Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis ProductenInfectieziekte het Testen

Rotavirus Geschikte Infectieziekte het Testen Cassette Één Stap Snelle Test

Ik ben online Chatten Nu
China Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD certificaten
China Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD certificaten
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— M. John Smith Engeland

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Mej. Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mevr. Julie Tschetter België

Aangezien de oude klant van AllTest sinds 2009, wij zouden moeten het grote werk danken zijn gedaan door AllTest ons steunen aanwinst meer marktaandeel en winst

—— M. Robin Seifert Duitsland

Rotavirus Geschikte Infectieziekte het Testen Cassette Één Stap Snelle Test

Rotavirus Convenient Infectious Disease Testing Cassette One Step Rapid Test
Rotavirus Convenient Infectious Disease Testing Cassette One Step Rapid Test Rotavirus Convenient Infectious Disease Testing Cassette One Step Rapid Test Rotavirus Convenient Infectious Disease Testing Cassette One Step Rapid Test Rotavirus Convenient Infectious Disease Testing Cassette One Step Rapid Test

Grote Afbeelding :  Rotavirus Geschikte Infectieziekte het Testen Cassette Één Stap Snelle Test Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: ALLTEST
Certificering: CE
Modelnummer: Cassette (iro-602)

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Verpakking Details: 10T
Gedetailleerde productomschrijving
kleur: blauwe Formaat: Cassette
opslagruimte: 2-30°C Plankentijd: 24 maanden
certificaat: CE Snijd af: Zie Tussenvoegsel
Hoog licht:

rapid test kit

,

infectious disease diagnostic tests

Een snelle eenstapstest voor de kwalitatieve detectie van Adenovirus in menselijke ontlasting. Alleen voor professioneel in vitro diagnostisch gebruik.
Toepassing:

De Rotavirus Rapid Test Cassette (Feces) is een snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve detectie van rotavirus in menselijke fecesmonsters om te helpen bij de diagnose van rotavirusinfectie. De Adenovirus Rapid Test Cassette (Feces) is een snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve detectie van Adenovirus in monsters van menselijke ontlasting om te helpen bij de diagnose van adenovirusinfectie.

Beschrijving:

Rotavirus is het meest voorkomende middel dat verantwoordelijk is voor acute gastro-enteritis, vooral bij jonge kinderen. De ontdekking ervan in 1973 en de associatie met infantiele gastro-enteritis vormden een zeer belangrijke vooruitgang in de studie van gastro-enteritis die niet werd veroorzaakt door acute bacteriële infectie. Rotavirus wordt overgedragen via oro-fecale route met een incubatieperiode van 1-3 dagen.
Hoewel specimenverzamelingen die binnen de tweede en vijfde dag van de ziekte zijn genomen, ideaal zijn voor detectie van antigeen, kan het rotavirus nog steeds worden gevonden terwijl de diarree aanhoudt. Rotavirale gastro-enteritis kan leiden tot sterfte voor risicopopulaties zoals zuigelingen, ouderen en immuungecompromitteerde patiënten. In gematigde klimaten komen rotavirusinfecties vooral in de wintermaanden voor. Er zijn zowel endemische als epidemieën gemeld waarbij ongeveer duizend mensen zijn betrokken. Bij gehospitaliseerde kinderen met acute darmaandoeningen was tot 50% van het geanalyseerde monster positief voor rotavirus. De virussen repliceren in de celkern en hebben de neiging gastheerspecifiek te zijn en een kenmerkend cytopathisch effect (CPE) te produceren. Omdat rotavirus extreem moeilijk te kweken is, is het ongebruikelijk om isolatie van het virus te gebruiken bij het diagnosticeren van een infectie. In plaats daarvan is een verscheidenheid aan technieken ontwikkeld om rotavirus in ontlasting te detecteren.
De Rotavirus Rapid Test Cassette (Feces) is een snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve detectie van rotavirus in humaan fecesmonster, met resultaten binnen 10 minuten. De test maakt gebruik van antilichamen die specifiek zijn voor rotavirus om selectief rotavirus te detecteren uit monsters van menselijke ontlasting.

