China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Het hoge Gebruik van de de Testuitrusting van Gevoeligheidsstreptococcus pyogenes door Fiatest-fluorescentieimmunoassay Analysator in Menselijke Zwabber

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:Fiatest
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:FI-sta-502

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:Negotiation
Verpakking Details:10T/25T
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Specimen: wattenstaafje Functie: hoge gevoeligheid, specificiteit, en geen dwarsreactiviteit
Formaat: Cassette opslagruimte: 2-30℃
OEM: Beschikbaar Test bereik: ≥1E6

Een snelle test voor het meten van Streptococcus pyogenes in Zwabber met het gebruik van de fluorescentieimmunoassay van Fiatest TM Analysator. Voor professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro.
 
 

Toepassing en Beschrijving:

 

Streptococcus pyogenes is niet beweeglijke grampositieve kokken, wat de Lancefield-Groep A antigenen bevat die ernstige besmettingen zoals faryngitis, ademhalingsbesmetting, impetigo, endocarditis, meningitis, kraam- sepsis, en arthritis.1 kunnen veroorzaken onbehandeld Verlaten, kunnen deze besmettingen tot ernstige complicaties leiden, met inbegrip van acuut reuma en peritonsillar Traditionele de identificatieprocedures van abscess.2 voor Groep impliceren de Streptokokken besmetting de isolatie en de identificatie van haalbare organismen gebruikend technieken die 24 tot 48 uren of longer.3.4 vereisen
Streptokok een Testcassette is een test kwalitatief om de aanwezigheid van de antigenen van Streptokok A in de specimens van de keelzwabber te ontdekken, die resultaten opleveren binnen 5 minuten. De test gebruikt antilichamen specifiek voor de gehele Groep van cellancefield een Streptokok om de antigenen van Streptokok A in een specimen van de keelzwabber selectief te ontdekken.

 

 

Hoe te gebruiken?

 

Sta het de test, de reagentia, specimen van de keelzwabber, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30℃) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Verwijder de testcassette uit de verzegelde foliezak en gebruik het binnen één uur. De beste resultaten zullen worden verkregen als de test onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.
2. Houd verticaal Extractiereagens 1 fles en voeg 200 μL van Extractiereagens 1 aan een extractiebuis toe. Extractiereagens 1 is rood in kleur. Houd verticaal Extractiereagens 2 fles en voeg 200 μL aan de buis toe. Extractiereagens 2 is kleurloos. Meng de oplossing door de extractiebuis zacht te wervelen. De toevoeging van Extractiereagens 2 aan Extractiereagens 1 verandert de kleur van de oplossing van rood tot geel.
3. Voeg onmiddellijk de zwabber in de extractiebuis toe, ageer de zwabber krachtig 15 keer, en verlaat de zwabber in de extractiereageerbuis 1 minuut.
4. Druk de zwabber tegen de kant van de buis en druk de bodem van de buis terwijl het verwijderen van de zwabber zodat de meeste vloeibare verblijven in de buis. Verwerp de zwabber.
5. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Pipette 85μL verdund specimen goed in de steekproef van de testcassette. Begin tegelijkertijd de tijdopnemer.
6. Er zijn twee testmodussen voor de Fluorescentieimmunoassay van Fiatest TM Analysator, Standaardtestmodus en Snelle Testmodus. Gelieve te verwijzen naar de gebruikershandleiding van de Fluorescentieimmunoassay van Fiatest TM Analysator voor details.
„Snelle test“ wijze: Na 15 minuten het toevoegen van steekproef, neem de testcassette in de Analysator op, klik „SNELLE TEST“, vul de testinformatie en klik onmiddellijk „NIEUWE TEST“. De analysator zal automatisch het testresultaat na een paar seconden geven.
„Standaardtest“ wijze: Neem de testcassette in de Analysator onmiddellijk na het toevoegen van specimen op, klik „STANDAARDtest“, vul de testinformatie en klik „NIEUWE TEST“ tegelijkertijd, zal de Analysator automatisch aftelprocedure 15 minuten. Na de aftelprocedure, zal de Analysator het resultaat in een keer geven.
 
Het hoge Gebruik van de de Testuitrusting van Gevoeligheidsstreptococcus pyogenes door Fiatest-fluorescentieimmunoassay Analysator in Menselijke Zwabber
 
Catalogusaantal Puntnaam Steekproef Testwaaier UITRUSTINGSgrootte
FI-sta-502 Streptokok een Testcassette Zwabber ≥1E6 10T/25T

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)