China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Cassette/Peilstok/Comité de Hoge de TestVan Sensative Carisoprodol (AUTO) Snelle Druggebruik Diagnose van de Testuitrusting

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:Dcar-102/dcar-114/dcar-101

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:Negotiation
Verpakking Details:40T/Kit, 50T/Kit
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette/Peilstok/Comité Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 40T/Kit, 50T/Kit opslagruimte: 2-30℃
kleur: Geel certificaat: CE


Toepassingen:

 

De snelle de Testcassette van Carisoprodol (Urine) is snelle chromatografische immunoassay voor de opsporing van Carisoprodol in menselijke urine bij een afgesneden concentratie van 2000ng/mL.
Deze analyse levert slechts een kwalitatief, inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) zijn de aangewezen bevestigingsmethode. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden gebruikt.

 

Beschrijving:

 

Carisoprodol, onder de merknaam Soma onder andere op de markt wordt, is een medicijn voor musculoskeletal pijn wordt gebruikt gebracht die. Het gebruik wordt slechts goedgekeurd maximaal drie weken. De gevolgen beginnen over het algemeen binnen een half uur en duren maximaal zes uren. Het wordt mondeling genomen.
De gemeenschappelijke zijdegevolgen omvatten hoofdpijn, duizeligheid, en slaperigheid. De ernstige bijwerking kan verslaving, allergische reacties, en beslagleggingen omvatten. In mensen met een sulfapreparaatallergie kunnen bepaalde formuleringen in problemen resulteren. De veiligheid tijdens zwangerschap en het de borst geven is niet duidelijk. Meprobamate en de andere spier-ontspannende drugs vaak waren onderwerpen van misbruik in de jaren '50 en de jaren '60. De overdosisgevallen werden gemeld zodra 1957, en zijn sindsdien gemeld herhaalde malen.
Carisoprodol wordt gemetaboliseerd door de lever en door de nieren afgescheiden zodat moet deze drug voorzichtig met patiënten worden gebruikt die lever of nierfunctie hebben geschaad. Wegens potentieel voor strengere bijwerkingen, deze drug op de lijst is om voor bejaarde mensen te vermijden.
De snelle Test van Carisoprodol is een snelle test van het urineonderzoek die zonder het gebruik van een instrument kan worden uitgevoerd. De test gebruikt een monoclonal antilichaam om opgeheven niveaus van Carisoprodol in urine selectief te ontdekken. De snelle Test van Carisoprodol (Urine) levert een positief resultaat op wanneer Carisoprodol in urine 2000ng/mL overschrijdt.

 

Hoe te gebruiken?

 

【AANWIJZINGEN VOOR CASSETTE】

 

Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen.

1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 volledige dalingen van urine (ong. 120 ng/mL) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, en begin dan de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie de hieronder illustratie.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Het resultaat zou 5 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.
 
Cassette/Peilstok/Comité de Hoge de TestVan Sensative Carisoprodol (AUTO) Snelle Druggebruik Diagnose van de Testuitrusting
 
 
 
【DE AANWIJZINGEN VOOR COMMISSIE GEBRUIKEN】
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Verwijder het testpaneel uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Verwijder GLB.
3. Met de pijl die op het urinespecimen richten, dompel verticaal het testpaneel in het urinespecimen minstens 10 tot 15 seconden onder. Dompel het paneel minstens op het niveau van de golvende lijnen, maar niet boven de pijlen op het testpaneel onder.
4. Vervang GLB en plaats het testpaneel op een niet absorberende vlakke oppervlakte.
5. Begin de tijdopnemer en wacht op de rassenbarrières te verschijnen.
6. Het testresultaat zou 5 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.
 
Cassette/Peilstok/Comité de Hoge de TestVan Sensative Carisoprodol (AUTO) Snelle Druggebruik Diagnose van de Testuitrusting
 
【DE AANWIJZINGEN VOOR PEILSTOK GEBRUIKEN】
 
Sta test, urinespecimen, en/of controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testpeilstok uit de verzegelde zak of de gesloten bus en gebruik het binnen één uur.
2.With de pijlen die op het urinespecimen richten, dompelen verticaal de testpeilstok in het urinespecimen minstens 10-15 seconden onder. Ga niet de maximum (MAXIMUM) lijn op de testpeilstok wanneer over het onderdompelen van de strook. Zie de hieronder illustratie.
3. Plaats de testpeilstok op een niet absorberende vlakke oppervlakte, begin de tijdopnemer en wacht op de toappear rassenbarrière. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.
Cassette/Peilstok/Comité de Hoge de TestVan Sensative Carisoprodol (AUTO) Snelle Druggebruik Diagnose van de Testuitrusting
 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN


(Gelieve te verwijzen naar de illustratie)
VERBIED: * Twee verschillende rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn, en een andere rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn. Dit negatieve resultaat wijst erop dat de Carisoprodol-concentratie onder het opspoorbare niveau (2000ng/mL) is.
*NOTE: De schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) zal variëren, maar het zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage rassenbarrière is.
POSITIEF: Één rassenbarrière verschijnt in het controlegebied (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t).

Dit positieve resultaat wijst erop dat de Carisoprodol-concentratie het opspoorbare niveau (2000ng/mL) overschrijdt.

ONGELDIG: De controlelijn (c) slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test gebruikend een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de partij onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Dcar-102 Van de Carisoprodol (AUTO) de Snelle Test Cassette Urine Cassette 40 T 2000 ng/mL* Ce
Dcar-114 Van de Carisoprodol (AUTO) het Snelle Test Comité Urine Comité 40 T Ce
Dcar-101 Van de Carisoprodol (AUTO) de Snelle Test Peilstok Urine Peilstok 50 T Ce
 

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)