China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Geschikte en Gemakkelijke de Lezersgriep van de Gebruiks Snelle Test een Medisch Product met Hoge Nauwkeurigheid

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:Ifla-R502

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:Negotiation
Verpakking Details:20cassette/box
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 25 T/Kit Snijd af: 40ng/ml 50ng/ml*
kleur: blauwe certificaat: CE

Toepassing:

 

De griep een Snelle Test is een diagnostische test in vitro voor de kwalitatieve opsporing van grieptype A nucleoprotein antigenen in nasopharyngeal zwabber en neus zuig steekproeven op, gebruikend de snelle immunochromatographic methode. De identificatie is gebaseerd op de monoclonal antilichamen specifiek voor nucleoprotein van Griepvirus A. Het zal informatie voor klinische artsen verstrekken om correcte medicijnen voor te schrijven. De negatieve resultaten zouden door andere methodes, zoals celcultuur moeten worden bevestigd.

 

Beschrijving:

 

De griep een Snelle Test is een immunochromatographic membraananalyse die hoogst gevoelige monoclonal antilichamen gebruikt om grieptype A nucleoprotein antigenen in nasopharyngeal zwabber te ontdekken en neus steekproeven opzuig.
De teststrook is samengesteld uit de volgende delen: namelijk steekproefstootkussen, reagensstootkussen, reactiemembraan, en absorberend stootkussen. Het reagensstootkussen bevat het colloïdaal-goud met de monoclonal antilichamen tegen Griepvirus wordt vervoegd A die; het reactiemembraan bevat de secundaire antilichamen voor virus A, en de polyclonal antilichamen tegen de muisglobuline, die op het membraan pre-geïmmobiliseerd zijn. De gehele strook wordt bevestigd binnen een plastic plaat.
Wanneer de steekproef in het steekproefvenster wordt toegevoegd, zijn de stamverwanten droog in het reagensstootkussen oplosbaar gemaakt en migreren samen met de steekproef. Als de griep A in de steekproef aanwezig is, zal complex gevormd tussen de anti-griepa stamverwant en het virus door de specifieke monoclonal anti-griep A worden gevangen met een laag bedekt op het Testgebied (t). De resultaten verschijnen 15 minuten in de vorm van een rode lijn die zich op het membraan ontwikkelt.
Om als procedurecontrole te dienen, zal een rode lijn altijd in het controlegebied die (C) erop wijzen schijnen dat het juiste volume van steekproef is toegevoegd en membraan het wicking is voorgekomen.
 
Hoe te gebruiken?
 
Sta de testcassette, specimen, extractiebuffer toe om aan kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan test in evenwicht te brengen.
1.Exact QR Code van de QR-codekaart voor specifieke informatie van de test. De kaart van de gebruiks slechts QR-code binnen de testuitrustingen die wordt verstrekt.
2.Remove de testcassette van de verzegelde foliezak en gebruikt zo spoedig mogelijk het. De beste resultaten zullen worden verkregen als de analyse onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
3.Place de Extractiebuis in het werkstation. Houd verticaal de de flessenbovenkant van de extractiereagens - onderaan. Druk de fles en laat de oplossing in de extractiebuis vrij dalen zonder de rand van de buis te raken. Voeg 10 dalingen van oplossing (ong. 400μl) aan de Extractiebuis toe. Zie illustratie 1.
4.Place het zwabberspecimen in de Extractiebuis. Roteer de zwabber ongeveer 10 seconden terwijl het drukken van het hoofd tegen de binnenkant van de buis om het antigeen in de zwabber vrij te geven. Zie illustratie 2.
5.Remove de zwabber terwijl het drukken van het zwabberhoofd tegen de binnenkant van de Extractiebuis aangezien u het verwijdert om zoveel mogelijk vloeistof te verdrijven van de zwabber. Verwerp de zwabber overeenkomstig uw de verwijderingsprotocol van het biohazardafval. Zie illustratie 3.
6.Fit het druppelbuisjeuiteinde bovenop de extractiebuis. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Zie illustratie 4
7.Add 3 dalingen van de oplossing (approx.120μl) voor de steekproef en beginnen goed dan de tijdopnemer.
8.Wait voor de rassenbarrière om te verschijnen. Het resultaat zou met de Lezer van AllTest™ LF 15 minuten moeten worden gelezen.
de de Lezersinstallatie van 9.For Alltest™ LF, het opstarten en de volledige instructies verwijzen naar de Lezersgebruikershandleiding van Alltest™ LF. De exploitant moet de de Lezersgebruikershandleiding van Alltest™ LF voorafgaand aan gebruik raadplegen en vertrouwd met de processen en de kwaliteitscontroleprocedures worden.
10.Do om testresultaten niet visueel te interpreteren.
Nota: Voor de Lezersinstallatie, verwijzen het opstarten en de volledige instructies naar de Lezersgebruikershandleiding. De exploitant moet de Lezersgebruikershandleiding voorafgaand aan gebruik raadplegen en vertrouwd met de processen en de kwaliteitscontroleprocedures worden.
Nota: Het wordt voorgesteld om de buffer voorbij 30 dagen niet te gebruiken na het openen van het flesje.

 

Geschikte en Gemakkelijke de Lezersgriep van de Gebruiks Snelle Test een Medisch Product met Hoge Nauwkeurigheid

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN


Resultaten door Alltest LF lezer worden gelezen die


Het resultaat van positief wordt of negatief voor Griep A bepaald door de lezer van Alltest LF.


Het resultaat zou kunnen worden uitgevoerd om uit te blinken.

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)