China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Toepassing: De griep een Snelle Test is een diagnostische test in vitro voor de kwalitatieve opsporing van grieptype

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:Iin-R502

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:Negotiation
Verpakking Details:25 cassette/doos
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 40T/Kit opslagruimte: 2-30℃
kleur: Wit certificaat: CE

Geschikte Nauwkeurigheid en Gemakkelijk van de de Lezersgriep A+B van de Gebruiks Snel Test de besmettings Medisch Product

 

Toepassing:

 

De cassette van de Griepa+b Snelle Test (de Zwabber/Neus zuigt) op is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van griep A en B-antigenen in nasopharyngeal zwabber, zuigt de keelzwabber of neus specimens op. Het is bedoeld om in de snelle differentiële diagnose van griep A en de virale besmettingen van B te helpen.

 

Beschrijving:

 

Griep (algemeen als flu wordt de bekend) is een hoogst besmettelijke, scherpe virale besmetting van het ademhalingskanaal dat. Het is een overdraagbare die ziekte gemakkelijk door het hoesten wordt overgebracht en het niezen van aerosolized druppeltjes die levende virus.1-Griepuitbarstingen bevatten komt elk jaar tijdens de daling voor en wintermaanden. Type A de virussen zijn typisch meer overwegend dan typeb virussen en met de meeste ernstige griepepidemieën geassocieerd, terwijl de typeb besmettingen gewoonlijk milder zijn.
De goudstandaard van laboratoriumdiagnose is de cultuur van de 14 dagcel met één van een verscheidenheid van cellenvariëteiten die de groei van de cultuur van de griepvirus.2 Cel kunnen steunen hebben beperkt klinisch nut, zoals de resultaten te laat in de klinische cursus voor efficiënte geduldige interventie worden verkregen. De omgekeerde Transcriptase-PolymeraseKettingreactie (rechts-PCR) is een nieuwere methode die over het algemeen gevoeliger is dan cultuur met betere opsporingstarieven over cultuur van 2-23%.3 nochtans, is rechts-PCR duur, complex en moet in gespecialiseerde laboratoria worden uitgevoerd.
De cassette van de Griepa+b Snelle Test (de Zwabber/Neus zuigt) op ontdekt kwalitatief de aanwezigheid van Griep A en/of Griepb antigeen in nasopharyngeal zwabber of keelzwabber of neus zuig specimens op, die resultaten opleveren binnen 15 minuten. De test gebruikt antilichamen specifiek voor Griep A en Griep B om Griep A en Griepb antigeen in nasopharyngeal zwabber selectief te ontdekken, zuigt de keelzwabber of neus specimens op.
 
Hoe te gebruiken?
 
Sta de testcassette, specimen, extractiebuffer toe om aan kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan in evenwicht te brengen het testen.
1.Exact QR Code van de QR-codekaart voor specifieke informatie van de test. De kaart van de gebruiks slechts QR-code binnen de testuitrustingen die wordt verstrekt.
2.Remove de testcassette van de verzegelde foliezak en gebruikt zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
3.Place de Extractiebuis in het werkstation. Houd verticaal de de flessenbovenkant van de extractiereagens - onderaan. Druk de fles en laat de oplossing in de extractiebuis vrij dalen zonder de rand van de buis te raken. Voeg 10 dalingen van oplossing (ong. 400uL) aan de Extractiebuis toe. Zie illustratie 1.
4. Plaats het zwabberspecimen in de Extractiebuis. Roteer de zwabber ongeveer 10 seconden terwijl het drukken van het hoofd tegen de binnenkant van de buis om het antigeen in de zwabber vrij te geven. Zie illustratie 2.
5.Remove de zwabber terwijl het drukken van het zwabberhoofd tegen de binnenkant van de Extractiebuis aangezien u het verwijdert om zoveel mogelijk vloeistof te verdrijven van de zwabber. Verwerp de zwabber overeenkomstig uw de verwijderingsprotocol van het biohazardafval. Zie illustratie 3.
6. Pas het druppelbuisjeuiteinde bovenop de extractiebuis. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Zie illustratie 4.
7. Voeg 3 dalingen van de oplossing (approx.120uL) goed aan de steekproef toe en begin dan de tijdopnemer.
8. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Het resultaat zou met de Lezer van AllTest™ LF 15 minuten moeten worden gelezen.
9.Do om testresultaten niet visueel te interpreteren.
10. Voor de Lezersinstallatie van Alltest™ LF, verwijzen het opstarten en de volledige instructies naar de Lezersgebruikershandleiding van Alltest™ LF. De exploitant moet de de Lezersgebruikershandleiding van Alltest™ LF voorafgaand aan gebruik raadplegen en vertrouwd met de processen en de kwaliteitscontroleprocedures worden.
Nota: Het wordt voorgesteld om de buffer voorbij 30 dagen niet te gebruiken na het openen van het flesje.
Toepassing:    De griep een Snelle Test is een diagnostische test in vitro voor de kwalitatieve opsporing van grieptype
 
 
 
 

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

Resultaten door AllTest TM LF lezer worden gelezen die.


Het resultaat van positief wordt of negatief voor Griep A en/of Griep B bepaald door de lezer van Alltest TM LF.


Het resultaat zou kunnen worden uitgevoerd om uit te blinken of PDF.

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)