China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Hoge Nauwkeurige Strookgriep Snelle de Uitrustingen van de Staptest, Apparaat van de Griep het Snelle Test

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:Ifla-501

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:Negotiation
Verpakking Details:25 cassette/doos
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: geheel bloed, plasma
Uitrustingsgrootte: 25T/Kit Snijd af: 500 ng/mL
kleur: Wit certificaat: CE

Hoge Nauwkeurige Strookgriep Snelle de Uitrustingen van de Staptest, Apparaat van de Griep het Snelle Test


Toepassingen:

De griep een Snelle Test is een diagnostische test in vitro voor de kwalitatieve opsporing van grieptype A nucleoprotein antigenen in nasopharyngeal zwabber en neus zuig steekproeven op, gebruikend de snelle immunochromatographic methode. De identificatie is gebaseerd op de monoclonal antilichamen specifiek voor nucleoprotein van Griepvirus A. Het zal informatie voor klinische artsen verstrekken om correct voor te schrijven
medicijnen. De negatieve resultaten zouden door andere methodes, zoals celcultuur moeten worden bevestigd.


Beschrijving:

Het apparaat van de Griepa+b Snelle Test is een diagnostische test in vitro voor de kwalitatieve opsporing van griep A en B-nucleoprotein antigenen in nasopharyngeal (NP)-zwabber, zuigt de keelzwabber en neus steekproeven op, gebruikend de snelle immunochromatographic methode. De opsporing is gebaseerd op de monoclonal antilichamen specifiek voor nucleoprotein van of Griepvirus A of B. Het is bedoeld om in de snelle diagnose van griep A en de virale besmetting van B te helpen. De negatieve resultaten zouden door andere methodes, zoals celcultuur moeten worden bevestigd.

 
 
Hoe te gebruiken? 

 

 

Sta de test, specimen, extractiebuffer toe om aan kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan in evenwicht te brengen het testen.
1. Verwijder de testpeilstok uit de verzegelde foliezak en gebruik zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
2. Plaats de Extractiebuis in het werkstation. Houd verticaal de de flessenbovenkant van de extractiereagens - onderaan. Druk de fles en laat de oplossing in de extractiebuis vrij dalen zonder de rand van de buis te raken. Voeg 10 dalingen van oplossing (ong. 400μl) aan de Extractiebuis toe. Zie illustratie 1.
3. Plaats het zwabberspecimen in de Extractiebuis. Roteer de zwabber ongeveer 10 seconden terwijl het drukken van het hoofd tegen de binnenkant van de buis om het antigeen in de zwabber vrij te geven. Zie illustratie 2.
4. Verwijder de zwabber terwijl het drukken van het zwabberhoofd tegen de binnenkant van de Extractiebuis aangezien u het verwijdert om zoveel mogelijk vloeistof te verdrijven van de zwabber. Verwerp de zwabber overeenkomstig uw de verwijderingsprotocol van het biohazardafval. Zie illustratie 3.
5. Met pijlen die, plaats de peilstok in de buis oplossing en begin dan de tijdopnemer neer richten. Als de procedure correct wordt gevolgd, zou de vloeistof onder de maximum (MAXIMUM) lijn op de testpeilstok moeten zijn. Zie illustratie 4.
6. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees het resultaat 15 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 20minutes.
 
Hoge Nauwkeurige Strookgriep Snelle de Uitrustingen van de Staptest, Apparaat van de Griep het Snelle Test
 
INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)

POSITIEF: * Twee verschillende rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou in het controlegebied (c) moeten zijn en een andere rassenbarrière zou in het testgebied (t) moeten zijn. Een positief resultaat in het testgebied wijst op dat Griepa antigeen in de steekproef werd ontdekt.

*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn zal gebaseerd op de hoeveelheid Griepa antigeen huidig in de steekproef variëren. Zo om het even welke schaduw van kleur in het testgebied als positief moeten zou worden beschouwd.

VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het controlegebied (c). Geen duidelijke rassenbarrière verschijnt in het gebied van de testlijn.

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe testpeilstok. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)