Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis ProductenInfectieziekte het Testen

Norovirusesinfectieziekte het Testen Cassette met Goedgekeurd Ce

Ik ben online Chatten Nu
China Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD certificaten
China Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD certificaten
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— M. John Smith Engeland

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Mej. Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mevr. Julie Tschetter België

Aangezien de oude klant van AllTest sinds 2009, wij zouden moeten het grote werk danken zijn gedaan door AllTest ons steunen aanwinst meer marktaandeel en winst

—— M. Robin Seifert Duitsland

Norovirusesinfectieziekte het Testen Cassette met Goedgekeurd Ce

Noroviruses Infectious Disease Testing Cassette With Ce Approved
Noroviruses Infectious Disease Testing Cassette With Ce Approved Noroviruses Infectious Disease Testing Cassette With Ce Approved Noroviruses Infectious Disease Testing Cassette With Ce Approved Noroviruses Infectious Disease Testing Cassette With Ce Approved

Grote Afbeelding :  Norovirusesinfectieziekte het Testen Cassette met Goedgekeurd Ce Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: ALLTEST
Certificering: CE
Modelnummer: Cassette (ino-602)

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Verpakking Details: 10T
Gedetailleerde productomschrijving
kleur: blauwe Formaat: Cassette
opslagruimte: 2-30°C Plankentijd: 24 maanden
certificaat: CE Snijd af: Zie Tussenvoegsel
Hoog licht:

rapid test kit

,

diagnostic tests for infection

 
Snel, één staptest voor de kwalitatieve opsporing van Noroviruses (Nov.) in menselijke faecaliën. Voor professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro.
 
Toepassing:
 

De snelle de Testcassette van Norovirus (Faecaliën) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van Norovirus in menselijke faecale specimens aan hulp in de diagnose van Norovirus-besmetting.

 
Beschrijving:
 

Noroviruses (Nov.) is een genetisch diverse groep enig vastgelopen RNA, nonenvelopped virussen die tot de Caliciviridae-familie behoren. Voor decennia werden zij tot voor kort genoemd „kleine rond gestructureerde virussen“ (SRSV) of „Norwalk-als virussen“ toen hun taxonomie gebruikend moderne moleculaire technieken werd onderzocht. Aanvankelijk vier antigenic soorten SRSV werden erkend, maar meer onlangs drie genogroups zijn geïdentificeerd met de soort Norovirus.Genogroup 1 en Genogroup 2 wordt geassocieerd met menselijke besmettingen terwijl Genogroup 3 met runder en varkensbesmetting wordt geassocieerd.
Noroviruses is een belangrijke oorzaak wereldwijd van scherpe buikgriep, vaak veroorzakend explosieve uitbarstingen in instellingen. Zij zijn hoogst besmettelijk, met een entstof van slechts tien deeltjes kunnend besmetting veroorzaken. De transmissie komt door het opnemen van vervuild voedsel en water en door uitgespreid persoonlijk voor. De transmissie is hoofdzakelijk faecaal-mondeling maar kan toe te schrijven in de lucht aan aerosolisation van vomitus zijn, die typisch overvloedige besmettelijke virusdeeltjes bevat. De uitbarstingen kunnen verscheidene routes van transmissie impliceren. De ziekte is scherp, gewoonlijk mild, hoewel het noodlottigheid onder de tere bejaarden heeft veroorzaakt, en zelf-beperkend en volgt een incubatieperiode van 24-48 uren hoewel de gevallen binnen 12 uren na blootstelling kunnen voorkomen. De capaciteit van Noroviruses is om uitbarstingen in instellingen te veroorzaken een belangrijke volksgezondheidskwestie geworden. De uitbarstingen van Norovirus-besmetting kunnen met restaurants en instellingen zo worden geassocieerd divers zoals verpleeghuizen, de ziekenhuizen en elite sportieve kampen. De besmettingen in zuigelingen, bejaarde of tere patiënten kunnen fataal zijn indien verlaten onbehandeld.
De symptomen van Norovirus-ziekte omvatten misselijkheid, het braken, gewoonlijk diarree, en wat maag het belemmeren. Soms hebben de mensen een low-grade koorts, kou, hoofdpijn, bovendien spierpijnen, en een algemene betekenis van vermoeidheid. De ziekte begint vaak plotseling, en de besmette persoon kan zeer ziek voelen. In de meeste mensen zelf-beperkt de ziekte met symptomen die ongeveer 1 of 2 dagen duren. In het algemeen ervaren de kinderen het braken dan volwassenen.

