China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Cassette/Peilstok/Comité Ethylurine 500 van Glucuronide (ETG) Druggebruik Van ng/mL*1000 ng/mL Snelle Testuitrusting voor de Diagnose

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:Det-102/det-114/det-101

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:Negotiation
Verpakking Details:40T/Kit, 50T/Kit
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette/Peilstok/Comité Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 40T/Kit, 50T/Kit opslagruimte: 2-30℃
Snijd af: 500 ng/mL*, 1000 ng/mL certificaat: CE

 

【SUMMIERE】
Ethylglucuronide (ETG) is metabolite van ethyl-alcohol die in lichaamsbyglucuronidation na blootstelling aan ethylalcohol, zoals door alcoholische dranken te drinken wordt gevormd. Itisused als biomarker aan test voor ethylalcoholgebruik en aan de onthouding van de monitoralcohol in situationswhere het drinken is belemmerd, zoals in militaire, in professionele controleprogramma's (gezondheidswerkers, procureurs, luchtvaartlijnloodsen in terugwinning van verslaving), in scholen, inliver transplantatieklinieken, of in het terugkrijgen van alcoholische patiënten. ETG kan in urine door Traditionele laboratoriummethodes (GC/MS of LC/MS) tot ongeveer 80 uren worden gemeten nadat de ethylalcohol wordt opgenomen (zeer afhankelijk van de hoeveelheid alcoholische en niet-alkoholische dranken). ETG is een nauwkeurigere indicator van therecent blootstelling aan alcohol dan metend voor de aanwezigheid van ethylalcohol zelf.

【DE AANWIJZINGEN VOOR CASSETTE GEBRUIKEN】
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 volledige dalingen van urine (ong. 120μL) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, en begin dan de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie de hieronder illustratie.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10minutes.

Cassette/Peilstok/Comité Ethylurine 500 van Glucuronide (ETG) Druggebruik Van ng/mL*1000 ng/mL Snelle Testuitrusting voor de Diagnose

【DE AANWIJZINGEN VOOR COMMISSIE GEBRUIKEN】
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Verwijder het testpaneel uit de verzegelde zak en gebruik zo spoedig mogelijk het.
2. Verwijder GLB.
3. Met de pijl die op het urinespecimen richten, dompel verticaal het testpaneel in het urinespecimen minstens 10 tot 15 seconden onder. Dompel de strook op minstens het niveau van de golvende lijnen onder, maar doe geen aanraking het plastic apparaat.
4. Vervang GLB en plaats het testpaneel op een niet absorberende vlakke oppervlakte.
5. Begin de tijdopnemer en wacht op de rassenbarrière te verschijnen.
6. Het resultaat zou 5 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

Cassette/Peilstok/Comité Ethylurine 500 van Glucuronide (ETG) Druggebruik Van ng/mL*1000 ng/mL Snelle Testuitrusting voor de Diagnose

【DE AANWIJZINGEN VOOR PEILSTOK GEBRUIKEN】
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testpeilstok uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Met pijlen die op het urinespecimen richten, dompel verticaal de testpeilstok in het urinespecimen minstens 10-15 seconden onder. Ga niet de maximum (MAXIMUM) lijn op de Testpeilstok wanneer over het onderdompelen van de strook. Zie de hieronder illustratie.
3. Plaats de testpeilstok op een niet absorberende vlakke oppervlakte, begin de tijdopnemer en wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

Cassette/Peilstok/Comité Ethylurine 500 van Glucuronide (ETG) Druggebruik Van ng/mL*1000 ng/mL Snelle Testuitrusting voor de Diagnose

 

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Det-102 Snelle de Testcassette ethyl van Glucuronide (ETG) Urine Cassette 40 T 500 ng/mL*, 1000 ng/mL Ce
Det-114 Snel de Testcomité ethyl van Glucuronide (ETG) Urine Comité 40 T Ce
Det-101 Snelle de Testpeilstok ethyl van Glucuronide (ETG) Urine Peilstok 50 T Ce

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)