China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Snel de Testgebruik van de Lezingsovergang door de fluorescentieimmunoassay van Noaatrend TM Analysator in Menselijk geheel bloed /serum /plasma

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:Novatrend
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:FI-crp-402

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:negotiation
Verpakking Details:1pc x 100/kit 1PC x 50/kit
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: Geheel Bloed /Serum /Plasma
Uitrustingsgrootte: 10T/25T opslagruimte: 2-30℃
Test bereik: 0.5~200 mg/l certificaat: CE

Een snelle test voor het meten van Overgang CRP in geheel bloed /serum /plasma met het gebruik van de fluorescentieimmunoassay van Noaatrend TM Analysator. Voor professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro.
 
 

Toepassing:

 

CRP-de Testcassette (WB/S/P) is gebaseerd bij Fluorescentieimmunoassay voor de kwantitatieve bepaling van c-Reactief eiwit(crp) in serum, plasma of geheel bloed als hulp in de evaluatie van besmetting, weefselverwonding en ontstekingswanorde samen met meting van hoge gevoeligheid CRP (hs-CRP) voor evaluatie van scherpe coronaire syndromen (ACS).

 

Beschrijving:

 

De overgang is de definitieve beëindiging van menstruatie maar gewoonlijk niet wetenschappelijk gediagnostiseerd tot één volledig jaar na de menstruele periodes van een vrouw heeft opgehouden. De periode aan overgang leiden, en de 12 maanden die, zijn genoemd geworden perimenopause volgen. Vele vrouwen ervaren symptomen tijdens dit keer met inbegrip van opvliegingen, onregelmatige menstruele cycli, slaapwanorde, vaginale droogte, haarverlies, bezorgdheid en stemmingsschommeling, amnesie en moeheid op korte termijn. Het begin van perimenopause wordt veroorzaakt door veranderingen in de niveaus van hormonen in het vrouwelijke lichaam die de menstruele cyclus regelen. Aangezien het lichaam steeds minder oestrogeen produceert, verhoogt het zijn productie van FSH, die normaal de ontwikkeling van wijfje eggs.1-3 regelt. Daarom kan het testen voor FSH helpen bepalen of een vrouw in het perimenopausestadium is. Als een vrouw het weet is zij perimenopausal, kan zij de aangewezen maatregelen treffen om haar lichaam gezond te houden en de gezondheidsrisico's te vermijden verbonden aan overgang, die osteoporose, verhoogde bloeddruk en cholesterol, en verhoogd risico van hart disease.4, 5 omvatten
De FSH-Testcassette is een snelle test die kwantitatief het FSH-niveau in het specimen van Geheel Bloed/Serum/Plasma ontdekt. De test gebruikt een combinatie antilichamen met inbegrip van een monoclonal antilichaam anti-FSH om opgeheven niveaus van FSH selectief te ontdekken. Het minimumopsporingsniveau is 10mIU/mL.

 

 

Hoe te gebruiken?

 

Verwijs naar de Fluorescentieimmunoassay van Noaatrend TM het Handboek van de Analysatorverrichting voor de volledige instructies op gebruik van de Test. De test zou in kamertemperatuur moeten zijn.
1. Zet de Analysatormacht aan. Dan volgens de behoefte, de uitgezochte „Standaardtest“ of „Snelle test“ wijze.
2. Neem het Identiteitskaart en neem het in de Analysatorhaven op.
3. Serum of plasma: Pipet 5 μLserum of plasma in de bufferbuis, mengt goed specimenand de buffer.
Geheel bloed: Overdracht 7,5 μLwholebloed in de bufferbuis met verstrekte monstertrekker of pipet; meng goed het specimen en de buffer.
4. Voeg verdund specimen met een Pipet toe: Pipet 75 μL verdunde specimen goed in de steekproef van de cassette. Begin tegelijkertijd de tijdopnemer.
Voeg specimen met verstrekte monstertrekker toe: Verwerp de eerste 2 dalingen, dan voeg toe 2 dalingen van goed in de steekproef van de cassette dilutedspecimen. Begin tegelijkertijd de tijdopnemer.
5. Er zijn twee testmodussen voor de Fluorescentieimmunoassay van Noaatrend TM Analysator, Standaardtestmodus en Snelle Testmodus. Gelieve te verwijzen naar de gebruikershandleiding van de Fluorescentieimmunoassay van Noaatrend TM Analysator voor details.
„Snelle test“ wijze: Neem de testcassette in de Analysator op 3 minuten nadat de voorbeeldtoepassing „SNELLE TEST“ klikt, de testinformatie vult en „NIEUWE TEST“ onmiddellijk klikt. de analysator zal automatisch het testresultaat na een paar seconden geven.
„Standaardtest“ wijze: Neem de testcassette in de Analysator onmiddellijk na voorbeeldtoepassing op, klik „STANDAARDtest“, vul de testinformatie en klik „NIEUWE TEST“ tegelijkertijd, zal de Analysator automatisch tellend onderaan 3 minuten. Na de aftelprocedure, zal de Analysator het resultaat in een keer geven.
Snel de Testgebruik van de Lezingsovergang door de fluorescentieimmunoassay van Noaatrend TM Analysator in Menselijk geheel bloed /serum /plasma
INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
Resultaten door Noaatrend TM Fluorescentieimmunoassay Analysator worden gelezen die.
Het resultaat van tests voor c-Reactieve Proteïne wordt berekend door Noaatrend TM Fluorescentieimmunoassay
De analysator en toont het resultaat op het scherm. Voor extra informatie, gelieve te verwijzen naar de gebruiker
het handboek van de Fluorescentieimmunoassay van Noaatrend TM analyseert.
De lineariteitwaaier van FluroLit TM CRP is 0.5-200 mg/l.
 
Catalogusaantal Puntnaam Steekproef Testwaaier UITRUSTINGSgrootte
FI-crp-402 CRP-Testcassette WB/S/P 0.5~200 mg/l 10T/25T

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)