China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Methylenedioxy-methamfetamine (MDMA)-Drug van de Cassette van de de Uitrustingenlezer van de misbruiktest in menselijke urine met Ce-Certificaat

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:Dmd-R102

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:Negotiation
Verpakking Details:25 cassette/doos
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 25 T/Kit opslagruimte: 2-30℃
Snijd af: 500 ng/mL certificaat: CE

 

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van methylenedioxy-Methamfetamine (Vervoering) in menselijke urine die met het gebruik van de Lezer van AllTest kanworden uitgevoerdTM LF. Voor medisch en ander professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro.

 
Toepassing:
 

De snelle de Testcassette van MDPV (Urine) is snelle chromatografische immunoassay voor de opsporing van 3, methylenedioxypyrovalerone 4 in menselijke urine die met het gebruik van LF-Lezer bij een afgesneden concentratie van 1000ng/mL kan worden uitgevoerd.

Deze analyse levert slechts een kwalitatief, inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) of Vloeibare Chromatografie/massaspectrometrie (LC/MS) is de aangewezen bevestigingsmethoden. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden gebruikt.

 

 
Beschrijving:
 
De methylenedioxy-methamfetamine (Vervoering) is een ontwerperdrug die eerst in 1914 door een Duits drugbedrijf voor de behandeling van obesity.1 zij wordt samengesteld die de drug melden vaak nadelige gevolgen, zoals het verhoogde spierspanning en zweten nemen. MDMA is duidelijk geen stimulans, hoewel het, evenals amfetaminedrugs, een capaciteit heeft om bloeddruk en harttarief te verhogen. MDMA veroorzaakt sommige op waarneming gebaseerde veranderingen in de vorm van verhoogde gevoeligheid in licht, moeilijkheid in zich het concentreren, en vage visie in sommige gebruikers. Zijn mechanisme van actie wordt verondersteld om via versie van de neurotransmitterserotonine te zijn. MDMA kan dopamine ook vrijgeven, hoewel het algemene advies is dat dit een secundair effect van de drug (Nichols en Oberlender, 1990) is. Het meest doordringende effect dat van MDMA, in vrijwel alle mensen voorkomt die een redelijke dosis de drug hebben genomen, moet het dichtklemmen van de kaken veroorzaken. De snelle de Testcassette van MDMA (Urine) levert een positief resultaat op wanneer de methylenedioxy-Methamfetamine in urine 500 ng/mL overschrijdt.
 
Hoe te gebruiken?
Sta test, urinespecimen, en/of controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1.Exact QR Code van de QR-codekaart voor specifieke informatie van de test. De kaart van de gebruiks slechts QR-code die binnen de testuitrustingen wordt verstrekt.
2.Bring de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de cassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
3.Place de cassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 volledige dalingen van urine (ong. 120μL) goed naar het specimen van de cassette over, en begin dan de tijdopnemer. Vermijd goed opsluitend luchtbellen in het specimen. Zie hieronder illustratie.
4.Wait voor de rassenbarrière om te verschijnen. De resultaten zouden met Lezer 5 minuten moeten worden gelezen.
5.Do om testresultaten niet visueel te interpreteren.

 

Methylenedioxy-methamfetamine (MDMA)-Drug van de Cassette van de de Uitrustingenlezer van de misbruiktest in menselijke urine met Ce-Certificaat

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

Resultaten die door AllTestTM LF Lezer worden gelezen

Het resultaat van positief wordt of negatief voor elke analyte bepaald door AllTestTM LF Lezer.

Het resultaat kan worden uitgevoerd om uit te blinken of PDF.

Op dit punt kan de Testcassette worden verwijderd en geschikt worden verworpen.

 

Kat. Nr. Beschrijving Specimen Snijd Waarde af
Dmd-R102 Van de vervoering (MDMA) de Snelle Test Cassette Urine 500 ng/mL

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)