China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Malaria P.f. /P.v. Snelle Testcassette, Snelle Diagnosetest

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:Impv-402

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:Negotiation
Verpakking Details:20cassette/box malariap.f P.v. Cassette 3
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Specimen: geheel bloed Eigenschap: Precise,accurate and high sensitivity
Formaat: cassette Houdbaarheid: 24months
OEM: Beschikbaar Nauwkeurigheid: 99.2%

 
Malaria P.f. /P.v. Snelle Testcassette, Snelle Diagnosetest

 

Toepassingen:

De Malaria P.f. /P.v. De snelle Testcassette (Geheel Bloed) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van twee soorten het doorgeven plasmodiumfalciparum (P.-falciparum (P.f.) en P. vivax (P.v.))  in geheel bloed.
 
Beschrijving:

 

 

De malaria wordt veroorzaakt door een protozoön dat menselijke rode bloedcells.1 Malaria is één van de meest overwegende ziekten van de wereld binnenvalt. Volgens de WGO, wordt het overwicht wereldwijd van de ziekte geschat om 300-500 miljoen gevallen en meer dan 1 miljoen sterfgevallen te zijn elk jaar. Het grootste deel van deze slachtoffers zijn zuigelingen, jonge kinderen. Meer dan de helft wereldbevolkingleven op malariagebieden. De microscopische analyse van geschikt bevlekte dikke en dunne bloedvlekken is de standaard kenmerkende techniek geweest om malariabesmettingen voor een meer dan century.2 te identificeren
De techniek is geschikt voor nauwkeurige en betrouwbare diagnose wanneer uitgevoerd door deskundige microscopists die bepaalde protocollen gebruiken. De vaardigheid van microscopist en het gebruik van bewezen en bepaalde procedures, stelt vaak de grootste hindernissen voor volledig het bereiken van de potentiële nauwkeurigheid van microscopische diagnose voor. Hoewel er een logistieke last verbonden aan het uitvoeren van een tijd-intensieve, arbeid-intensieve, en materiaal-intensieve procedure zoals de kenmerkende microscopie is, is het de opleiding vereist om bekwame prestaties van de microscopie te vestigen en te ondersteunen die de grootste moeilijkheid in het aanwenden van deze kenmerkende technologie stellen. De Malaria P.f. /P.v. De snelle Testcassette (Geheel Bloed) is een snelle test de aanwezigheid van P.-falciparum kwalitatief om te ontdekken - specifiek hrp-II en P. vivax (P.v.). De test gebruikt colloïde gouden stamverwant om p.f-Specifiek en P. selectief te ontdekken vivax (P.v.) - specifiek antigensin geheel bloed.
 
 
 
Hoe te gebruiken?

 

 
Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik zo spoedig mogelijk het.
2. Plaats de cassette op een schone en niveauoppervlakte.
Voor Geheel Bloedspecimen:
· Gebruik een pipet: Om 5 μl van geheel bloed naar het specimen over te brengen goed, voeg dan 3 dalingen van buffer (ongeveer 180 μl) toe.
· Gebruik een druppelbuisje van het verwijderingsspecimen: Houd het druppelbuisje verticaal, trek het specimen tot de Vullingslijn zoals aangetoond in hieronder illustratie (ongeveer 5 μl). Breng het specimen goed naar het specimen over, dan voeg 3 dalingen van buffer (ongeveer 180 μl) toe, en begin de tijdopnemer.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 10 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 20 minuten.

 
Malaria P.f. /P.v. Snelle Testcassette, Snelle Diagnosetest
 
INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
 (Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)
POSITIEF: * Twee of Drie verschillende rassenbarrières verschijnen. P. falciparum of gemengde malariabesmetting: één lijn verschijnt in het controlegebied, verschijnt één lijn in P.v lijngebied en één lijn verschijnt in P.f-lijngebied. P. falciparumbesmetting: één lijn verschijnt in het controlegebied, en één lijn verschijnt in P.f-het gebied van .line.
De speciesbesmetting van niet-Falciparumplasmodium: één lijn verschijnt in het controlegebied en één lijn verschijnt in P.v lijngebied.
*NOTE: De kleurenintensiteit van de testlijnen van P.f of P.v kan afhankelijk van de concentratie van antigenen variëren, namelijk, hrp-II of het heden van P. vivaxLDH in het specimen.
VERBIED: Slechts één rassenbarrière verschijnt in het controlegebied.
ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuw testapparaat. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Kit Size Snijd af Status
Impv-402 De Cassette van de malariap.f. /P.v.Rapid Test WB Cassette 25 T Zie Tussenvoegsel Ce

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)