China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Het Kinasemb van de Fiatestcreatine (CK-MB) Testgebruik door fluorescentieimmunoassay Analysator in Menselijk geheel bloed /serum /plasma

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:Fiatest
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:FI-ckmb-402

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:negotiation
Verpakking Details:10T/25T
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: Geheel Bloed /Serum /Plasma
Uitrustingsgrootte: 10T/25T certificaat: CE, ISO 13485
opslagruimte: 2-30℃ Test bereik: 0.2-75 ng/L

Een snelle test voor het meten van Creatinekinase MB (CK-MB) in geheel bloed /serum /plasma met het gebruik van de fluorescentieimmunoassay van Fiatest TM Analysator. Voor professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro.
 
 

Toepassing en Beschrijving:

 

Het creatinekinase MB (CK-MB) is een enzym huidig in de hartspier met een molecuulgewicht van 87,0 kDa.1Creatine-Kinase is een molecule met twee delen die van twee die subeenheden wordt gevormd als „M“ en „B“ worden aangewezen die combineren om drie verschillende isoenzymen, CK-MM., CK-BB, en CK-MB te vormen. CK-MB is het isoenzym van Creatinekinase het meest betrokken bij het metabolisme van hartspierweefsel. 2.The-de versie van CK-MB in het bloed die MI volgen kan binnen 3-8 uren na het begin van symptomen worden ontdekt. Het bereikt binnen 9 tot 30 uren een hoogtepunt, en keert op basislijnniveaus terug binnen 48 tot 72 uren. 3. CK-MB is één van de belangrijkste harttellers en als de traditionele teller voor de diagnose van MI op brede schaal gezien.
De CK-MB Testcassette (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is een eenvoudige test die een combinatie antilichaam met een laag bedekte deeltjes gebruikt en vangt reagentia om CK-MB in geheel bloed, serum of plasma kwantitatief te ontdekken.

 

 

Hoe te gebruiken?

 

Verwijs naar de Fluorescentieimmunoassay van Fiatest TM het Handboek van de Analysatorverrichting voor de volledige instructies op gebruik van de Test. De test zou in kamertemperatuur moeten worden uitgevoerd.
Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Zet de Analysatormacht aan. Dan volgens de behoefte, de uitgezochte „standaardtest“ of „Snelle test“ wijze.
2. Verwijder het Identiteitskaart en neem het in de Analysatorhaven op.
3. Serum/plasma: Pipet75μl serum/plasma in de bufferbuis; meng goed het specimen en de buffer.
4. Geheel bloed: Overdracht100μl geheel bloed in de bufferbuis met pipet; meng goed het specimen en de buffer.
5. Voeg verdund specimen met een Pipet toe: Pipette 75μL verdund specimen goed in de steekproef. Begin tegelijkertijd de tijdopnemer.
6. Er zijn twee testmodussen voor de Fluorescentieimmunoassay van Fiatest TM Analysator, Standaardtestmodus en Snelle Testmodus. Gelieve te verwijzen naar de gebruikershandleiding van de Fluorescentieimmunoassay van Fiatest TM Analysator voor details.
„Snelle test“ wijze: Neem de testcassette in de Analysator op 15 minuten na voorbeeldtoepassing en klik „Test“, zal de Analysator automatisch het testresultaat na een paar seconden geven.
„Standaardtest“ wijze: Neem de testcassette in de Analysator onmiddellijk na voorbeeldtoepassing op, klik „Nieuwe test“ tegelijkertijd, zal de Analysator automatisch tellend onderaan 15 minuten. Na de aftelprocedure, zal de Analysator het resultaat in een keer geven.
 
Het Kinasemb van de Fiatestcreatine (CK-MB) Testgebruik door fluorescentieimmunoassay Analysator in Menselijk geheel bloed /serum /plasma
INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
Resultaten door Fiatest TM Fluorescentieimmunoassay Analysator worden gelezen die.
Het resultaat van tests voor HbA1c wordt berekend door Fiatest TM Fluorescentieimmunoassay Analysator en toont het resultaat op het scherm. Voor extra informatie, gelieve te verwijzen naar de gebruikershandleiding van de Fluorescentieimmunoassay van Fiatest TM analyseren.
De lineariteitwaaier van de Test van Fiatest TM HbA1c is 0.2-75 ng/L.
 
 
Catalogusaantal Puntnaam Steekproef Testwaaier UITRUSTINGSgrootte
FI-ckmb-402 CK-MB Testcassette WB/S/P 0.2-75 ng/L

10T/25T

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)