 

Hoe te gebruiken?

 

Sta de test, het specimen, de buffer, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Om faecale specimens te verzamelen: Verzamel voldoende hoeveelheid faecaliën (1-2 ml of 1-2 g) in een schone, droge container van de specimeninzameling om genoeg virusdeeltjes te verkrijgen. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse binnen 6 uren na inzameling wordt uitgevoerd. Verzamelde het specimen kan 3 dagen bij 2-8°C worden opgeslagen als getest niet binnen 6 uren. Voor opslag op lange termijn, zouden de specimens onder -20°C. moeten worden gehouden.
2. Aan proces faecale specimens:
Voor Stevige Specimens:
Schroef GLB van de buis van de specimeninzameling los, dan neersteken willekeurig het instrument van de specimeninzameling in het faecale specimen in minstens 3 verschillende plaatsen om ongeveer 50 mg faecaliën (gelijkwaardig aan 1/4 van een erwt) te verzamelen. Hol niet het faecale specimen uit.
Voor Vloeibare Specimens:
Houd het druppelbuisje verticaal, zuig faecale specimens, en toen overdracht 50µL in de buis die van de specimeninzameling de extractiebuffer bevatten op.
Haal krachtig GLB op de buis van de specimeninzameling aan, dan schok de buis van de specimeninzameling om het specimen en de extractiebuffer te mengen.
3. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de foliezak en gebruik zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de test onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
4. Houd de buis van de specimeninzameling recht en schroef klein GLB van de buis van de specimeninzameling los. Keer de buis van de specimeninzameling om en breng 2 volledige dalingen van het gehaalde specimen (ongeveer 80µL) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, dan begin de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie hieronder illustratie.
5. Lees de resultaten 15 minuten na het uitdelen van het specimen. Lees geen resultaten na 20 minuten.
Nota: Als het specimen niet (aanwezigheid van deeltjes) migreert, centrifugeer de verdunde steekproef in het flesje van de extractiebuffer. Verzamel 80 µL van bovendrijvende substantie, verdeel goed in het specimen (s). Begin de tijdopnemer en ga van stap 5 verder in de bovengenoemde instructies voor gebruik verder.

Norovirusesinfectieziekte het Testen Cassette met Goedgekeurd Ce 0

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN 
(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)
Genogroup 1 POSITIEF: * Twee verschillende rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in Genogroup 1 gebied moeten zijn (T1).
Genogroup 2 POSITIEF: * Twee verschillende rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in Genogroup 2 gebied moeten zijn (T2).
Genogroup 1& Genogroup 2 POSITIEF: * Drie verschillende rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou in het controlegebied (c) moeten zijn en rassenbarrière twee zou in Genogroup 1 gebied (T1) moeten zijn en Genogroup 2 gebied (T2). Een positief resultaat in Genogroup 1 gebied en Genogroup 2 gebied wijst erop dat Genogroup 1 antigeen en Genogroup 2 antigeen in de steekproef werden ontdekt.
*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van Norovirus-antigeen huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) als positief moeten worden beschouwd.
VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in de gebieden van de testlijn (T1/T2).
ONGELDIG: De controlelijn (c) slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe testcassette. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Ino-602 Cassette van de Norovirus de Snelle Test Faecaliën Cassette 10 T Zie Tussenvoegsel Ce
 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Contactpersoon: selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons