China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Cocaïne (COC) Kenmerkende Drug van de meest abuseTest Cassette van de Uitrustingenlezer met Hoge Gevoeligheid in menselijke urine met Ce-Certificaat

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:ALLTEST
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:Dco-R102

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:Negotiation
Verpakking Details:20cassette/box
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Specimen: Urine Functie: hoge gevoeligheid, specificiteit, en geen dwarsreactiviteit
Formaat: Cassette opslagruimte: 2-30℃
OEM: Beschikbaar Richtsnoer-van: 10 ng/mL

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van Cocaïne (COC) in menselijke urine die met het gebruik van de Lezer van AllTest kanworden uitgevoerdTM LF. Voor medisch en ander professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro.

 
Toepassing:
 

De snelle de Testcassette van COC is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van Cocaïnemetabolite, Benzoylecgonine, in menselijke urine die met het gebruik van de LF-Lezer bij een afgesneden concentratie van 300 ng/mL kan worden uitgevoerd. Deze test zal andere verwante samenstellingen, alstublieft ontdekken naar de Analytische Specificiteitlijst in deze bijsluiter verwijzen.

Deze analyse levert slechts een inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) zijn de aangewezen bevestigingsmethode. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden gebruikt.

 
Beschrijving:
 
De cocaïne is een machtige stimulans van centraal zenuwstelsel(cns) en een lokaal verdovingsmiddel. Aanvankelijk, bewerkstelligt het extreme energie en rusteloosheid terwijl geleidelijk aan het resulteren in trillingen, overgevoeligheid en krampen. In hopen, veroorzaakt de Cocaïne koorts, gebrek aan reactie, en moeilijkheid in ademhaling en onderbewustzijn. De cocaïne wordt vaak zelf-beheerd door neusinhalatie, intraveneuze injectie en vrij-basis te roken. Het wordt afgescheiden in de urine in een korte tijd hoofdzakelijk aangezien Benzoylecgonine.1, 2 Benzoylecgonine, belangrijke metabolite van Cocaïne, een langere biologische halveringstijd (5 - 8 uren) dan Cocaïne (0,5 - 1,5 u) heeft, en kan over het algemeen 24-48 uren na Cocaïne exposure.2 worden ontdekt is de de Testcassette van COC (Cocaïne) een snelle test van het urineonderzoek die met het gebruik van LF-Lezer kan worden uitgevoerd. De test gebruikt een monoclonal antilichaam om opgeheven niveaus van Cocaïnemetabolite in urine selectief te ontdekken. De snelle de Testcassette van COC levert een positief resultaat op wanneer Cocaïnemetabolite in urine 300ng/ml overschrijdt. Dit is het voorgestelde onderzoeken afgesneden voor positieve die specimens door het Substantiemisbruik en het Geestelijke Gezondheidsdienstenbeleid (SAMHSA, de V.S.) worden geplaatst.
 
Hoe te gebruiken?
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1.Exact QR Code van de QR-codekaart voor specifieke informatie van de test. De kaart van de gebruiks slechts QR-code binnen de testuitrustingen die wordt verstrekt.
2.Bring de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de cassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
3.Place de cassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 volledige dalingen van urine (ong. 120μL) goed naar het specimen van de cassette over, en begin dan de tijdopnemer. Vermijd goed opsluitend luchtbellen in het specimen. Zie hieronder illustratie.
4.Wait voor de rassenbarrière om te verschijnen. De resultaten zouden met de Lezer 5 minuten moeten worden gelezen.
5.Do om testresultaten niet visueel te interpreteren.

Cocaïne (COC) Kenmerkende Drug van de meest abuseTest Cassette van de Uitrustingenlezer met Hoge Gevoeligheid in menselijke urine met Ce-Certificaat

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

Resultaten door AllTestTM LF Lezer worden gelezen die

Het resultaat van positief wordt of negatief voor elke analyte bepaald door AllTestTM LF Lezer.

Het resultaat kan worden uitgevoerd om uit te blinken of PDF.

Op dit punt kan de Testcassette worden verwijderd en geschikt worden verworpen.

 

Kat Nr. Beschrijving Specimen Snijd Waarde af
Dco-R102 Van de COCAÏNE (COC) de Snelle Test Cassette Urine 300 ng/mL

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)