China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

6-Monoacetylmorphine (6-MAM) Kenmerkende Drug van de Cassette van de de Uitrustingenlezer van de misbruiktest in menselijke urine met Ce-Certificaat

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:DMA-R102

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:Negotiation
Verpakking Details:25 cassette/doos
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 25 T/Kit opslagruimte: 2-30℃
Snijd af: 10 ng/mL certificaat: CE

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van mono-aceto-morfine 6 (6-MAM) in menselijke urine die met het gebruik van de Lezer van AllTest kanworden uitgevoerdTM LF. Voor medisch en ander professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro.

 
Toepassing:
 

De cassette 6 van de mono-aceto-morfine (6-MAM) Snelle Test is snelle chromatografische immunoassay voor de opsporing van mono-aceto-morfine 6 in menselijke urine bij de afgesneden concentratie van 10ng/ml. Deze test zal andere samenstellingen, alstublieft ontdekken naar Analytische Specificiteitlijst in deze bijsluiter verwijzen.

Deze analyse levert slechts een kwalitatief, inleidend, analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) zijn de aangewezen bevestigingsmethode. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden gebruikt.

 
Beschrijving:
 
6-Monoacetylmorphine (6-MAM) of acetylmorphine 6 (6-AM) is één van drie actieve metabolites van heroïne (diacetylmorphine), worden anderen die morfine en veel minder actieve monoacetylmorphine 3 (3-MAM) zijn .6-MAM snel gecreeerd van heroïne in het lichaam, en dan of worden gemetaboliseerd in morfine of in urine.6-MAM blijven in de urine voor neen meer dan 24 uren afgescheiden. Zo moet een urinespecimen spoedig na het laatste heroïnegebruik worden verzameld, maar de aanwezigheid van 6-MAM waarborgt dat de heroïne in feite zo onlangs zoals binnen de laatste dag werd gebruikt. 6-MAM wordt natuurlijk gevonden in brain1, maar in dergelijke kleine hoeveelheden dat de opsporing van deze samenstelling in urine waarborgt vrijwel dat de heroïne onlangs is verbruikt.
De 6-MAMRapid Testcassette is een snelle test van het urineonderzoek die met het gebruik van LF-Lezer kan worden uitgevoerd. De test gebruikt een monoclonal antilichaam om opgeheven niveaus van 6-MAM in urine selectief te ontdekken. De 6-MAMRapid Testcassette levert een positief resultaat op wanneer 6-MAM in urine 10ng/ml bereikt. Dit is het voorgestelde onderzoeken afgesneden voor positieve die specimens door het Substantiemisbruik en het Geestelijke Gezondheidsdienstenbeleid (SAMHSA, de V.S.) worden geplaatst.
 
 
Hoe te gebruiken?
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1.Exact QR Code van de QR-codekaart voor specifieke informatie van de test. De kaart van de gebruiks slechts QR-code binnen de testuitrustingen die wordt verstrekt.
2.Bring de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
3.Place de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 volledige dalingen van urine (ong. 120μL) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, en begin dan de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie de hieronder illustratie.
4.Wait voor de rassenbarrière om te verschijnen. Het resultaat zou met de Lezer van Alltest™ LF 5 minuten moeten worden gelezen.
5.Do om testresultaten niet visueel te interpreteren

 

6-Monoacetylmorphine (6-MAM) Kenmerkende Drug van de Cassette van de de Uitrustingenlezer van de misbruiktest in menselijke urine met Ce-Certificaat

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

Resultaten door AllTestTM LF Lezer worden gelezen die

Het resultaat van positief wordt of negatief voor elke analyte bepaald door AllTestTM LF Lezer.

Het resultaat kan worden uitgevoerd om uit te blinken of PDF.

Op dit punt kan de Testcassette worden verwijderd en geschikt worden verworpen.

 

Kat Nr. Beschrijving Specimen Snijd Waarde af
DMA-R102 6-Monoacetylmorphine (6-MAM) Snelle Testcassette Urine 10 ng/mL

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)