Ce verklaarde Glycated-hemoglobine (HbA 1c) snelle test in geheel bloed

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE, ISO13485
Modelnummer: cassette (ofe-402)
Min. bestelaantal: N / A
Prijs: negotiation
Verpakking Details: 25 tests/uitrustingsdoos, 50 uitrustingsdoos/Karton
Levertijd: 2-4 weken
Betalingscondities: Franco fabriek
Levering vermogen: 10m-tests/maand
Formaat: Cassette Specimen: Geheel Bloed
Functie: hoge gevoeligheid en specificiteit, eenvoudig, gemakkelijk, snel en nauwkeurig opslagruimte: 2-30℃
OEM: Beschikbaar certificaat: CE
Hoog licht:

Één Stap Snelle Test

,

huis testende uitrustingen

Van de Glycatedhemoglobine (HbA 1c) de snelle test in geheel bloed met verklaard Ce

 

 

Toepassingen:

 

De snelle de Testcassette van HbA1c (Geheel Bloed) is snelle chromatografische immunoassay voor de semi-kwantitatieve schatting van menselijke HbA1c in geheel bloed als hulp in het toezicht op mellitus diabetes.

 

 

Beschrijving:

 

Glycatedhemoglobine (hemoglobine A1c, HbA 1c, A1C, of Hb 1c; soms ook doorverwezen naar zoals zijnd Hb1c of HGBA1C) wordt een vorm van hemoglobine die hoofdzakelijk wordt gemeten om de gemiddelde concentratie van drie maanden van de plasmaglucose te identificeren. De test is beperkt tot een gemiddelde van drie maanden omdat de levensduur van een rode bloedcel vier maanden (120 dagen) is.
Nochtans, aangezien de rode bloedcellen allen geen lysis tegelijkertijd ondergaan, wordt HbA1c genomen als beperkte maatregel van drie maanden. Het wordt gevormd in een non-enzymatic glycationweg door de blootstelling van de hemoglobine aan plasmaglucose.
HbA 1c is een maatregel van de component van bèta-n-1-deoxyfructosyl van hemoglobine. 1 de oorsprong van het noemen komt uit Hemoglobinetype voort A dat op de chromatografie van de kationenuitwisseling wordt gescheiden. De eerste te scheiden fractie, waarschijnlijk nagedacht om zuivere Hemoglobine A te zijn, werd aangewezen HbA 0, werden de volgende fracties aangewezen HbA 1a, HbA 1B, en HbA 1c, respectief van hun orde van elution. Er zijn later veel meer subfracties geweest aangezien de scheidingstechnieken hebben verbeterd. 2 de normale niveaus van glucose veroorzaken een normaal bedrag van glycated hemoglobine. Aangezien de gemiddelde hoeveelheid plasmaglucose stijgt, glycated de fractie van hemoglobineverhogingen van een voorspelbare manier. Dit dient als een indicator die de bloedsuiker verhoogt en die de actie zou moeten worden genomen.
In diabetes mellitus, hogere bedragen van hemoglobine glycated, die op slechtere controle van de niveaus van de bloedglucose wijst, zijn geassocieerd met hart- en vaatziekte, nefropathie, neuropathie, en retinopathy. Een proef op een groep patiënten met Type 1diabetes vond dat de controle door verzorgers van HbA 1c tot veranderingen in diabetesbehandeling en verbetering van metabolische controle in vergelijking met toezicht slechts op bloed of urineglucose leidde. Nochtans, werd een proef die specifiek wordt ontworpen om te bepalen of het verminderen van HbA 1c onder normale 6%, hoofdzakelijk gebruikend insuline en sulfonylureas (allebei gekend om te lage bloedsuiker gemakkelijk te drijven), het tarief cardiovasculaire gebeurtenissen in type - diabetes 2 hoger gevonden de mortaliteit-proef zou verlagen vroeg geëindigd. 4 de negatieve uitkomsten kunnen goed een resultaat van de behandelingsbenadering, hoofdzakelijk insuline en sulfonylureas geweest zijn, die in de „intensieve“ behandelingsgroep wordt gebruikt in plaats van LCHF (laag-Koolhydraathoogte - vet dieet), glP-1 analogons & sglt-2 inhibitors, niets waarvan deze problemen & lagere cardiovasculaire mortaliteit heeft.


Hoe te gebruiken?


Breng v3o3or gebruik tests, specimens, buffer, en/of controles aan kamertemperatuur (15-30 °C).
1. Verwijder de testcassette uit zijn verzegelde zak, en plaats het op een schone, niveauoppervlakte. Voor beste resultaten, zou de analyse binnen één uur moeten worden uitgevoerd.
2. Open de buis met de verdunde steekproef. Breng 3 dalingen (ong. 120 μl) goed van verdunde steekproef aan steekproef over. Begin de tijdopnemer.
3. Wacht op de rassenbarrières te verschijnen. Het resultaat zou 10 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet de resultaten 20 minuten.

Ce verklaarde Glycated-hemoglobine (HbA 1c) snelle test in geheel bloed 0

 

 

 

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)


POSITIEF: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn.
*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van HbA1c huidig in het specimen variëren. Lees de positieve resultaten met hulp van de kleurenkaart die in de uitrusting als uw verwijzing wordt verstrekt de concentratie van HbA1c in het geheel bloedspecimen te bevestigen.
VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t), of de testlijn is zwakker dan de referentielijn die 6% op de kleurenkaart vertegenwoordigt. Dit wijst op HbA1c om op gezond niveau te zijn dat uitstekende controle betekent.
ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

 

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +008613989889852