Hoe te gebruiken?

Laat de test, het monster, de buffer en / of controles voorafgaand aan het testen op kamertemperatuur (15-30 ° C) komen.
1. Om fecale monsters te verzamelen:
Verzamel voldoende hoeveelheid ontlasting (1-2 ml of 1-2 g) in een schone, droge monsterverzamelcontainer om voldoende virusdeeltjes te verkrijgen. De beste resultaten worden verkregen als de test binnen 6 uur na verzameling wordt uitgevoerd. Het verzamelde monster kan 3 dagen worden bewaard bij 2-8 ° C als het niet binnen 6 uur wordt getest. Voor langdurige opslag moeten monsters onder - 20 ° C worden bewaard.
2. Om fecale monsters te verwerken:
Voor vaste exemplaren:
Schroef de dop van de monsterafnamebuis los en steek vervolgens de monsterafnameapplicator op ten minste 3 verschillende plaatsen in het fecale monster om ongeveer 50 mg ontlasting te verzamelen (gelijk aan 1/4 van een erwt). Schep het fecale monster niet.
Voor vloeibare specimens:
Houd de druppelaar verticaal, zuig fecale monsters af en breng vervolgens 2 druppels van het vloeibare monster (ongeveer 50 µL) over in de monsterverzamelbuis met de extractiebuffer.
Draai de dop op de monsterverzamelbuis en schud vervolgens de monsterverzamelbuis krachtig om het monster en de extractiebuffer te mengen. Laat de verzamelbuis 2 minuten reageren.
3. Breng het zakje op kamertemperatuur voordat u het opent. Haal de testcassette uit de folieverpakking en gebruik deze zo snel mogelijk. De beste resultaten worden verkregen als de test onmiddellijk na het openen van de folieverpakking wordt uitgevoerd.
4. Houd de monsterverzamelbuis rechtop en schroef de punt van de monsterverzamelbuis los. Keer de monsterverzamelbuis om en breng 2 volledige druppels van het geëxtraheerde monster (ongeveer 80 ml) over naar de monsterhouder (S) van de testcassette en start de timer. Zorg dat er geen luchtbellen in de monsterholte (S) terecht komen. Zie onderstaande afbeelding.
5. Lees de resultaten 10 minuten na afgifte van het monster af. Lees geen resultaten na 20 minuten.
Opmerking: Als het monster niet migreert (aanwezigheid van deeltjes), centrifugeer dan het verdunde monster in de flacon met extractiebuffer. Verzamel 80 µl supernatant, breng aan in de monsterholte (S). Start de timer en ga verder vanaf stap 5 in de bovenstaande gebruiksinstructies.

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN


(Raadpleeg de bovenstaande afbeelding)


POSITIEF: * Er verschijnen twee duidelijk gekleurde lijnen. Eén gekleurde lijn moet zich in het controlelijngebied (C) bevinden en een andere zichtbare gekleurde lijn moet zich in het testlijngebied (T) bevinden.
* OPMERKING: de intensiteit van de kleur in het testlijngebied (T) varieert afhankelijk van de concentratie van het rotavirus-antigeen in het monster. Daarom moet elke kleurtint in het testlijngebied (T) als positief worden beschouwd.
NEGATIEF: Er verschijnt een gekleurde lijn in het gebied van de controlelijn (C). Er verschijnt geen lijn in het testregelgebied (T).
ONGELDIG: regel (C) verschijnt niet. Onvoldoende monstervolume of onjuiste procedurele technieken zijn de meest waarschijnlijke redenen voor het falen van de controlelijn. Bekijk de procedure en herhaal de test met een nieuwe testcassette. Als het probleem zich blijft voordoen, stop dan onmiddellijk met het gebruik van de testkit en neem contact op met uw lokale distributeur.

Kat. Nee. Productomschrijving specimen Formaat Kit maat Afsnijden staat
IRO-602 Rotavirus snelle testcassette Ontlasting Cassette 25 T. Zie invoegen CE

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Contactpersoon: selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons