China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Hoog - de Testgebruik van kwaliteitsmicroalbumin door Fiatest-fluorescentieimmunoassay Analysator in Menselijk geheel bloed /serum /plasma

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:Novatrend
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:FI-alb-102

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:Negotiation
Verpakking Details:10T/25T
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 10T/25T opslagruimte: 2-30℃
Test bereik: 5-300mg/L certificaat: CE

Een snelle test voor het meten van Microalbumin in Urine met het gebruik van de fluorescentieimmunoassay van NovatrendTM Analysator. Voor professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro.
 
 

Toepassing:

 

De Microalbumin-Testcassette (Urine) is gebaseerd bij Fluorescentieimmunoassay om Microalbumin in Urine te meten.

 

Beschrijving:

 

De regelmatige uitwijzing van kleine hoeveelheden albumine met de urine kan het eerste teken van nierschade zijn. In de gezonde nier is de albumine gewoonlijk kluwenvormige gefiltreerde en tubulaire weer geabsorbeerd, zodat het in urine nauwelijks opspoorbaar is. Met een beschadigde nier is dit proces wanordelijk. De uitwijzing van albumine in de waaier van 20 - 200 mg/l wordt gekenmerkt aangezien microalbuminuria.1 met dit microalbumin dergelijke kleine concentraties reeds veilig worden gevangen testen. Vooral met diabetici konden de positieve resultaten aan een begin diabetesnefropathie richten. Zonder aangewezen therapeutische interventie zal het voor een hoog percentage patiënten tot een vooruitgang van deze complicatie leiden. De uitwijzing van albumine stijgt onophoudelijk (= macroalbuminuria) en beëindigt definitief na verscheidene jaren in een niermislukking, die dialyse of een onvermijdelijke niertransplantatie maakt. In de V.S. en Europa is de diabetes de belangrijkste oorzaak voor eindniermislukking. Een studie (wereldwijd de verwezenlijkte VRAAG), toont aan dat 41% van type-2 diabetici ong. een microalbuminuria tentoonstellen. De frequentie van microalbuminuriaverhogingen met leeftijd, bloeddruk en diabetesduur, en is zeldzamer, wordt beter de bloedsuiker aangepast. Het hoge overwicht van de ziekte openbaart hoe belangrijk een microalbuminuria jaarlijks onderzoek voor diabetici is. Voor type 1diabetici worden de eerste metingen gewoonlijk geadviseerd 5 jaar na initiatie van de ziekte. Voor type-2 diabetici zou het onderzoek direct met het eerste begin van de diagnose moeten beginnen, aangezien het onbekend is, hoe lang de ziekte reeds bestaat.
De diagnose van een microalbuminuria is ook van speciaal belang, aangezien het niet alleen het eerste teken van een beginnefropathie maar ook een indicator voor een verhoogd risico voor cardiovasculaire ziekten voor type-2 diabetici kan zijn. Een verhoging van albumineuitwijzing kan, aan extra factoren van invloed zoals fysische activiteit toe te schrijven zijn, besmettingen van de urinelandstreek, de hoge bloeddruk, de hartontoereikendheid of de chirurgische interferenties (besidesdamages van nierstructuren).
Als de verhoogde albumineuitwijzing na verwijdering van deze factoren verdwijnt, betreft het slechts een voorbijgaande albuminurie zonder enige pathologische reden. Aangezien de albumineuitwijzing kan wezenlijk van dag tot dag variëren, zouden minstens 2 van 3 urinesteekproeven, die over een periode van 3-6 maanden werden verzameld, verhoogde albuminewaarden moeten tonen, alvorens een microalbuminuria wordt gediagnostiseerd.

 

 

Hoe te gebruiken?

 

Verwijs naar de Fluorescentieimmunoassay van NovatrendTM het Handboek van de Analysatorverrichting voor de volledige instructies op gebruik van de Test. De test zou in kamertemperatuur moeten worden uitgevoerd.
Sta de test, het specimen en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Zet de Analysatormacht aan. Dan volgens de behoefte, de uitgezochte „Standaardtest“ of „Snelle test“ wijze.
2. Neem het Identiteitskaart en neem het in de Analysatorhaven op.
3. Pipet 75 μL van urine in de bufferbuis, mengt goed het specimen en de buffer.
4. Overdracht 75 μL verdunde steekproef goed in de steekproef van de testcassette.
5. Er zijn twee testmodussen voor de Fluorescentieimmunoassay van NovatrendTM Analysator, Standaardtestmodus en Snelle Testmodus. Gelieve te verwijzen naar de gebruikershandleiding van de Fluorescentieimmunoassay van NovatrendTM Analysator voor details.
„Snelle test“ wijze: Na 10 minuten het toevoegen van steekproef, neem de testcassette in de Analysator op, klik „SNELLE TEST“, vul de testinformatie en klik onmiddellijk „NIEUWE TEST“. De analysator zal automatisch het testresultaat na een paar seconden geven.
„Standaardtest“ wijze: Neem de testcassette in de Analysator onmiddellijk na het toevoegen van specimen op, klik „STANDAARDtest“, vul de testinformatie en klik „NIEUWE TEST“ tegelijkertijd, zal de Analysator automatisch aftelprocedure 10 minuten. Na de aftelprocedure, zal de Analysator het resultaat in een keer geven.
Hoog - de Testgebruik van kwaliteitsmicroalbumin door Fiatest-fluorescentieimmunoassay Analysator in Menselijk geheel bloed /serum /plasma
INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

Resultaten door NovatrendTM Fluorescentieimmunoassay Analysator worden gelezen die.
Het resultaat van tests voor Microalbumin wordt berekend door FluroLitTM Fluorescence Immunoassay
De analysator en toont het resultaat op het scherm. Voor extra informatie, gelieve te verwijzen naar usermanual van de Fluorescentieimmunoassay van NovatrendTM Analysator.
De lineariteitwaaier van de Testvan NovatrendTM Microalbumin is 5~300 mg/l.
Verwijzingswaaier: <20 mg/l
 
 
Catalogusaantal Puntnaam Steekproef Testwaaier UITRUSTINGSgrootte
FI-alb-102 mAlb Testcassette Urine 5-300mg/L 10T/25T
 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)