China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Snelle de Testcassette van Trichomonasvaginalis met Vaginale Zwabber en Ce-Certificaat

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:Itv-502

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:Negotiation
Verpakking Details:25 cassette/doos
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: Vaginale Zwabber
Uitrustingsgrootte: 10T/Kit opslagruimte: 2-30℃
kleur: purper certificaat: CE

Toepassing:

 

De snelle de Testcassette van Trichomonas Vaginalis (Vaginale Zwabber) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van het antigeen van Trichomonas Vaginalis van vaginale zwabbers. Deze test is bedoeld om als hulp in de diagnose van Trichomonas-besmetting worden gebruikt. 


Beschrijving:

 

Trichomonas Vaginalis is een anaërobe, geflagelleerde protozoönparasiet en de causatieve agent van trichomoniasis. Het is de gemeenschappelijkste pathogene protozoönbesmetting van mensen in industrielanden. De besmettingstarieven tussen mannen en vrouwen zijn gelijkaardig met vrouwen die symptomatisch zijn, terwijl de besmettingen bij mensen gewoonlijk niet-symptomatisch zijn. De transmissie komt gewoonlijk via direct, huid-aan-huid contact met een besmet individu voor, vaakst door vaginale betrekkingen. The Who heeft geschat dat 160 miljoen gevallen van besmetting jaarlijks wereldwijd worden verworven. De ramingen voor Noord-Amerika zijn alleen tussen 5 en 8 miljoen nieuwe besmettingen elk jaar, met een geschat tarief niet-symptomatische gevallen zo hoog zoals 50%. Gewoonlijk bestaat de behandeling uit metronidazole en tinidazole.
 

 

Hoe te gebruiken?

 

Sta de test, de specimenzwabber, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Plaats een schone extractiebuis in het aangewezen gebied van het werkstation. Voeg 10 dalingen van extractiebuffer (ong. 560μl) in de extractiebuis toe.
2. Zet de specimenzwabber in de de extractiebuis, krachtig mengeling de oplossing door de zwabber tegen de kant van de buis voor minste 10 keer (terwijl ondergedompeld) krachtig te roteren. De beste resultaten worden verkregen wanneer het specimen krachtig in de oplossing wordt gemengd.
3. Sta de zwabber toe om in de reactiebuffer 1 minuut voorafgaand aan de volgende stap te doorweken. De samendrukking wordt uit zoveel mogelijk vloeistof van de zwabber door de dia van de flexibele extractiebuis als zwabber te knijpen verwijderd. Minstens 1/2 van de reactiebufferoplossing moet in de buis voor adequate capillaire migratie blijven voorkomen.
4. Verwerp de zwabber in een geschikte bio-hazardous afvalcontainer, dan pasvorm op het uiteinde van de extractiebuis op de extractiebuis.
5. Verwijder de testcassette uit zijn verzegelde zak, en plaats het op een schone en niveauoppervlakte. Om een beste resultaat te verkrijgen, zou de analyse binnen één uur moeten worden uitgevoerd.
6. Voeg 3 dalingen van gehaalde steekproef (ong. 100μl) goed van de extractiebuis aan het specimen op de testcassette toe. Gelieve van nota te nemen vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen en geen oplossing in observatievenster laat vallen.
7. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Het resultaat zou 15 minuten moeten worden gelezen, interpreteert niet de resultaten na 20 minuten.

Snelle de Testcassette van Trichomonasvaginalis met Vaginale Zwabber en Ce-Certificaat

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)
POSITIEF: * Twee rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn. Een positief resultaat wijst erop dat het antigeen van Trichomonas Vaginalis in het specimen werd ontdekt.
*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van het antigeen van Trichomonas Vaginalis huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) als positief moeten worden beschouwd.
VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t). Een negatief resultaat wijst erop dat het antigeen van Trichomonas Vaginalis niet aanwezig in het specimen is, of is aanwezig onder het opspoorbare niveau de test.
ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.
 

 

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Itv-502 Snelle de Testcassette van Trichomonasvaginalis Vaginale Zwabber Cassette 10 T Zie Tussenvoegsel Ce

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)