China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

De geschikte Ethyl Kenmerkende Drug van Glucuronide (ETG) van de Cassette van de de Uitrustingenlezer van de misbruiktest in menselijke urine met Ce-Certificaat

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:Det-R102

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:Negotiation
Verpakking Details:25 cassette/doos
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 25 T/Kit opslagruimte: 2-30℃
Snijd af: 500 ng/mL certificaat: CE

 

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van Ethylglucuronide (ETG) in menselijke urine die met het gebruik van de Lezer van AllTest kanworden uitgevoerdTM LF. Voor medisch en ander professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro.

 
Toepassing:

De ethyl Snelle de Testcassette van Glucuronide (ETG) (Urine) is snelle chromatografische immunoassay voor de opsporing van Ethylglucuronide in menselijke urine die met het gebruik van de Lezer van AllTest kanworden uitgevoerdTM LF. EthyldieGlucuronide door de test wordt ontdekt omvat, maar is niet beperkt tot, metabolites van Ethylalcohol.

Deze analyse levert slechts een inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De spectrometrie van /mass van de gaschromatografie (GC/MS) is de aangewezen bevestigingsmethode. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden gebruikt.

 
Beschrijving:
 
Ethylglucuronide (ETG) is metabolite van ethyl-alcohol die in het lichaam door glucuronidation na blootstelling aan ethylalcohol, zoals door alcoholische dranken te drinken wordt gevormd. Het wordt gebruikt als biomarker voor ethylalcoholgebruik te testen en alcoholonthouding in situaties te controleren waar het drinken, zoals in militaire, in professionele controleprogramma's (gezondheidswerkers, procureurs, luchtvaartlijnloodsen in terugwinning van verslaving), in scholen, in de klinieken van de levertransplantatie, of in het terugkrijgen van alcoholische patiënten belemmerd is. ETG kan in urine door Traditionele laboratoriummethodes (GC/MS of LC/MS) tot ongeveer 80 uren worden gemeten nadat de ethylalcohol wordt opgenomen (zeer afhankelijk van de hoeveelheid alcoholische en niet-alkoholische dranken). ETG is een nauwkeurigere indicator van therecent blootstelling aan alcohol dan metend voor de aanwezigheid van ethylalcohol zelf.
De ethyl Snelle de Testcassette van Glucuronide (Urine) is een snelle test van het urineonderzoek die met gebruik van de Lezer kan worden uitgevoerd. De test gebruikt een monoclonal antilichaam om opgeheven niveaus van ethylglucuronide in menselijke urine selectief te ontdekken. De ethyl Snelle de Testcassette van Glucuronide (Urine) levert een positief resultaat op wanneer Ethylglucuronide in urine 500ng/mL overschrijdt.
 
Hoe te gebruiken?
Sta de testcassette, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1.Exact QR Code van de QR-codekaart voor specifieke informatie van de test. De kaart van de gebruiks slechts QR-code binnen de testuitrustingen die wordt verstrekt.
2.Bring de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
3.Place de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 volledige dalingen van urine (ong. 120μL) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, en begin dan de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie de hieronder illustratie.
4.Wait voor de rassenbarrière om te verschijnen. Het resultaat zou met de Lezer 5 minuten moeten worden gelezen.
5.Do om testresultaten niet visueel te interpreteren.

 

De geschikte Ethyl Kenmerkende Drug van Glucuronide (ETG) van de Cassette van de de Uitrustingenlezer van de misbruiktest in menselijke urine met Ce-Certificaat

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

Resultaten door AllTestTM LF Lezer worden gelezen die

Het resultaat van positief wordt of negatief voor elke analyte bepaald door AllTestTM LF Lezer.

Het resultaat kan worden uitgevoerd om uit te blinken of PDF.

Op dit punt kan de Testcassette worden verwijderd en geschikt worden verworpen.

 

Kat Nr. Beschrijving Specimen Snijd Waarde af
Det-R102 Snelle de Testcassette ethyl van Glucuronide (ETG) Urine 500 ng/mL
 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)