China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

De hoge Gevoeligheidsph Snelle Vaginale Zwabber van Teststroken Geen Dwarsreactiviteit voor huisgebruik

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:ALLTEST
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:Comité (ivph-504H)

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:N / A
Prijs:Negotiation
Verpakking Details:40T/Kit
Levertijd:2-4 weken
Betalingscondities:Franco fabriek
Levering vermogen:10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Specimen: Vaginale Lossing Functie: hoge gevoeligheid, specificiteit, en geen dwarsreactiviteit
Formaat: deelvenster opslagruimte: 2-30℃
OEM: Beschikbaar Nauwkeurigheid: 99,2 %
Uitrustingsgrootte: 40T/Kit

 

Hoog Nauwkeurig/Nauwkeurig Vaginaal pH Snel Testcomité (Vaginale Zwabber)

 

Toepassing:

 

Het vaginale pH Snelle Testcomité (Vaginale Zwabber) is een snelle droge chemische methode voor de kwalitatieve opsporing van pH in vrouwelijke vaginale zwabberspecimens aan hulp in de diagnose van bacteriële vaginosis.


Beschrijving: 

Een zuurrijke vaginale pH waarde van 3,8 tot 4,5 is een basiseis ten aanzien van het optimale functioneren van het eigen systeem van het lichaam om de vagina te beschermen. Dit systeem kan kolonisatie door pathogene kiemen en het voorkomen van vaginale besmettingen effectief vermijden.

Onder de invloed van lactobacteriën, degradeert het glycogeen dat van het hogere vaginale epithelium wordt vrijgegeven om de suikerglucose en toen het melkzuur te vormen. Dit resulteert in een zuur milieu die zich in de vagina, met een pH waarde vormen die gewoonlijk 3,8 tot 4,5 is. Dit zuurrijke vaginale milieu vormt doeltreffende bescherming tegen besmettingen, omdat de overgrote meerderheid van bacteriën die ziekte veroorzaken niet in dergelijke omstandigheden kan bloeien.

Sommige vaginale besmettingen die worden gekend om met abnormale vaginale zuurheid worden geassocieerd hebben geen non-prescription behandelingen, en moeten door een beroepsbeoefenaar worden behandeld. Sommige gevallen van abnormale lossing met abnormale zuurheid kunnen door een combinatie besmettingen worden veroorzaakt.

De vaginale besmettingen kunnen voor zwangere vrouwen voor de moeder en haar foetus zeer gewaagd en gevaarlijk zijn, dus zouden de symptomen en de resultaten altijd met een beroepsbeoefenaar moeten worden besproken.

 

 

Hoe te gebruiken? 

 

Sta de test, de reagentia, het zwabberspecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30℃) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1 verwijder het testpaneel uit de verbindingszak en gebruik het binnen één uur. Het beste resultaat zal worden verkregen als de test onmiddellijk daarna wordt uitgevoerd
het openen van de foliezak.
2 plaats het testpaneel op een schoon en saldobureau of neem het door uw vrije hand.
3 pas het hoofd van zwabber op PH gebied van het testpaneel voor toe minstens 5 keer, maken zekere genoeg afscheiding wordt toegepast op het pH gebied van het testpaneel.
4 lees. het resultaat onmiddellijk terwijl de metingsstreek nog nat is. Vergelijk de kleur in de pH metingsstreek met de kleurenscala op de foliezak en neem nota van de waarde op de kleurenscala die aan de kleur op de proefbank dichtst is. Na evaluatie, doe het gebruikte paneel en de zwabber weg.

 

Veeg op het testgebied af voor 5 keer

 

De hoge Gevoeligheidsph Snelle Vaginale Zwabber van Teststroken Geen Dwarsreactiviteit voor huisgebruik

 

 

 

 

 

 

 


 

 


OPSLAG EN STABILITEIT
 
Opslag zoals die bij kamertemperatuur wordt verpakt of gekoeld (2-30°C). De test is stabiel door de vervaldatum op de verzegelde zak wordt gedrukt die. De test moet in de verzegelde zak tot gebruik blijven. BEVRIES NIET. Gebruik niet voorbij de vervaldatum.

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)