China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

De makkelijk te gebruiken Kenmerkende Drug van FYL (Fentanyl) van de Cassette van de de Uitrustingenlezer van de misbruiktest in menselijke urine met Ce-Certificaat

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:ALLTEST
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:Dfy-R102

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:Negotiation
Verpakking Details:25cassette/box
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 25 T/Kit opslagruimte: 2-30℃
Snijd af: 20 ng/ml certificaat: CE

 

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van FYL (Fentanyl) in menselijke urine die met het gebruik van de Lezer van AllTest kanworden uitgevoerdTM LF. Voor medisch en ander professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro.

 
Toepassing:
 

Snelle de Testcassette de van FYL (Fentanyl) (WB/S/P) is een snelle immunochromatographic analyse voor de kwalitatieve opsporing van Norfentanyl, metabolite van Fentanyl. Het is een machtig verdovend pijnstillend middel, het misbruik waarvan tot gewenning of verslaving leidt. Het is hoofdzakelijk mu-opioid agonist. Norfentanyl wordt ook gebruikt als toevoegsel aan algemene verdovingsmiddelen, en als verdovingsmiddel voor inductie en onderhoud.

Deze analyse levert slechts een inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) zijn de aangewezen bevestigingsmethode. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden gebruikt.

 
Beschrijving:
 
Fentanyl, behoort tot krachtige narcoticapijnstillende middelen, en is een μ speciale stimulans van de opiatenreceptor. Fentanyl is één van de verscheidenheden die vermeld in beheer van de Verenigde Naties „Overeenkomst van verdovend middel in 1961“ uitkies. Onder de opiatenagenten dat onder internationale controle, fentanyl één van het meest meestal gebruikt is om gematigd aan strenge pijn te genezen. Na ononderbroken injectie van fentanyl, zal de lijder de prestaties van voortgezet opioid onthoudingssyndroom, zoals ataxie en geprikkeldheid enz. hebben, die de verslaving na in een lange tijd het nemen van fentanyl voorstellen. Vergeleken met drugverslaafden van amfetamine, de drugverslaafden die fentanyl hoofdzakelijk nemen hebben de mogelijkheid van hoger besmettingstarief van HIV, gevaarlijker injectiegedrag en meer levenslange medicijnoverdosis.
De snelle de Testcassette van FYL (Urine) is een snelle test van het urineonderzoek die zonder het gebruik van een instrument kan worden uitgevoerd. De test gebruikt een monoclonal antilichaam om opgeheven niveaus van Norfentanyl in urine selectief te ontdekken. De snelle de Testcassette van FYL (Urine) levert een positief resultaat op wanneer Norfentanyl in urine 20 ng/mL overschrijdt.
 
Hoe te gebruiken?
Sta test, urinespecimen, en/of controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1.Exact QR Code van de QR-codekaart voor specifieke informatie van de test. De kaart van de gebruiks slechts QR-code die binnen de testuitrustingen wordt verstrekt.
2.Remove het testapparaat van de verzegelde zak en gebruikt het binnen één uur.
3.Place het testapparaat op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 volledige dalingen van urine (ong. 120μL) goed naar het specimen (s) van het testapparaat over, en begin dan de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie de hieronder illustratie.
4.Wait voor de rassenbarrière om te verschijnen. De resultaten zouden met de Lezer van AllTestTM LF 5 minuten moeten worden gelezen.
5.Do om testresultaten niet visueel te interpreteren.
Nota: Voor de Lezersinstallatie, verwijzen het opstarten en de volledige instructies naar de Lezersgebruikershandleiding. De exploitant moet de Lezersgebruikershandleiding voorafgaand aan gebruik raadplegen en vertrouwd met de processen en de kwaliteitscontroleprocedures worden.

 

De makkelijk te gebruiken Kenmerkende Drug van FYL (Fentanyl) van de Cassette van de de Uitrustingenlezer van de misbruiktest in menselijke urine met Ce-Certificaat

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

Resultaten die door AllTestTM LF Lezer worden gelezen

Het resultaat van positief wordt of negatief voor elke analyte bepaald door AllTestTM LF Lezer.

Het resultaat kan worden uitgevoerd om uit te blinken of PDF.

Op dit punt kan de Testcassette worden verwijderd en geschikt worden verworpen.

 

Kat Nr. Beschrijving Specimen Snijd Waarde af
Dfy-R102 Fentanyl (FYL) Snelle Testcassette Urine 20 ng/mL

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)