China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Het geschikte Gebruik hyroid-bevorderend van de hormoon (TSH) Test door Novatrend-fluorescentieimmunoassay Analysator in serum /plasma

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:Novatrend
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:FI-tsh-302

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:negotiation
Verpakking Details:Strook: 50 of van 100pcs/box, van 8000pcs of 10000pcs/ctn-Cassette: 25pcs of 40pcs/box, 2000pcs/ctn-
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimens: Serum /Plasma
Uitrustingsgrootte: 10T/25T certificaat: CE, ISO 13485
opslagruimte: 2-30℃ Test bereik: 0.1-100μIU/mL

Een snelle test voor het meten van hyroid-bevorderend hormoon in Serum /Plasma met het gebruik van de fluorescentieimmunoassay van NovatrendTM Analysator. Voor professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro.
 
 

Toepassing:

 

TSH-de Testcassette (Immunofluorescentieanalyse) is voorgenomen voor kwantitatieve bepaling in vitro van Schildklier Bevorderend Hormoon (TSH) in serum, plasma. De meting van TSH is nuttig om in het onderzoek de volwassen bevolking voor primaire hypothyroidism te helpen door medische beroeps. Het kon ook in onderzoekspasgeborenen voor hypothyroidism worden gebruikt.

 

Beschrijving:

 

Het schildklier-bevorderend hormoon (ook als thyrotropin wordt bekend, thyrotropic hormoon, TSH, of hTSH voor menselijke TSH) is een slijmachtig hormoon dat de schildklier bevorderen om thyroxine (T4) te produceren, en toen triiodothyronine (T3) die het metabolisme van bijna elk weefsel in het lichaam dat bevordert. [die 1] het is een glycoproteïnehormoon door thyrotropecellen wordt samengesteld en wordt afgescheiden in de voorafgaande slijmachtige klier, die de endocriene functie van de schildklier regelt.
TSH (met een halveringstijd van ongeveer een uur) bevordert de schildklier om hormoonthyroxine (T4) af te scheiden, die slechts een licht effect op metabolisme heeft. T4 wordt omgezet in triiodothyronine (T3), die het actieve hormoon is dat metabolisme bevordert. Ongeveer is 80% van deze omzetting in de lever en andere organen, en 20% in de schildklier zelf. [1] Laboratoriumtest van schildklier bevorderende hormone* niveaus in wordt het bloed beschouwd als de beste aanvankelijke test voor hypothyroidism. Het is belangrijk om van de verklaring van het de Consensuscomité Zonder duidelijke symptomen van de Schildklierziekte nota te nemen: „Er is geen niveau van serum TSH waarop de klinische actie altijd of vermeld is of contraindicated. Hoger TSH, is het dwingen de reden voor behandeling. Het is belangrijk om de individuele klinische context (b.v. zwangerschap, lipidenprofiel, ATPO-antilichamen) te overwegen.

 

 

Hoe te gebruiken?

 

Verwijs naar de Fluorescentieimmunoassay van NovatrendTM het Handboek van de Analysatorverrichting voor de volledige instructies op gebruik van de Test. De test zou in kamertemperatuur moeten zijn.
Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30 °C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Zet de Analysatormacht aan. Dan volgens de behoefte, de uitgezochte „Standaardtest“ of „Snelle test“ wijze.
2. Verwijder het Identiteitskaart en neem het in de Analysatorhaven op.
3. Serum of plasma: Pipet 75 serum μL of plasma in de bufferbuis, mengt goed het specimen en de buffer.
4. Voeg verdund specimen met een Pipet toe: Pipet 75 μL verdunde specimen goed in de steekproef. Begin tegelijkertijd de tijdopnemer.
5. Er zijn twee testmodussen voor de Fluorescentieimmunoassay van NovatrendTM Analysator, Standaardtestmodus en Snelle Testmodus. Gelieve te verwijzen naar de gebruikershandleiding van de Fluorescentieimmunoassay van NovatrendTM Analysator voor details.
„Snelle test“ wijze: Neem de testcassette in de Analysator op 15 minuten nadat de voorbeeldtoepassing „SNELLE TEST“ klikt, de testinformatie vult en „NIEUWE TEST“ onmiddellijk klikt. de analysator zal automatisch het testresultaat na een paar seconden geven.
„Standaardtest“ wijze: Neem de testcassette in de Analysator onmiddellijk na voorbeeldtoepassing op, klik „STANDAARDtest“, vul de testinformatie en klik „NIEUWE TEST“ tegelijkertijd, zal de Analysator automatisch tellend onderaan 15 minuten. Na de aftelprocedure, zal de Analysator het resultaat in een keer geven.
Het geschikte Gebruik hyroid-bevorderend van de hormoon (TSH) Test door Novatrend-fluorescentieimmunoassay Analysator in serum /plasma
 
INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
Resultaten door NovatrendTM Fluorescentieimmunoassay Analysator worden gelezen die.
Het resultaat van tests voor TSH wordt berekend door FluroLit TM Fluorescentieimmunoassay Analysator en toont het resultaat op het scherm. Voor extra informatie, gelieve te verwijzen naar de gebruikershandleiding van
FluroLittm Fluorescentieimmunoassay analyseert.
De werkende waaier van FluroLit TM TSH is 0.1-100 μIU/mL.
 
 
Catalogusaantal Puntnaam Steekproef Testwaaier UITRUSTINGSgrootte
FI-tsh-302 TSH-Testcassette S/P 0.1-100μIU/mL

10T/25T

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)