China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Candida albicans Snelle Test met Algemene Nauwkeurigheid 97,6% met Ce

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:ALLTEST
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:Cassette (ica-502)

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:Negotiation
Verpakking Details:10 cassette/doos
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: wattenstaafje
Nauwkeurigheid: 97.6% certificaat: ISO13485, CE
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden

 

Candida albicans Snelle Test met Algemene Nauwkeurigheid 97,6%

 

 

Toepassingen:

 

De cassette van de Candida albicans Snelle Test (Vaginale Zwabber) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van Candida albicans antigenen van vaginale zwabbers. Deze test is bedoeld om als hulp in de diagnose van Candidabesmetting worden gebruikt.

 

 

Beschrijving:  

 

De candida albicans is een opportunistische pathogene gist die een gemeenschappelijk lid van de menselijke darmflora is. Het zich verspreidt niet buiten het menselijke lichaam. Het wordt ontdekt in het maagdarmkanaal en de mond in 40-60% van gezonde volwassenen. Het is gewoonlijk een commensaalorganisme, maar kan pathogeen worden in immune gecompromitteerde individuen in een verscheidenheid van omstandigheden. Het is één van de weinig species van de Candidasoort die menselijke besmettingscandidiasis veroorzaakt, die uit een te sterke groei van de paddestoel voortvloeit. Candidiasis wordt bijvoorbeeld vaak waargenomen in HIV-Besmette patiënten. C. albicans is de gemeenschappelijkste schimmeldiespecies van biofilms worden geïsoleerd of op (permanente) wordt gevormd geïnplanteerde medische apparaten of op menselijk weefsel

C. albicans, samen met tropicalis C., C.-parapsilosis en C. de oorzaak is glabrata, van 50-90% van alle gevallen van candidiasis in mensen. Een sterftecijfer van 40% is gemeld voor patiënten met systemische candidiasis toe te schrijven aan C. albicans. Schat waaier van 2800 tot 11200 die sterfgevallen jaarlijks in de V.S. toe te schrijven aan de oorzakencandidiasis van C. albicans worden veroorzaakt.

 

Hoe te gebruiken? 

 

 

Sta de test, de specimenzwabber, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Plaats een schone extractiebuis in het aangewezen gebied van het werkstation. De buffer voeg van de 8 dalingen (ong. 450μl) extractie in de buis toe.
2. Zet de specimenzwabber in de buis, krachtig de mengeling de oplossing door de zwabber tegen de kant van de buis voor minste tien keer (terwijl ondergedompeld) krachtig te roteren. De beste resultaten worden verkregen wanneer het specimen krachtig in de oplossing wordt gemengd.
3. Sta de zwabber toe om in de extractiebuffer 1 minuut voorafgaand aan de volgende stap te doorweken. De samendrukking wordt uit zoveel mogelijk vloeistof van de zwabber door de dia van de flexibele extractiebuis als zwabber te knijpen verwijderd. Minstens 1/2 van de extractiebufferoplossing moet in de buis voor adequate capillaire migratie blijven voorkomen.
4. Verwerp de zwabber in een geschikte bio-hazardous afvalcontainer, dan pasvorm op het uiteinde van de extractiebuis op de extractiebuis.
5. Verwijder de testcassette uit zijn verzegelde zak, en plaats het op een schone en niveauoppervlakte. Om een beste resultaat te verkrijgen, zou de analyse binnen één uur moeten worden uitgevoerd.
6. Voeg 3 dalingen (ong. 100μl) goed van gehaald specimen van de extractiebuis aan het specimen op de testcassette toe. Vermijd gelieve opsluitend goed luchtbellen in het specimen en te dalen niet
om het even welke oplossing in observatievenster.
7. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Het resultaat zou 15 minuten moeten worden gelezen, interpreteert niet de resultaten na 20 minuten.
Nota: Het wordt voorgesteld om de buffer, voorbij 6 maanden niet te gebruiken na het openen van het flesje.

 

 

Candida albicans Snelle Test met Algemene Nauwkeurigheid 97,6% met Ce

 

 

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)
POSITIEF: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en de duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn. Een positief resultaat wijst erop dat het Candida albicans antigeen in het specimen werd ontdekt.
*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van Candida albicans antigenen huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) als positief moeten worden beschouwd.
VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t). Een negatief resultaat wijst erop dat het Candida albicans antigeen niet aanwezig in het specimen is, of is aanwezig onder de opspoorbare grens van de test.
ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)