China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Adenovirus van de Uitrustingsnorovirus Rotavirus van Ce Rdt en van Astrovirus Combo Diagnostische test

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE
Modelnummer:Cassette

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:25 tests per uitrusting
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette kleur: blauwe
Specimen: Faecaliën opslagruimte: 2-30°C
Plankentijd: 24 maanden Materiaal: Plastic

 
Snel, één staptest voor de kwalitatieve opsporing van norovirus, rotavirus, adenovirus en astrovirus in menselijke faecaliën.

 

Voor professioneel verklaard Ce

 

 

Toepassingen: 

 

De de Testcassette van Combo van Rotavirus en Adenovirus (Faecaliën) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van rotavirus en adenovirus in menselijke faecaliënspecimens aan hulp in de diagnose van rotavirus of adenovirus besmetting.

 

 

Beschrijving: 

 

De Combo-Test bestaat van 3 delen, namelijk, uit Norovirus, Rotavirus/-Adenovirus en Astrovirus. De details voor elk deel worden hieronder gegeven.
De snelle Test van Norovirus (Faecaliën) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van norovirus in menselijk faecaal specimen. De test gebruikt antilichaam specifiek voor norovirus om norovirus in menselijke faecale specimens selectief te ontdekken.
Noroviruses (Nov.) is een genetisch diverse groep enig vastgelopen RNA, nonenvelopped virussen die tot de Caliciviridae-familie behoren. Aanvankelijk vier antigenic soorten SRSV werden erkend, maar meer onlangs drie genogroups zijn geïdentificeerd met de soort Norovirus. Genogroup 1 en Genogroup 2 worden geassocieerd met menselijke besmettingen terwijl Genogroup 3 met runder en varkensbesmetting wordt geassocieerd. Noroviruses is een belangrijke oorzaak wereldwijd van scherpe buikgriep, vaak veroorzakend explosieve uitbarstingen in instellingen. Zij zijn hoogst besmettelijk, met een entstof van slechts tien deeltjes kunnend besmetting veroorzaken. De transmissie komt door vervuild opnemen voor
voedsel en water en door uitgespreid persoonlijk. De transmissie is hoofdzakelijk faecaal-mondeling maar kan toe te schrijven in de lucht aan aerosolisation van vomitus zijn, die typisch overvloedige besmettelijke virusdeeltjes bevat. De uitbarstingen kunnen verscheidene routes van transmissie impliceren. De ziekte is scherp, gewoonlijk mild, hoewel het noodlottigheid onder de tere bejaarden heeft veroorzaakt, en zelf-beperkend en volgt een incubatieperiode van 24-48 uren hoewel de gevallen binnen 12 uren na blootstelling kunnen voorkomen.
De symptomen van Norovirus-ziekte omvatten misselijkheid, het braken, gewoonlijk diarree, en wat maag het belemmeren. Soms hebben de mensen een low-grade koorts, kou, hoofdpijn, bovendien spierpijnen, en een algemene betekenis van vermoeidheid. De ziekte begint vaak plotseling, en de besmette persoon kan zeer ziek voelen. In de meeste mensen zelf-beperkt de ziekte met symptomen die ongeveer 1 of 2 dagen duren.
De snelle Test van Combo van Rotavirus en Adenovirus (Faecaliën) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van rotavirus en adenovirus in menselijk faecaal specimen, die resultaten in 10 minuten opleveren. De test gebruikt antilichaam specifiek voor rotavirus en adenovirus om rotavirus en adenovirus van menselijke faecale specimens selectief te ontdekken.
De scherpe diarreeziekte bij jonge kinderen is een belangrijke oorzaak wereldwijd van morbiditeit en is een belangrijke oorzaak van mortaliteit in het ontwikkelen van countries.1 Rotavirus is de gemeenschappelijkste agent verantwoordelijk voor scherpe buikgriep, hoofdzakelijk in jonge children.2 vertegenwoordigden Zijn ontdekking in 1973 en zijn vereniging met kinderbuikgriep een zeer belangrijke die vordering in de studie van buikgriep niet door scherpe bacteriële besmetting wordt veroorzaakt. Rotavirus wordt overgebracht door mondeling-faecale route met een incubatieperiode van 1-3 dagen. Hoewel de specimeninzamelingen binnen de tweede en vijfde dag na de ziekte worden genomen voor antigeenopsporing ideaal zijn, kan rotavirus nog worden gevonden terwijl de diarree die verdergaat. De Rotaviralbuikgriep kan in mortaliteit voor bevolking op risico zoals zuigelingen, de bejaarden resulteren en immunocompromised de gematigde klimaten van patients.3In, komen de rotavirusbesmettingen hoofdzakelijk in de wintermaanden voor. Endemics evenals de epidemieën die zowat duizend mensen beïnvloeden zijn reported.4 met in het ziekenhuis opgenomen kinderen die aan scherpe darmziekte tot 50% van het geanalyseerde specimen lijden waren positief voor rotavirus.5The-virussenherhaling in de celkern en neigen specifieke gastheerspecies te zijn veroorzakend een kenmerkend cytopathic effect (CPE) geweest.
Het onderzoek heeft dat darmadenoviruses, hoofdzakelijk Ad40 en Ad41, een belangrijke oorzaak van diarree in veel van deze kinderen zijn, tweede slechts aan rotaviruses.6 aangetoond, zijn 7,8,9 Deze virale ziekteverwekkers over de hele wereld geïsoleerd, en gekund diarree in kinderen het hele jaar door veroorzaken. De besmettingen worden het vaakst gezien in kinderen minder dan twee jaar oud, maar in patiënten van alle leeftijden gevonden. De verdere studies wijzen erop dat adenoviruses met 4 - 15% van alle in het ziekenhuis opgenomen gevallen van virale gastroenteritis.5 worden geassocieerd, Snelle 6,7,8,9 en de nauwkeurige diagnose van buikgriep toe te schrijven aan adenovirus is nuttig in het vestigen van de etiologie van buikgriep en verwant geduldig beheer.
De snelle Test van Astrovirus (Faecaliën) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van astrovirus in menselijk faecaal specimen. De test gebruikt antilichaam specifiek voor astrovirus om astrovirus van menselijke faecale specimens selectief te ontdekken. Astrovirus is een type van virus dat eerst in 1975 gebruikend elektronenmicroscopen na een uitbarsting van diarree in humans.10 Astroviruses is 28-35 NM diameter, icosahedral virussen werd ontdekt die een kenmerk vijf hebben of star-like oppervlaktestructuur wanneer bekeken door elektronenmicroscopie sixpointed. Samen met Picornaviridae en Caliciviridae, bestaat Astroviridae uit een derde familie van nonenveloped virussen het waarvan genoom uit plus-betekenis, single-stranded RNA samengesteld is. 11 Astrovirus heeft non-segmented, één enkele vastgelopen, is het positieve genoom van betekenisrna binnen Menselijke astroviruses van een niet-gewikkelde icosahedral capsid.12 getoond in talrijke studies wereldwijd een belangrijke oorzaak van buikgriep in jonge kinderen te zijn.

