50 mg faecaliën (gelijkwaardig aan 1/4 van een erwt) te verzamelen. Hol niet het faecale specimen uit.
Voor Vloeibare Specimens:
Houd het druppelbuisje verticaal, zuig faecale specimens op, en breng dan 2 dalingen van het vloeibare specimen (ongeveer 50 µL) in de buis die van de specimeninzameling de extractiebuffer bevatten over.
Haal krachtig GLB op de buis van de specimeninzameling aan, dan schok de buis van de specimeninzameling om het specimen en de extractiebuffer te mengen. Verlaat de inzamelingsbuis voor reactie 2 minuten.
3. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de foliezak en gebruik zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de test onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
4. Houd de buis van de specimeninzameling recht en schroef het uiteinde van de buis van de specimeninzameling los. Keer de buis van de specimeninzameling om en breng 2 volledige dalingen van het gehaalde specimen (ongeveer 80 ml) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, dan begin de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie hieronder illustratie.
5. Lees de resultaten 10 minuten na het uitdelen van het specimen. Lees geen resultaten na 20 minuten.
Nota: Als het specimen niet (aanwezigheid van deeltjes) migreert, centrifugeer de verdunde steekproef in het flesje van de extractiebuffer. Verzamel 80 µL van bovendrijvende substantie, verdeel goed in het specimen (s). Begin de tijdopnemer en ga van stap 5 verder in de bovengenoemde instructies voor gebruik verder.

Adenovirus Geschikte Snelle Testcassette, Pathologisch Analysemateriaal 0

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN


(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)


POSITIEF: * Twee verschillende rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn.


*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van Adenovirus antigeen huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) als positief moeten worden beschouwd.


VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen duidelijke lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t).


ONGELDIG: De controlelijn (c) slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe testcassette. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Iad-602 Adenovirus Snelle Testcassette Faecaliën Cassette 25 T Zie Tussenvoegsel Ce
 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Contactpersoon: selina

Tel.: +8615857153722

Direct Stuur uw aanvraag naar ons