China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Feces H. Rassenbarrière van de Testuitrustingen van het pyloriantigeen de Snelle voor het Ziekenhuis

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:Ihp-602

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:Negotiation
Verpakking Details:25 cassette/doos
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: Faecaliën
Nauwkeurigheid: 98.9% certificaat: ISO13485, CE
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden

Feces H. Rassenbarrière van de Testuitrustingen van het pyloriantigeen de Snelle voor het Ziekenhuis 
Feces H. Rassenbarrière van de Testuitrustingen van het pyloriantigeen de Snelle voor het Ziekenhuis
 
 Toepassingen:

De H.-Snelle de Testcassette van het pyloriantigeen (Faecaliën) is kwalitatieve, zijstroomimmunoassay voor de opsporing van H.-pyloriantigenen in menselijke faecaliënspecimens.

 
Beschrijving: 
 
H.pylori is een kleine, spiraalvormig-gevormde bacterie die in de oppervlakte van de maag en de twaalfvingerdarm leeft. Het wordt betrokken bij de etiologie van een verscheidenheid van gastro-intestinale ziekten, met inbegrip van zweer van de twaalfvingerige darm en de maag, niet-zweerdyspepsie en actieve en chronische gastritis. 1,2 zowel worden de invasieve als niet-invasieve methodes gebruikt om H.pylori-besmetting in patiënten met symptomen van gastro-intestinale ziekte te diagnostiseren. De specimen-afhankelijke en dure invasieve kenmerkende methodes omvatten maag of van de twaalfvingerige darm die biopsie door urease (vermoedelijk) wordt gevolgd testen cultuur en, histologische te bevlekken. 3 een zeer gemeenschappelijke benadering van de diagnose van H.pylori-besmetting is de serologische identificatie van specifieke antilichamen in besmette patiënten. De belangrijkste beperking van serologietest is het onvermogen om huidige en afgelopen besmettingen te onderscheiden. Het antilichaam kan in het serum aanwezig zijn van de patiënt lang na uitroeiing van de organismen. Het testen 4 van HpSA (H.-het Antigeen van de pylorikruk) bereikt populariteit voor diagnose van H.-pyloribesmetting en ook voor de controle van de doeltreffendheid van de behandeling van H.-pyloribesmetting. De studies hebben geconstateerd dat meer dan 90% van patiënten met de zweer van de twaalfvingerige darm en 80% van patiënten met maagzweer met H.pylori besmet zijn. 5
De H.pylori-Cassette van de Antigeen Snelle Test (Faecaliën) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van H.pylori-antigenen in menselijke faecaliënspecimens, die resultaten in 10 minuten opleveren. De test gebruikt antilichamen specifiek voor H.-pyloriantigenen om H.pylori-antigenen in menselijke faecaliënspecimens selectief te ontdekken.
 
 
Hoe te gebruiken? 

 

Sta de de de het testcassette, specimen, buffer en/of controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Om faecale specimens te verzamelen:
Verzamel voldoende hoeveelheid faecaliën (1-2 ml of 1-2 g) in een schone, droge container van de specimeninzameling om maximumantigenen (als heden) te verkrijgen. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse binnen 6 uren na inzameling wordt uitgevoerd. Verzamelde het specimen kan 3 dagen bij 2-8°C worden opgeslagen als getest niet binnen 6 uren. Voor opslag op lange termijn, zouden de specimens onder -20°C. moeten worden gehouden.
2. Aan proces faecale specimens:
• Voor Stevige Specimens:
Schroef GLB van de buis van de specimeninzameling los, dan neersteken willekeurig het instrument van de specimeninzameling in het faecale specimen in minstens 3 verschillende te verzamelen plaatsen
ongeveer 50 mg faecaliën (gelijkwaardig aan 1/4 van een erwt). Hol niet het faecale specimen uit.
• Voor Vloeibare Specimens:
Houd het druppelbuisje verticaal, zuig faecale specimens op, en breng dan ongeveer 80 μL in de buis die van de specimeninzameling de extractie bevatten over
buffer.
Haal krachtig GLB op de buis van de specimeninzameling aan, dan schok de buis van de specimeninzameling om het specimen en de extractiebuffer te mengen. Ga weg
buis alleen 2 minuten.
3. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de foliezak en gebruik het binnen één uur. De beste resultaten zullen worden verkregen als de test
wordt gepresteerd onmiddellijk na het openen van de foliezak.
4. Houd de buis van de specimeninzameling recht en open GLB op de buis van de specimeninzameling. Keer de buis van de specimeninzameling om en breng 2 volledige dalingen van over
het gehaalde specimen (ongeveer 80 μL) aan het specimen goed (s) van de testcassette, begint dan de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s).
Zie hieronder illustratie.
5. Lees resultaten 10 minuten na het uitdelen van het specimen. Lees geen resultaten na 20 minuten.
Nota: Als het specimen niet (aanwezigheid van deeltjes) migreert, centrifugeer de gehaalde specimens in het flesje van de extractiebuffer. Verzamel 80 μL van bovendrijvende substantie, deel goed in het specimen (s) van een nieuw testcassette en een begin opnieuw uit na de hierboven vermelde instructies.

Feces H. Rassenbarrière van de Testuitrustingen van het pyloriantigeen de Snelle voor het Ziekenhuis

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)
POSITIEF: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn.
*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van H.pylori-antigeen huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) als positief moeten worden beschouwd.
VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t).
ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Ihp-602 H. Snelle de Testcassette van het pyloriantigeen Faecaliën Cassette 25 T Zie Tussenvoegsel Ce

 
 
 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)