China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Het ziekenhuis Één Staphiv de Uitrustingen van de Huistest 99% Nauwkeurige HIV Teststrook/Cassette

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:Ihi-302

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:negotiation
Verpakking Details:40 T/Kits
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Strookcassette Specimen: geheel bloed, serum/plasma
Nauwkeurigheid: 99% certificaat: CE, ISO 13485
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden

 Het ziekenhuis Één Staphiv de Uitrustingen99% Nauwkeurige HIV van de Huistest Teststrook/Cassette
   
Toepassingen: 
 
Gebruikt voor de kwalitatieve vermoedelijke opsporing van antilichamen aan HIV in menselijke geheel bloed, serum, of plasmaspecimens. Deze uitrusting is bedoeld om als hulp in de diagnose van HIV besmetting in het Ziekenhuis, Klinisch laboratorium, artsenbureau en andere professionele organisaties worden gebruikt
 
 
Beschrijving:
 

HIV is de etiologische agent van Verworven Immuun Deficiëntiesyndroom (AIDS). Virion wordt omringd door een lipideenvelop die wordt afgeleid uit het membraan van de gastheercel. Verscheidene virale glycoproteïnen zijn op de envelop. Elk virus bevat twee exemplaren van positief-betekenis genomic RNAs. HIV 1 is geïsoleerd van patiënten met AIDS en op hulp betrekking hebbende complex, en van gezonde mensen met groot potentieelrisico om AIDS.1-HIV te ontwikkelen zijn 2 geïsoleerd van het Westen - de Afrikaanse AIDS-patiënten en van seropositieve niet-symptomatische HIV 1 van individuals.2 zowel als HIV 2 onthullen immune response.3-Opsporing van HIV antilichamen in serum, is het plasma de meest efficiënte en gemeenschappelijke manier om te bepalen of
het individu is blootgesteld aan HIV en aan het schermbloed en bloedproducten voor HIV.4 ondanks de verschillen in hun biologische kenmerken, tonen de serologische activiteiten en de genoomopeenvolgingen, HIV 1 en HIV 2 sterke antigenic dwars-reactivity.5, 6 Meeste kunnen HIV 2 positieve serums worden geïdentificeerd door HIV 1 te gebruiken gebaseerde serologische tests.
HIV 1,2 Snelle Testcassette (Serum/Plasma) is een snelle test de aanwezigheid van antilichaam aan HIV 1 en/of HIV 2 in serum of plasmaspecimen kwalitatief om te ontdekken. De test gebruikt latex verenigde en veelvoudige recombinante HIV proteïnen om antilichamen aan HIV 1,2 in serum of plasma selectief te ontdekken.

 

Hoe te gebruiken?
 

Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur te bereiken
(15-30°C) voorafgaand aan het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik zo spoedig mogelijk het.
2. Plaats de cassette op een schone en niveauoppervlakte.
Voor Serum of Plasmaspecimen: Houd verticaal het druppelbuisje en breng 1 daling van serum of plasma (ongeveer 25μL) naar het specimengebied over, dan voeg 1 daling van buffer (ongeveer 40μL) toe, en begin de tijdopnemer, zie hieronder illustratie.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 10 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.
 
Het ziekenhuis Één Staphiv de Uitrustingen van de Huistest 99% Nauwkeurige HIV Teststrook/Cassette
 
 
INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)

POSITIEF: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn.

*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van HIV antilichamen huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) als positief moeten worden beschouwd.

VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t).

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testcassette onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Ihi-302 HIV 1,2 Snelle Testcassette S / P Cassette 40 T Zie Tussenvoegsel Niet-Ce
 

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)