China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Snelle Urine van het knokkelkoortsns1 de Snelle Medische Huis

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:Ides-402

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:Negotiation
Verpakking Details:25 cassette/doos
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Strook, Cassette, Ongesneden blad Specimen: Geheel Bloed /Serum /Plasma
gevoeligheid: 100 % certificaat: ISO13485, CE
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden

 

De UrineVan het knokkelkoortsns1 Snelle Medische Huis Snelle Druggebruik Testuitrusting

 

Toepassing:

 

De cassette van de Knokkelkoortsns1 Snelle Test (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van NS1-antigeen van Knokkelkoortsvirus in menselijk geheel bloed, serum, of plasma als hulp in de diagnose van Knokkelkoortsbesmettingen.

 

Beschrijving

 

De knokkelkoorts is een flavivirus, door Aedesaegypti en Aedesalbopictus-muggen wordt overgebracht die. Het wordt algemeen verspreid door de tropische en subtropische gebieden van de wereld, en veroorzaakt jaarlijks tot 100 miljoen besmettingen. 2 de klassieke Knokkelkoortsbesmetting wordt gekenmerkt door een plotseling begin van koorts, intense hoofdpijn, spierpijn, arthralgia en uitbarsting. NS1 is één van 7 niet structurele proteïnen van het Knokkelkoortsvirus die om in virale replicatie worden verondersteld worden geïmpliceerd. NS1 bestaat als monomeer in zijn onrijpe vorm maar snel in het endoplasmic netwerk verwerkt om een stabiel dimeer te vormen. Een kleine hoeveelheid NS1 blijft verbonden aan intracellular organellen waar het om in virale replicatie wordt verondersteld worden geïmpliceerd. De rest van NS1 wordt gevonden of verbonden aan het plasmamembraan of afgescheiden als oplosbare hexadimer. NS1 is essentieel voor virale uitvoerbaarheid maar zijn nauwkeurige biologische functie is onbekend. De antilichamen in antwoord op NS1 in virale besmetting worden opgeheven kunnen kruisen reageren met de antigenen van de celoppervlakte op epitheliaale cellen en plaatjes en dit is betrokken bij de ontwikkeling van Knokkelkoorts Hemorrhagic koorts die. De cassette van de Knokkelkoortsns1 Snelle Test (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is een snelle test die een combinatie van Knokkelkoortsantilichaam met een laag bedekte gekleurde deeltjes voor de opsporing van Knokkelkoortsns1 antigeen in menselijk geheel bloed, serum, of plasma gebruikt.
 

Hoe te gebruiken?

 

Sta de de de het testcassette, specimen, buffer en/of controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen 1 uur.
2. Plaats de cassette op een schone en niveauoppervlakte.
Voor Serum of Plasmaspecimen:
· Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 dalingen van serum of plasma (ongeveer 75μL) goed naar het specimen over, en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
Voor het Gehele Bloedspecimen van Venipuncture:
· Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 dalingen van geheel bloed (ongeveer 75μL) goed naar het specimen over, dan voeg 1 daling van buffer (ongeveer 40μL) toe, en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.
Voor het Gehele Bloedspecimen van Fingerstick:
· Om een haarvat te gebruiken: Vul het haarvat en breng ongeveer 75μL van fingerstick over het geheel bloedspecimen aan het specimen goed van testcassette, dan 1 daling van buffer (ongeveer 40μL) toevoegt en de tijdopnemer begint. Zie hieronder illustratie.

3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaat 10 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.
Nota: Het wordt voorgesteld om de buffer voorbij 30 dagen niet te gebruiken na het openen van het flesje.

Snelle Urine van het knokkelkoortsns1 de Snelle Medische Huis

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN


(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)


POSITIEF: * Twee verschillende rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou in het controlegebied (c) moeten zijn en een andere rassenbarrière zou in het testgebied (t) moeten zijn.


*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van Knokkelkoortsns1 antigeen huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het testgebied als positief moeten worden beschouwd.


VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het controlegebied (c). Geen duidelijke rode of roze lijn verschijnt in het testgebied (t).


ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe testcassette. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Ides-402 Cassette van de knokkelkoortsns1 de Snelle Test WB/S/P Cassette 10 T Zie Tussenvoegsel Ce

 

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)