China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Stabiele Acetaminophen in de menselijke Cassette van de de Uitrustingenlezer van de urine Snelle Diagnostische test met Ce-Certificaat

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:Dac-R102

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:negotiation
Verpakking Details:1pc x 100/kit 1PC x 50/kit
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimens: Urine
Plankentijd: 24 maanden Monster: Beschikbaar
opslagruimte: 2-30℃ Nauwkeurigheid: >99%

De kwalitatieve opsporing van Acetaminophen in de menselijke Lezer van de urine Snelle Test met Ce-Certificaat
 
Toepassing:
 

De snelle de Testcassette van ACE (Urine) is snelle chromatografische immunoassay voor de opsporing van Acetaminophen in menselijke urine die met het gebruik van de LF-Lezer bij een afgesneden concentratie van 5,000ng/mL kan worden uitgevoerd.

Deze analyse levert slechts een kwalitatief, inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) of Vloeibare Chromatografie/massaspectrometrie (LC/MS) is de aangewezen bevestigingsmethoden. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden gebruikt.

 
Beschrijving:
 
Acetaminophen is één van de het meest meestal gebruikte drugs, nog is het ook een belangrijke oorzaak van ernstige leververwonding. Acetaminophen is de soortnaam van een drug in vele gemeenschappelijke producten over de toonbank van merknaam(otc), zoals Tylenol wordt gevonden, en Voorschrift (Rx) producten, zoals Vicodin en Percocet die. Acetaminophen is een belangrijke drug, en zijn doeltreffendheid in het verlichten van pijn en koorts is wijd gekend. In tegenstelling tot andere algemeen gebruikte drugs om pijn en koorts (b.v., naproxen de nonsteroidal antinflammatory drugs (NSAIDs), zoals aspirin, ibuprofen, en), bij geadviseerde dosissen te verminderen acetaminophen veroorzaakt geen nadelige gevolgen, zoals maagongemak en het aftappen, en acetaminophen wordt beschouwd als veilig wanneer gebruikt volgens de richtingen op zijn OTC of Rx-etikettering. Nochtans, kan het nemen van meer dan het geadviseerde bedrag leverschade, zich van abnormaliteiten in de bloedonderzoeken van de leverfunctie, aan scherpe levermislukking uitstrekken, en zelfs dood veroorzaken die. Vele gevallen van overdosis worden door patiënten veroorzaakt die per ongeluk meer dan de geadviseerde dosis (d.w.z., 4 gram een dag) nemen een bepaald product, of door meer dan één product te nemen acetaminophen het bevatten (b.v., acetaminophen een OTC-product en Rx-drug het bevatten). Het mechanisme van leververwonding is niet verwant met acetaminophen, maar aan de productie van giftige metabolite. Giftige metabolite bindt met leverproteïnen, die cellulaire verwonding veroorzaken. De capaciteit van de lever om dit metabolite te verwijderen alvorens het aan leverproteïne bindt beïnvloedt de omvang van leververwonding.
De snelle de Testcassette van ACE (Urine) is een snelle test van het urineonderzoek die met gebruik van de LF-Lezer kan worden uitgevoerd. De test gebruikt een monoclonal antilichaam om opgeheven niveaus van Acetaminophen in urine selectief te ontdekken. De snelle de Testcassette van ACE (Urine) levert een positief resultaat op wanneer Acetaminophen in urine 5,000ng/mL overschrijdt.
 
Hoe te gebruiken?
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1.Exact QR Code van de QR-codekaart voor specifieke informatie van de test. De kaart van de gebruiks slechts QR-code binnen de testuitrustingen die wordt verstrekt.
2.Bring de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
3.Place de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 volledige dalingen van urine (ong. 120μL) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, en begin dan de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie de hieronder illustratie.
4.Wait voor de rassenbarrière om te verschijnen. De resultaten zouden met de Lezer van AllTestTM LF 5 minuten moeten worden gelezen.
5.Do om testresultaten niet visueel te interpreteren.

 

Stabiele Acetaminophen in de menselijke Cassette van de de Uitrustingenlezer van de urine Snelle Diagnostische test met Ce-Certificaat

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

Resultaten door AllTestTM LF Lezer worden gelezen die

Het resultaat van positief wordt of negatief voor elke analyte bepaald door AllTestTM LF Lezer.

Het resultaat kan worden uitgevoerd om uit te blinken of PDF.

Op dit punt kan de Testcassette worden verwijderd en geschikt worden verworpen.

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)