China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

De makkelijk te gebruiken uitrustingen van de Griepa+b Snelle Diagnostische test gebruiken door Fiatest-fluorescentieimmunoassay Analysator in Menselijke Zwabber

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:Fiatest
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:FI-griep-502

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:negotiation
Verpakking Details:1pc x 100/kit 1PC x 50/kit
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: wattenstaafje
Uitrustingsgrootte: 10T/25T opslagruimte: 2-30℃
Test-waaier: 30HA/mL certificaat: CE

Een snelle test voor measuringInfluenzagriep A+B in Zwabber met het gebruik van de fluorescentieimmunoassay van Fiatest TM Analysator. Voor professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro.
 
 

Toepassing en Beschrijving:

 

Griep (algemeen als „griep“ wordt de bekend) is een hoogst besmettelijke, scherpe virale besmetting van het ademhalingskanaal dat. Het is een overdraagbare die ziekte gemakkelijk door het hoesten wordt overgebracht en het niezen van aerosolized druppeltjes die levende virus.1-Griepuitbarstingen bevatten komt elk jaar tijdens de daling voor en wintermaanden. Type A de virussen zijn typisch meer overwegend dan typeb virussen en met de meeste ernstige griepepidemieën geassocieerd, terwijl de typeb besmettingen gewoonlijk milder zijn. De goudstandaard van laboratoriumdiagnose is de cultuur van de 14 dagcel met één van een verscheidenheid van cellenvariëteiten die de groei van de cultuur van de griepvirus.2 Cel kunnen steunen hebben beperkt klinisch nut, zoals de resultaten te laat in de klinische cursus voor efficiënte geduldige interventie worden verkregen. De omgekeerde Transcriptase-PolymeraseKettingreactie (rechts-PCR) is een nieuwere methode die over het algemeen gevoeliger is dan cultuur met betere opsporingstarieven over cultuur van 2-23%.3 nochtans, is rechts-PCR duur, complex en moet in gespecialiseerde laboratoria worden uitgevoerd.
De cassette van de Griepa+b Test (de Zwabber/Neus zuigt) op ontdekt kwalitatief de aanwezigheid van Griep A en/of Griepb antigeen in nasopharyngeal zwabber of keelzwabber of neus zuig specimens op, die resultaten opleveren binnen 15 minuten. De test gebruikt antilichamen specifiek voor Griep A en Griep B om Griep A en Griepb antigeen in nasopharyngeal zwabber selectief te ontdekken, zuigt de keelzwabber of neus specimens op.

 

 

Hoe te gebruiken?

 

Verwijs naar de Fluorescentieimmunoassay van Fiatest TM het Handboek van de Analysatorverrichting voor de volledige instructies op gebruik van de Test. De test zou in kamertemperatuur moeten worden uitgevoerd.
Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Zet de Analysatormacht aan. Dan volgens de behoefte, de uitgezochte „standaardtest“ of „Snelle test“ wijze.
2. Neem het Identiteitskaart en neem het in de Groef van het Analysatoridentiteitskaart op.
3. Verwijder de testcassette uit de verzegelde foliezak en gebruik zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
4. Plaats de Extractiebuis in het werkstation. Houd verticaal de de flessenbovenkant van de extractiereagens - onderaan. Druk de fles en laat de oplossing in de extractiebuis vrij dalen zonder de rand van de buis te raken. Voeg 10 dalingen van extractiereagens (ong. 400ul) aan de Extractiebuis toe.
5. Plaats het zwabberspecimen in de Extractiebuis. Roteer de zwabber ongeveer 10 seconden terwijl het drukken van het hoofd tegen de binnenkant van de buis om het antigeen in de zwabber vrij te geven.
6. Verwijder de zwabber terwijl het drukken van het zwabberhoofd tegen de binnenkant van de Extractiebuis aangezien u het verwijdert om zoveel mogelijk vloeistof te verdrijven van de zwabber. Verwerp de zwabber overeenkomstig uw de verwijderingsprotocol van het biohazardafval.
7. Pas het druppelbuisjeuiteinde bovenop de extractiebuis. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte.
8. Voeg drie dalingen van de oplossing (approx.120μL) goed aan de steekproef toe en begin dan de tijdopnemer.
9. Er zijn twee testmodussen voor de Fluorescentieimmunoassay van Fiatest TM Analysator, Standaardtestmodus en Snelle Testmodus. Gelieve te verwijzen naar de gebruikershandleiding van de Fluorescentieimmunoassay van Fiatest TM Analysator voor details.
„Snelle test“ wijze: Na 15 minuten het toevoegen van steekproef, neem de testcassette in de Analysator op, klik „SNELLE TEST“, vul de testinformatie en klik onmiddellijk „NIEUWE TEST“.
De analysator zal automatisch het testresultaat na een paar seconden geven.
„Standaardtest“ wijze: Neem de testcassette in de Analysator onmiddellijk na het toevoegen van specimen op, klik „STANDAARDtest“, vul de testinformatie en klik „NIEUWE TEST“ tegelijkertijd, zal de Analysator automatisch aftelprocedure 15 minuten. Na de aftelprocedure, zal de Analysator het resultaat in een keer geven.
 
De makkelijk te gebruiken uitrustingen van de Griepa+b Snelle Diagnostische test gebruiken door Fiatest-fluorescentieimmunoassay Analysator in Menselijke Zwabber
 
Catalogusaantal Puntnaam Steekproef Testwaaier UITRUSTINGSgrootte
FI-griep-502 De Cassette van de griepa+b Test Zwabber 30HA/mL 10T/25T

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)