China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Myoglobin het Gebruik van de diagnostische testsuitrusting door Novatrend-fluorescentieimmunoassay Analysator in Menselijk geheel bloed /serum /plasma

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:Novatrend
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:FI-myo-402

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:negotiation
Verpakking Details:10T/25T
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimens: geheel bloed, serum, plasma
Uitrustingsgrootte: 10T/25T certificaat: CE, ISO 13485
opslagruimte: 2-30℃ Test bereik: 5-200 ng/mL

Een snelle test voor de diagnose van myocardiaal infarct (MI) door Myoglobin in geheel bloed, Serum of plasma met het gebruik van de fluorescentieimmunoassay van Novatrend te meten TM Analysator. Voor professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro.
 
 

Toepassing:

 

De Myoglobin Testcassette (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is voorgenomen voor kwantitatieve bepaling in vitro van Myoglobin in geheel bloed, serum of plasma als hulp in de diagnose van Myocardiaal Infarct (MI).

 

Beschrijving:

 

Myoglobin (MYO) is een heme-proteïne normaal in skeletachtige en hartspier met een molecuulgewicht van kDa die 17,8 wordt gevonden. Het vormt ongeveer 2 percent van totale spierproteïne en is de oorzaak van het vervoeren van zuurstof binnen de spiercellen. Wanneer de spiercellen worden beschadigd, wordt Myoglobin vrijgegeven aan het bloed snel wegens zijn vrij kleine grootte. Na de dood van weefsel verbonden aan MI, is Myoglobin één van de eerste tellers om boven normale niveaus toe te nemen. Het niveau van Myoglobin stijgt meetbaar boven basislijn binnen 2-4 uren post-infarct die, die om 9-12 uur een hoogtepunt bereiken en naar basislijn binnen 24-36 uren terugkeren. Een aantal rapporten stellen de meting van Myoglobin als kenmerkende hulp in het bevestigen van het ontbreken van myocardiaal infarct met negatieve vooruitlopende waarden van tot 100% voor gerapporteerd bij bepaalde tijdspannes na begin van symptomen.

 

 

Hoe te gebruiken?

 

Verwijs naar de Fluorescentieimmunoassay van Novatrend TM het Handboek van de Analysatorverrichting voor de volledige instructies op gebruik van de Test. De test zou in roomtemperature moeten worden uitgevoerd.
1. Zet de Analysatormacht aan. Dan volgens de behoefte, de uitgezochte „standaardtest“ of „Snelle test“ wijze.
2. Neem het Identiteitskaart en neem het in de Groef van het Analysatoridentiteitskaart op.
3. Serum/Plasma: Pipet 50 serum μL/plasma in de bufferbuis, mengt goed het specimen en de buffer.
Geheel bloed: Overdracht 75 geheel bloed μL in de bufferbuis met pipet; meng goed het specimen en de buffer.
4. Voeg verdund specimen met een Pipet toe: Pipet 85 μL verdunde specimen goed in de steekproef van de testcassette. Begin tegelijkertijd de tijdopnemer.
5. Er zijn twee testmodussen voor de Fluorescentieimmunoassay van Novatrend TM Analysator, Standaardtestmodus en Snelle Testmodus. Gelieve te verwijzen naar de gebruikershandleiding van de Fluorescentieimmunoassay van Novatrend TM Analysator voor details.
„Snelle test“ wijze: Na 15 minuten het toevoegen van steekproef, neem de testcassette in de Analysator op, klik „SNELLE TEST“, vul de testinformatie en klik onmiddellijk „NIEUWE TEST“. De analysator zal automatisch het testresultaat na een paar seconden geven.
„Standaardtest“ wijze: Neem de testcassette in de Analysator onmiddellijk na het toevoegen van specimen op, klik „STANDAARDtest“, vul de testinformatie en klik „NIEUWE TEST“ tegelijkertijd, zal de Analysator automatisch aftelprocedure 15 minuten. Na de aftelprocedure, zal de Analysator het resultaat in een keer geven.
Myoglobin het Gebruik van de diagnostische testsuitrusting door Novatrend-fluorescentieimmunoassay Analysator in Menselijk geheel bloed /serum /plasma
 
INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

Resultaten door Novatrend TM Fluorescentieimmunoassay Analysator worden gelezen die.
Het resultaat van tests voor Myoglobin wordt berekend door Novatrend TM Fluorescentieimmunoassay Analysator en toont het resultaat op het scherm. Voor extra informatie, gelieve te verwijzen naar de gebruikershandleiding van de Fluorescentieimmunoassay van Novatrend TM analyseren.
De lineariteitwaaier van Myoglobin van FluroLit TM Test is 5~200 mg/l.
 
 
Catalogusaantal Puntnaam Steekproef Testwaaier UITRUSTINGSgrootte
FI-myo-402 Myoglobin Testcassette WB/S/P 5-200 ng/mL 10T/25T

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)