China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Cassette/Peilstok/Comité van de de Testcassette van Nauwkeurigheidskratom Snelle (Urine) Druggebruik Testuitrusting met Ce

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:Dkra-102/dkra-114/dkra-101

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:Negotiation
Verpakking Details:25 cassette/doos
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette/Peilstok/Comité Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 40T/Kit, 50T/Kit opslagruimte: 2-30℃
Snijd af: 2000 ng/ml certificaat: CE

Toepassingen:

 

De snelle de Testcassette van Kratom (Urine) is snelle chromatografische immunoassay voor de opsporing van Mitragynine (belangrijke metabolite van Kratom) in urine bij een afgesneden concentratie van 300ng/ml. Deze test zal andere verwante samenstellingen, alstublieft ontdekken naar de Analytische Specificiteitlijst in deze bijsluiter verwijzen.
Deze analyse levert slechts een kwalitatief, inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) zijn de aangewezen bevestigingsmethode. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden gebruikt.

 

Beschrijving:
Mitragynine (MG) en zijn belangrijke metabolites 7 hydroxymitragynine (7-oh-MG) zijn twee van de belangrijkste die componenten van het installatieuittreksel Kratom, dat een boom in Zuidoost-Azië wordt geplant is. Kratom is lang gebruikt door opioid-afhankelijke individuen als alternatief voor hun niet beschikbare opioid van keus en chronisch pijnmedicijn, als van het heimelijkheid-aan-urine opiate substituut drugonderzoek terwijl in opioid terugwinningsbehandeling en recreatief, alleen of als spanningsverhoger. In deze studie, werd een directe infusiemethode gebruikt en de electrospray ionisatie drievoudige quadrupole massaspectrometer werd gebruikt als detector voor gegevensverzameling. Pharmacokinetic studie werd uitgevoerd om het effect van mitragynine en hydroxymitragynine te onderzoeken 7 en de belangrijke fragmenten van beide samenstellingen werden voorgesteld.
De snelle de Testpeilstok van Kratom (Urine) is een snelle urine-onderzoekende test die zonder het gebruik van een instrument kan worden uitgevoerd. De test gebruikt het antilichaam om opgeheven niveaus van Mitragynine in urine selectief te ontdekken. De snelle de Testpeilstok van Kratom (Urine) levert een positief resultaat op wanneer Mitragynine in urine het afgesneden niveau overschrijdt.

 

Hoe te gebruiken?

 

【AANWIJZINGEN VOOR CASSETTE】
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 volledige dalingen van urine (ong. 120μL) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, en begin dan de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie de hieronder illustratie.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10minutes.

Cassette/Peilstok/Comité van de de Testcassette van Nauwkeurigheidskratom Snelle (Urine) Druggebruik Testuitrusting met Ce

【DE AANWIJZINGEN VOOR COMMISSIE GEBRUIKEN】
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Verwijder het testpaneel uit de verzegelde zak en gebruik zo spoedig mogelijk het.
2. Verwijder GLB.
3. Met de pijl die op het urinespecimen richten, dompel verticaal het testpaneel in het urinespecimen minstens 10 tot 15 seconden onder. Dompel de strook op minstens het niveau van de golvende lijnen, maar niet boven de pijl op het testpaneel onder.
4. Vervang GLB en plaats het testpaneel op een niet absorberende vlakke oppervlakte.
5. Begin de tijdopnemer en wacht op de rassenbarrière te verschijnen.
6. Het resultaat zou 5 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

Cassette/Peilstok/Comité van de de Testcassette van Nauwkeurigheidskratom Snelle (Urine) Druggebruik Testuitrusting met Ce

【DE AANWIJZINGEN VOOR PEILSTOK GEBRUIKEN】
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testpeilstok uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Met pijlen die op het urinespecimen richten, dompel verticaal de testpeilstok in het urinespecimen minstens 10-15 seconden onder. Ga niet de maximum (MAXIMUM) lijn op de Testpeilstok wanneer over het onderdompelen van de strook. Zie de hieronder illustratie.
3. Plaats de testpeilstok op een niet absorberende vlakke oppervlakte, begin de tijdopnemer en wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

Cassette/Peilstok/Comité van de de Testcassette van Nauwkeurigheidskratom Snelle (Urine) Druggebruik Testuitrusting met Ce

 

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Dkra-102 Van de Kratom (KRA) de Snelle Test Cassette Urine Cassette 40 T 2000 ng/mL Ce
Dkra-114 Van de Kratom (KRA) het Snelle Test Comité Urine Comité 40 T Ce
Dkra-101 Van de Kratom (KRA) de Snelle Test Peilstok Urine Peilstok 50 T Ce

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)