China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

de Kenmerkende Drug van 200 ng/mL Cotinine (WIEG) van de meest abuseTest Cassette van de Uitrustingenlezer in menselijke urine met Ce-Certificaat

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:Dct-R102

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:Negotiation
Verpakking Details:40T/Kit
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 25T/Kit Snijd af: 200 ng/mL
kleur: blauwe certificaat: CE

 

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van Cotinine (WIEG) in menselijke urine die met het gebruik van de Lezer van AllTest kanworden uitgevoerdTM LF. Voor medisch en ander professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro.

 
Toepassing:
 

De cassette van de WIEG Snelle Test (Urine) is snelle chromatografische immunoassay voor de opsporing van Cotinine in menselijke urine die met het gebruik van de Lezer van AllTestTM LF bij een afgesneden concentratie van 200ng/mL kan worden uitgevoerd. Deze test zal andere verwante samenstellingen, alstublieft ontdekken naar de Analytische Specificiteitlijst in deze bijsluiter verwijzen.

Deze analyse levert slechts een inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie en de massaspectrometrie (GC/MS) zijn de aangewezen bevestigingsmethode. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden gebruikt.

 
Beschrijving:
 
Cotinine is metabolite in de eerste fase van nicotine, een giftige alkaloïde die stimulatie van de autonome peesknopen en het centrale zenuwstelsel wanneer in mensen veroorzaakt. De nicotine is een drug waaraan vrijwel elk lid van de tabak-rokende maatschappij hetzij door direct contact of tweedehandse inhalatie wordt blootgesteld. Naast tabak, is de nicotine ook in de handel verkrijgbaar als actief ingrediënt in het roken vervangingstherapie zoals nicotinegom, transdermal flarden en neusnevels.
In een urine van 24 uur, ongeveer wordt 5% van een nicotinedosis afgescheiden als onveranderde drug met 10% als cotinine en 35% als hydroxycotinine; de concentraties van andere metabolites worden verondersteld om van minder dan 5%.1 rekenschap te geven terwijl cotinine om inactieve metabolite wordt verondersteld te zijn, is het verwijderingsprofiel is stabieler dan dat van nicotine die grotendeels PH-afhankelijke urine is. Dientengevolge, wordt cotinine beschouwd als een goede biologische teller voor het bepalen van nicotinegebruik. De plasmahalveringstijd van nicotine is ongeveer 60 minuten na inhalatie of parenterale administration.2-Nicotine en cotinine wordt snel geëlimineerd door de nier; het venster van opsporing voor cotinine in urine op een scheidingsniveau van zou 200ng/mL tot 2-3 dagen na nicotinegebruik moeten zijn.
De cassette van de WIEG Snelle Test (Urine) is een snelle test van het urineonderzoek die met het gebruik van de LF-Lezer kan worden uitgevoerd. De test gebruikt een monoclonal antilichaam om opgeheven niveaus van Cotinine in urine selectief te ontdekken. De cassette van de WIEG Snelle Test (Urine) levert een positief resultaat op wanneer Cotinine in urine 200ng/mL overschrijdt.
 
 
Hoe te gebruiken?
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1.Exact QR Code van de QR-codekaart voor specifieke informatie van de test. De kaart van de gebruiks slechts QR-code die binnen de testuitrustingen wordt verstrekt
2.Bring de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
3.Place de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 volledige dalingen van urine (ong. 120μL) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, en begin dan de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie de hieronder illustratie.
4. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. De resultaten zouden met de Lezer van AllTestTM LF 5 minuten moeten worden gelezen.
5. Interpreteer visueel test geen resultaten.
 

 

de Kenmerkende Drug van 200 ng/mL Cotinine (WIEG) van de meest abuseTest Cassette van de Uitrustingenlezer in menselijke urine met Ce-Certificaat

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

Resultaten die door AllTestTM LF Lezer worden gelezen

Het resultaat van positief wordt of negatief voor elke analyte bepaald door AllTestTM LF Lezer.

Het resultaat kan worden uitgevoerd om uit te blinken of PDF.

Op dit punt kan de Testcassette worden verwijderd en geschikt worden verworpen.

 

Kat Nr. Beschrijving Specimen Snijd Waarde af
Dct-R102 Van de Cotinine (WIEG) de Snelle Test Cassette Urine 200 ng/mL

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)