China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Novatrend Harttroponine I (cTnI) Testgebruik door fluorescentieimmunoassay Analysator in Menselijk geheel bloed /serum /plasma

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:Novatrend
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:FI-cti-402

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:Negotiation
Verpakking Details:25 cassette/doos
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: Geheel Bloed /Serum /Plasma
Uitrustingsgrootte: 10T/25T opslagruimte: 2-30℃
Test bereik: 0.1-40 ng/mL certificaat: CE

Een snelle test voor het meten van Harttroponine I (cTnI) in geheel bloed /serum /plasma met het gebruik van de fluorescentieimmunoassay van NovatrendTM Analysator. Voor professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro.
 
 

Toepassing en Beschrijving:

 

HartdieTroponine I (cTnI) is een proteïne in hartspier met een molecuulgewicht van kDa 22,5 wordt gevonden [1]. Troponine I uitmaakt deel van drie subeenheid het complexe bestaan uit van Troponine T en Troponin C. Samen met tropomyosine, dit structurele complexe vormen het belangrijkste onderdeel dat de calcium gevoelige ATPase activiteit van actomyosin in gegroefde skeletachtig en cardiacmuscle [2] regelt. Nadat de hartverwonding voorkomt, wordt Troponine I vrijgegeven van het bloed 4-6 uren na het begin van pijn. Het versiepatroon van cTnI is gelijkaardig aan CK-MB, maar terwijl de niveaus CK-MB naar normaal na 72 uren terugkeren, blijft Troponine I opgeheven 6-10 dagen, zo voorziend een langer venster van opsporing voor hartverwonding. De hoge specificiteit van cTnImetingen voor is de identificatie van myocardiale schade aangetoond in voorwaarden zoals de perioperative periode, na marathonlooppas, en de botte versie van het borsttrauma [3] .cTnI is ook gedocumenteerd in hartvoorwaarden buiten scherp myocardiaal infarct (AMI) zoals onstabiele angina, congestiehartverlamming, en ischemische schade toe te schrijven aan de chirurgie van de kransslagaderomleiding [4]. Wegens zijn hoge specificiteit en gevoeligheid in het myocardiale weefsel, is Troponine I onlangs het meest verkozen biomarker voor myocardiaal infarct geworden.

 

 

 

Hoe te gebruiken?

 

Verwijs naar de Fluorescentieimmunoassay van NovatrendTM het Handboek van de Analysatorverrichting voor de volledige instructies op gebruik van de Test. De test zou bij kamertemperatuur moeten worden uitgevoerd.
Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30 °C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Zet de Analysatormacht aan. Dan volgens de behoefte, de uitgezochte „standaardtest“ of „Snelle test“ wijze.
2. Neem het Identiteitskaart en neem het in de Analysatorhaven op.
3. Serum/plasma: Overdracht 75 serum μL/plasma in de bufferbuis, mengt goed het specimen en de buffer. Geheel bloed: Overdracht 75 geheel bloed μL in de bufferbuis met pipet; meng goed het specimen en de buffer.
4. Voeg verdund specimen met een Pipet toe: Pipet 85 μL verdunde specimen goed in de steekproef. Begin tegelijkertijd de tijdopnemer.
5. Er zijn twee testmodussen voor de Fluorescentieimmunoassay van NovatrendTM Analysator, Standaardtestmodus en Snelle Testmodus. Gelieve te verwijzen naar de gebruikershandleiding van de Fluorescentieimmunoassay van NovatrendTM Analysator voor details.
„Snelle test“ wijze: Neem de testcassette in de Analysator op 15 minuten na voorbeeldtoepassing en klik „Nieuwe test“, zal de Analysator automatisch het testresultaat na een paar seconden geven.
„Standaardtest“ wijze: Neem de testcassette in de Analysator onmiddellijk na voorbeeldtoepassing op, klik „Nieuwe test“ tegelijkertijd, zal de Analysator automatisch onderaan 15 minuten tellen. Na de aftelprocedure, zal de Analysator het resultaat in een keer geven.
Harttroponine I Testcassette (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is een eenvoudige test die een combinatie anti-anti-cTnIantilichaam met een laag bedekte deeltjes gebruikt en vangt reagens om cTnI in geheel bloed, serum of plasma te ontdekken.
 
 
Novatrend Harttroponine I (cTnI) Testgebruik door fluorescentieimmunoassay Analysator in Menselijk geheel bloed /serum /plasma
INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
Resultaten door NovatrendTM Fluorescentieimmunoassay Analysator worden gelezen die.
Het resultaat van tests voor HbA1c wordt berekend door NovatrendTM Fluorescentieimmunoassay Analysator en toont het resultaat op het scherm. Voor extra informatie, gelieve te verwijzen naar de gebruikershandleiding van de Fluorescentieimmunoassay van NovatrendTM analyseren.
De lineariteitwaaier van de Testvan NovatrendTM HbA1c is 0.1-40 ng/mL.
 
 
Catalogusaantal Puntnaam Steekproef Testwaaier UITRUSTINGSgrootte
FI-cti-402 cTnI Testcassette WB/S/P 0.1-40 ng/mL 10T/25T
 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)