China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

De Kenmerkende Drug van methamfetamine(met) van de Testcassette van de misbruiklezer in menselijke urine met Ce-Certificaat

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:Dme-R102

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:Negotiation
Verpakking Details:25 cassette/doos
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 40T/Kit opslagruimte: 2-30℃
Snijd af: 1000 ng/mL certificaat: CE

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van Methamfetamine (MET) in menselijke urine die met het gebruik van de Lezer van AllTest kanworden uitgevoerdTM LF. Voor medisch en ander professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro.

 
Toepassing:
 
De ONTMOETE Snelle Testcassette is snelle chromatografische immunoassay voor de opsporing van Methamfetamine in menselijke urine bij de afgesneden concentratie van 500ng/ml. Deze test zal andere samenstellingen, alstublieft ontdekken naar Analytische Specificiteitlijst in deze bijsluiter verwijzen.
Deze analyse levert slechts een kwalitatief, inleidend, analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) zijn de aangewezen bevestigingsmethode. Klinisch
de overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden gebruikt.
 
Beschrijving:
De methamfetamine is een verslavende stimulansdrug die sterk bepaalde systemen in de hersenen activeert. De methamfetamine is nauw verwant chemisch aan Amfetamine, maar de centraal zenuwstelselgevolgen van Methamfetamine zijn groter. De methamfetamine wordt gemaakt in onwettige laboratoria en heeft een groot potentieel voor misbruik en afhankelijkheid. De drug kan mondeling worden genomen worden ingespoten of, worden geïnhaleerd. De scherpe hogere dosissen leiden tot verbeterde stimulatie van het centrale zenuwstelsel en veroorzaken euforie, waakzaamheid, verminderde eetlust, en een betekenis van verhoogde energie en macht. De cardiovasculaire reacties op Methamfetamine omvatten verhoogde bloeddruk en hartaritmie. De scherpere reacties veroorzaken bezorgdheid, paranoia, hallucinaties, psychotisch gedrag, en uiteindelijk, depressie en uitputting.
De gevolgen van Methamfetamine duren over het algemeen 2-4 uren en de drug heeft een halveringstijd van 9-24 uren in het lichaam. De methamfetamine wordt afgescheiden in de urine hoofdzakelijk als Amfetamine, en en deaminated derivaten geoxydeerd. Nochtans, is 10-20% van Methamfetamine afgescheiden onveranderd. Aldus, wijst de aanwezigheid van de oudersamenstelling in de urine Methamfetamine op gebruik. De methamfetamine is over het algemeen opspoorbaar in de urine 3-5 dagen, afhankelijk van urineph niveau.
De ONTMOETE Snelle Testcassette is een snelle test van het urineonderzoek die met het gebruik van LF-Lezer kan worden uitgevoerd. De test gebruikt een monoclonal antilichaam om opgeheven niveaus van Methamfetamine in urine selectief te ontdekken. De ONTMOETE Snelle Testcassette levert een positief resultaat op wanneer de Methamfetamine in urine 1,000ng/mL overschrijdt.
 
Hoe te gebruiken?
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1.Exact QR Code van de QR-codekaart voor specifieke informatie van de test. De kaart van de gebruiks slechts QR-code die binnen de testuitrustingen wordt verstrekt.
2.Bring de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
3.Place de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 volledige dalingen van urine (ong. 120μL) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, en begin dan de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie de hieronder illustratie.
4.Wait voor de rassenbarrière om te verschijnen. De resultaten zouden met de Lezer van AllTestTM LF 5 minuten moeten worden gelezen.
5.Do om testresultaten niet visueel te interpreteren.
De Kenmerkende Drug van methamfetamine(met) van de Testcassette van de misbruiklezer in menselijke urine met Ce-Certificaat

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

Resultaten die door AllTestTM LF Lezer worden gelezen

Het resultaat van positief wordt of negatief voor elke analyte bepaald door AllTestTM LF Lezer.

Het resultaat kan worden uitgevoerd om uit te blinken of PDF.

Op dit punt kan de Testcassette worden verwijderd en geschikt worden verworpen.

 

Kat. Nr. Beschrijving Specimen Snijd Waarde af
Dme-R102 Snelle de Testcassette van methamfetamine(met) Urine 1000 ng/mL

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)