China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Snelle test voor de kwalitatieve opsporing van ethylenediamine-Dimethylphosphinic zure EDDP in menselijke urine

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:Ded-101/ded-102/ded-114

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:Negotiation
Verpakking Details:40T/Kit, 50T/Kit
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 40T/Kit, 50T/Kit opslagruimte: 2-30℃
Snijd af: 300 ng/mL*, 100 ng/mL certificaat: CE

300ng snelle test voor de kwalitatieve opsporing van EDDP in menselijke urine

 

Toepassingen:  

 

Snelle de Testcassette de van EDDP (Methadonmetabolite) (Urine) is een snelle immunochromatographic analyse voor de kwalitatieve opsporing van ethylidene-1,5-dimethyl-3,3-diphenylpyrrolidine 2 (EDDP), inactieve metabolite van methadon die als verdovende pijnverlichter dienst doet en als behandeling voor opiate verslaving gebruikt.

Deze analyse levert slechts een inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) zijn de aangewezen bevestigingsmethode. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden gebruikt.

 

 

Beschrijving:  

 

Het methadon is een ongebruikelijke drug in die zin dat zijn primaire urinemetabolites (EDDP en EMDP) in structuur cyclisch zijn, makend hen zeer moeilijk die het gebruiken van immunoassays te ontdekken aan inheemse compound.1 wordt gericht die dit probleem verergeren dat, is er een onderafdeling van de bevolking als „uitgebreide metabolizers“ van methadon wordt geclassificeerd. In deze individuen, kan een urinespecimen genoeg oudermethadon niet bevatten om het positief drugscherm op te brengen zelfs als het individu overeenkomstig hun methadononderhoud is. EDDP vertegenwoordigt een betere urineteller voor methadononderhoud dan unmetabolized methadon.

 

 

Hoe te gebruiken? 

 

Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 volledige dalingen van urine (ong. 120μL) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, en begin dan de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie de hieronder illustratie.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10minutes.

Snelle test voor de kwalitatieve opsporing van ethylenediamine-Dimethylphosphinic zure EDDP in menselijke urine

【DE AANWIJZINGEN VOOR COMMISSIE GEBRUIKEN】
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder het testpaneel uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Verwijder GLB.
3. Met de pijl die op het urinespecimen richten, dompel verticaal het testpaneel in het urinespecimen minstens 10 tot 15 seconden onder. Dompel de strook op minstens het niveau van de golvende lijnen, maar niet boven de pijl op het testpaneel onder.
4. Vervang GLB en plaats het testpaneel op een niet absorberende vlakke oppervlakte.
5. Begin de tijdopnemer en wacht op de rassenbarrière te verschijnen.
6. Het resultaat zou 5 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

Snelle test voor de kwalitatieve opsporing van ethylenediamine-Dimethylphosphinic zure EDDP in menselijke urine

【DE AANWIJZINGEN VOOR PEILSTOK GEBRUIKEN】
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testpeilstok uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Met pijlen die op het urinespecimen richten, dompel verticaal de testpeilstok in het urinespecimen minstens 10-15 seconden onder. Ga niet de maximum (MAXIMUM) lijn op de Testpeilstok wanneer over het onderdompelen van de strook. Zie de hieronder illustratie.
3. Plaats de testpeilstok op een niet absorberende vlakke oppervlakte, begin de tijdopnemer en wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

Snelle test voor de kwalitatieve opsporing van ethylenediamine-Dimethylphosphinic zure EDDP in menselijke urine

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)

 

VERBIED: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het controlegebied (c) moeten zijn, en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het testgebied (t) moeten zijn. Dit negatieve resultaat wijst erop dat de ethylenediamine-Dimethylphosphinic zure concentratie (van EDDP) onder het opspoorbare scheidingsniveau is.

*NOTE: De schaduw van kleur in het testgebied (t) kan variëren, maar het zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage rassenbarrière is.

 

POSITIEF: Één rassenbarrière verschijnt in het controlegebied (c). Geen lijn verschijnt in het testgebied (t). Dit positieve resultaat wijst erop dat de ethylenediamine-Dimethylphosphinic zure concentratie (van EDDP) boven het opspoorbare scheidingsniveau is.

 

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe testpeilstok. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testpeilstok onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

 

 

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Ded-102 Ethylenediamine-Dimethylphosphinic zure (EDDP) Snelle Testcassette Urine Cassette 40 T 300 ng/mL*, 100 ng/mL Ce
Ded-114 Ethylenediamine-Dimethylphosphinic zuur (EDDP) Snel Testcomité Urine Comité 40 T Ce
Ded-101 Ethylenediamine-Dimethylphosphinic zure (EDDP) Snelle Testpeilstok Urine Peilstok 50 T Ce

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)