China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

NT -NT-proBNP het Gebruik van Diagnostische testuitrustingen door Novatrend-fluorescentieimmunoassay Analysator in Menselijk geheel bloed /serum /plasma

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:Novatrend
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:FI-nbnp-402

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:negotiation
Verpakking Details:10T/25T
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimens: Geheel Bloed /Serum /Plasma
Uitrustingsgrootte: 10T/25T Test-waaier: 18-35000 pg/mL
Monster: Beschikbaar opslagruimte: 2-30℃

Een snelle test voor measuringInfluenza NT -NT-proBNP in geheel bloed /serum /plasma met het gebruik van Novatrend TM gaat fluorescentieimmunoassay Analysator. Voor professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro.
 
 

Toepassing:

 

De NT -NT-proBNP Testcassette (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is voorgenomen voor kwantitatieve bepaling in vitro van menselijk NT -NT-proBNP in geheel bloed, serum of plasma als hulp in de diagnose van myocardiaal infarct (MI).

 

Beschrijving:

 

De n-Terminal van natriuretic peptide van prohormonehersenen (NT -NT-proBNP) is een 76 aminozuur n-Eind inactieve proteïne die van proBNP wordt gespleten om hersenen natriuretic peptide vrij te geven. Zowel worden BNP als de niveaus NT -NT-proBNP in het bloed gebruikt voor onderzoek, diagnose van scherpe congestiehartverlamming (CHF) en kunnen nuttig zijn om prognose in hartverlamming te vestigen, aangezien beide tellers typisch hoger zijn in patiënten met slechter resultaat. [1] de plasmaconcentraties van zowel BNP als NT -NT-proBNP worden ook typisch verhoogd in patiënten met niet-symptomatische of symptomatische linker ventriculaire dysfunctie en met kransslagaderziekte en myocardiale ischemie geassocieerd. [2] [3] [4] De NT-Probnp-Testcassette (Geheel Bloed/Serum/Plasma) is een eenvoudige test die een combinatie antilichaam met een laag bedekte deeltjes gebruikt anti-NT en vangt reagentia om NT-Probnp in geheel bloed, serum of plasma kwantitatief te ontdekken. Het minimumopsporingsniveau is 0,3 ng/mL.

 

 

Hoe te gebruiken?

 

Verwijs naar de Fluorescentieimmunoassay van Novatrend TM het Handboek van de Analysatorverrichting voor de volledige instructies op gebruik van de Test. De test zou in kamertemperatuur moeten worden uitgevoerd.
Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Zet de Analysatormacht aan. Dan volgens de behoefte, de uitgezochte „Standaardtest“ of „Snelle Test“ wijze.
2. Neem het Identiteitskaart en neem het in de Groef van het Analysatoridentiteitskaart op.
3. Pipette het gehele bloed van 50μL/serum/plasma in de bufferbuis; meng goed het specimen en de buffer.
4. Voeg verdund specimen met een Pipet toe: Pipette 85μL verdund specimen goed in de steekproef van de testcassette. Begin tegelijkertijd de tijdopnemer.
5. Er zijn twee testmodussen voor de Fluorescentieimmunoassay van Novatrend TM Analysator, Standaardtestmodus en Snelle Testmodus. Gelieve te verwijzen naar de gebruikershandleiding van de Fluorescentieimmunoassay van Novatrend TM Analysator voor details.
„Snelle Test“ wijze: Na 15 minuten het toevoegen van steekproef, neem de testcassette in de Analysator op, klik „SNELLE TEST“, vul de testinformatie en klik onmiddellijk „NIEUWE TEST“. De analysator zal automatisch het testresultaat na een paar seconden geven.
„Standaardtest“ wijze: Neem de testcassette in de Analysator onmiddellijk na het toevoegen van specimen op, klik „STANDAARDtest“, vul de testinformatie en klik „NIEUWE TEST“ tegelijkertijd, zal de Analysator automatisch aftelprocedure 15 minuten. Na de aftelprocedure, zal de Analysator het resultaat in een keer geven.

NT -NT-proBNP het Gebruik van Diagnostische testuitrustingen door Novatrend-fluorescentieimmunoassay Analysator in Menselijk geheel bloed /serum /plasma

 
INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

Resultaten door FluroLitTM Fluorescence Immunoassay Analysator worden gelezen die.
Het resultaat van tests voor NT -NT-proBNP wordt berekend door FluroLitTM Fluorescence Immunoassay Analysator en toont het resultaat op het scherm. Voor extra informatie, gelieve te verwijzen naar de gebruikershandleiding van de Fluorescentieimmunoassay van Novatrend TM analyseren.
De lineariteitwaaier van de Test van FluroLitTM NT -NT-proBNP is 0.3-22ng/ml.
 

 

Catalogusaantal Puntnaam Steekproef Testwaaier UITRUSTINGSgrootte
FI-nbnp-402 NT -NT-proBNP Testcassette WB/S/P 18-35000 pg/mL 10T/25T
 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)