 

 

Hoe te gebruiken? 

 

 

Sta de de het testcassette, specimen en buffer toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Om faecale specimens te verzamelen:
Verzamel voldoende hoeveelheid faecaliën (1-2 ml of 1-2 g) in een schone, droge container van de specimeninzameling om genoeg virusdeeltjes te verkrijgen. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse binnen 6 uren na inzameling wordt uitgevoerd. Verzamelde het specimen kan 3 dagen bij 2-8°C worden opgeslagen als getest niet binnen 6 uren. Voor opslag op lange termijn, zouden de specimens onder -20°C. moeten worden gehouden.
2. Aan proces faecale specimens:
Voor Stevige Specimens:
Schroef GLB van de buis van de specimeninzameling los, dan neersteken willekeurig het instrument van de specimeninzameling in het faecale specimen in minstens 3 verschillende plaatsen om ongeveer 50 mg faecaliën (gelijkwaardig aan 1/4 van een erwt) te verzamelen. Hol niet het faecale specimen uit.
Voor Vloeibare Specimens:
Houd het druppelbuisje verticaal, zuig faecale specimens op, en breng dan 2 dalingen van het vloeibare specimen (ongeveer 50 µL) in de buis die van de specimeninzameling de extractiebuffer bevatten over. Haal krachtig GLB op de buis van de specimeninzameling aan, dan schok de buis van de specimeninzameling om het specimen en de extractiebuffer te mengen. Verlaat de inzamelingsbuis voor reactie 2 minuten.
3. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de foliezak en gebruik het binnen één uur. De beste resultaten zullen worden verkregen als de test onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
4. Houd de buis van de specimeninzameling recht en schroef klein GLB van de buis van de specimeninzameling los. Keer de buis van de specimeninzameling om en breng 2 volledige dalingen van het gehaalde specimen (ongeveer 80μL) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, dan begin de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie hieronder illustratie.
5. Lees de resultaten 15 minuten na het uitdelen van het specimen. Lees geen resultaten na 20 minuten.
Nota: Als het specimen niet (aanwezigheid van deeltjes) migreert, centrifugeer het gehaalde specimen in het flesje van de extractiebuffer. Verzamel 80 µL van bovendrijvende substantie, verdeel goed in het specimen (s). Begin de tijdopnemer en ga van stap 5 verder in de bovengenoemde instructies voor gebruik verder.
 
Adenovirus van de Uitrustingsnorovirus Rotavirus van Ce Rdt en van Astrovirus Combo Diagnostische test
 
INTERPRETATIE VAN RESULTATEN 
(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)
Alle die Testinterpretaties moeten vanaf de vensters worden uitgevoerd voor elk type worden geclassificeerd.
Norovirus:
T1 EN T2positief: * Drie verschillende rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in Genogroup 1 gebied (T1) moeten zijn en/of Genogroup 2 gebied (T2).
T1 POSITIEF: * Twee verschillende rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in Genogroup 1 gebied moeten zijn (T1).
T2positief: * Twee verschillende rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in Genogroup 2 gebied moeten zijn (T2).
Rotavirus en Adenovirus Combo:
Rotaviruspositief: * Een rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c) en een andere rassenbarrière verschijnt in het gebied van de T2lijn.
Adenovirus Positief: * Een rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c) en een andere rassenbarrière verschijnt in het T1 lijngebied.
Rotavirus en Adenovirus Positief: * Een rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c) en twee andere rassenbarrières verschijnen in T1 lijngebied en respectievelijk het gebied van de T2lijn.
Astrovirus:
POSITIEF: * Twee verschillende rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn.
VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t).

*NOTE: Voor alle drie vensters, zal de intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) afhankelijk van de concentratie van virale antigenen huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) als positief moeten worden beschouwd.
ONGELDIG: De controlelijn (c) slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe testcassette. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Imvd-645 Norovirus, van Rotavirus, Adenovirus en van Astrovirus Combo Snelle Testcassette Faecaliën Cassette 10T / Ce
 
   
 
   

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)