China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Van de de Uitrustingence Goedgekeurde Cassette van huischlamydia Snelle Testende het Bloedonderzoekuitrusting

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE0123, ISO13485
Modelnummer:Cassette (ich-502)

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:Negotiation
Verpakking Details:20 cassette/doos
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: De vrouwelijke Cervicale Mannelijke Urine van de Zwabber Mannelijke Urethrale Zwabber
Nauwkeurigheid: 97.2% certificaat: ISO13485, CE
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden


Van de de Uitrustingence Goedgekeurde Cassette van huischlamydia Snelle Testende het Bloedonderzoekuitrusting

 

 

Toepassingen:

 

De snelle de Testcassette van Chlamydia is een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van Chlamydia-antigeen in vrouwelijke cervicale zwabber, mannelijke urethrale zwabber en mannelijke urinespecimens.

 

Beschrijving:  

 

De snelle de Testcassette van Chlamydia (Zwabber/Urine) is kwalitatieve, zijstroomimmunoassay voor de opsporing van Chlamydia-antigeen van vrouwelijke cervicale, mannelijke urethrale en mannelijke urine. In de test, is het antilichaam specifiek voor het Chlamydia-antigeen met een laag bedekt op het gebied van de testlijn van de test. Tijdens het testen, reageert de gehaalde antigeenoplossing met een antilichaam aan Chlamydia die op deeltjes met een laag bedekt is. Het mengsel migreert tot reageert met het antilichaam aan Chlamydia op het membraan en produceert een rassenbarrière in het testgebied. De aanwezigheid van deze rassenbarrière in het gebied van de testlijn wijst op een positief resultaat, terwijl zijn afwezigheid op een negatief resultaat wijst. Om als procedurecontrole te dienen, zal een rassenbarrière altijd in het gebied van de controlelijn schijnen erop wijzen, die dat het juiste volume van specimen is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.

 

Hoe te gebruiken? 

 

Sta de test, de reagentia, het zwabberspecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30℃) te bereiken 

voorafgaand aan het testen.
1. Verwijder de testcassette uit de foliezak en gebruik het binnen één uur. De beste resultaten zullen worden verkregen als de test onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
2. Haal het Chlamydia-antigeen volgens het specimentype.
· Voor Vrouwelijke Cervicale of Mannelijke Urethrale Zwabberspecimens: 
· Houd verticaal reagens 1 fles en voeg 5 dalingen van reagens 1 (ong. 300ul) aan de extractiebuis toe. Reagens 1 is kleurloos. Neem onmiddellijk de zwabber op, pers de bodem van buis samen en roteer zwabber 15 keer. Laat tribune 2 minuten.
· Houd reagens 2 fles verticaal 6 dalingen van reagens 2 (ong. 250ul) aan de extractiebuis toevoegen. De oplossing zou troebel draaien. Pers de fles van buis samen en roteer de zwabber 15 keer tot de oplossingsdraai duidelijk met een lichte groene of blauwe tint. Als de zwabber bloedig is, zal de kleur geel of bruin draaien. Laat tribune 1 minuut.
· Druk de zwabber tegen de partij van buis en trek de zwabber terug terwijl het drukken van de buis. Houd zo veel vloeistof in de buis mogelijk. Pas het druppelbuisjeuiteinde bovenop extractiebuis.
· Voor Mannelijke Urinespecimens:
· Houd verticaal reagens 2 fles en voeg krachtig 6 dalingen van (ong. 250ul) reagens 2 aan de urinekorrel in toe de centrifugebuis, dan schok de buis tot de opschorting homogeen is.
· Breng al oplossing in de centrifugebuis naar een extractiebuis over. Laat tribune 1 minuut. Houd reagens 1 rechte fles en voeg 5 dalingen van (ong. 300ul) reagens 1 aan de extractiebuis toe. 
De top of onttrekt de bodem van de buis om de oplossing te mengen. Laat tribune 2 minuten.
· Pas het druppelbuisjeuiteinde bovenop de extractiebuis.
3. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Voeg 3 volledige dalingen van de gehaalde oplossing (ong. 100ul) goed aan het specimen van de testcassette (s) toe, dan begin de tijdopnemer. Vermijd goed opsluitend luchtbellen in het specimen.
4. Wacht op de kleur te verschijnen. Lees het resultaat 10 minuten, interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.
Nota: Het wordt voorgesteld om de extractiereagens, voorbij 6 maanden niet te gebruiken na het openen van het flesje.

 

 

Van de de Uitrustingence Goedgekeurde Cassette van huischlamydia Snelle Testende het Bloedonderzoekuitrusting

 

 

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)
POSITIEF: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn. Een positief resultaat wijst erop dat Chlamydia in het specimen werd ontdekt.


*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van Chlamydia huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) als positief moeten worden beschouwd.


VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t). Een negatief resultaat wijst erop dat Chlamydia-het antigeen niet aanwezig in het specimen is, of is aanwezig onder het opspoorbare niveau van de test.


ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

 

 

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)