China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

De Kenmerkende Drug van EDDP (Methadonmetabolite) van de meest abuseTest Cassette van de Uitrustingenlezer in menselijke urine met Ce-Certificaat

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:Ded-R102

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:Negotiation
Verpakking Details:25 cassette/doos
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 40T/Kit opslagruimte: 2-30℃
Snijd af: 100 ng/mL certificaat: CE

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van EDDP (Methadonmetabolite) in menselijke urine die met het gebruik van de Lezer van AllTest kanworden uitgevoerdTM LF. Voor medisch en ander professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro.

 
Toepassing:
 

De snelle de Testcassette van EDDP (Methadonmetabolite) (Urine) is een snelle immunochromatographic analyse voor de kwalitatieve opsporing van ethylidene-1,5-dimethyl-3,3-diphenylpyrrolidine 2 (EDDP), inactieve metabolite van methadon die als verdovende pijnverlichter dienst doet en de analyse met het gebruik van de Lezer van AllTest kanworden uitgevoerdTM LF.

Deze analyse levert slechts een inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) zijn de aangewezen bevestigingsmethode. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden gebruikt.

 
Beschrijving:
 
Het methadon is een ongebruikelijke drug in die zin dat zijn primaire urinemetabolites (EDDP en EMDP) in structuur cyclisch zijn, makend hen zeer moeilijk die het gebruiken van immunoassays te ontdekken aan inheemse compound.1 wordt gericht die dit probleem verergeren dat, is er een onderafdeling van de bevolking als „uitgebreide metabolizers“ van methadon wordt geclassificeerd. In deze individuen, kan een urinespecimen genoeg oudermethadon niet bevatten om het positief drugscherm op te brengen zelfs als het individu overeenkomstig hun methadononderhoud is. EDDP vertegenwoordigt een betere urineteller voor methadononderhoud dan unmetabolized methadon.
De snelle de Testcassette van EDDP (Urine) is een snelle test van het urineonderzoek die met het gebruik van LF-Lezer kan worden uitgevoerd de test een monoclonal antilichaam gebruikt om opgeheven niveaus van EDDP in urine selectief te ontdekken. De snelle de Testcassette van EDDP (Urine) levert een positief resultaat op wanneer EDDP in urine 100ng/ml overschrijdt.
 
Hoe te gebruiken?
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Eis QR Code van de QR-codekaart voor specifieke informatie van de test. Gebruik slechts QR-codekaart binnen de testuitrustingen die wordt verstrekt.
2. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
3. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 volledige dalingen van urine (ong. 120μL) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, en begin dan de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie de hieronder illustratie.
4. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. De resultaten zouden met de Lezer van AllTestTM LF 5 minuten moeten worden gelezen.
5. Interpreteer visueel test geen resultaten.

 

De Kenmerkende Drug van EDDP (Methadonmetabolite) van de meest abuseTest Cassette van de Uitrustingenlezer in menselijke urine met Ce-Certificaat

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

Resultaten door AllTestTM LF Lezer worden gelezen die

Het resultaat van positief wordt of negatief voor elke analyte bepaald door AllTestTM LF Lezer.

Het resultaat kan worden uitgevoerd om uit te blinken of PDF.

Op dit punt kan de Testcassette worden verwijderd en geschikt worden verworpen.

 

Kat Nr. Beschrijving Specimen Snijd Waarde af
Ded-R102 Ethylenediamine-Dimethylphosphinic zure (EDDP) Snelle Testcassette Urine 100 ng/mL

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)