China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Geschikte Diagnose van Verklaard de Uitrustingence van de Gonnoroea Snel Test

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE
Modelnummer:Cassette

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:20T/Kit
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Format: Cassette Specimen: Swab
Kit Size: 20T/Kit Cut-0ff: See Insert

 

Een snelle test voor de diagnose van myocardiaal infarct (MI) door verklaard Ce van CRP semi-kwantitatief te ontdekken

 

 

Toepassingen:

 

 

De Cassette van de Gonnoroea Snelle Test (Zwabber) is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van Neisseria gonnoroea in vrouwelijke cervicale zwabber en mannelijke urethrale zwabberspecimens aan hulp in de diagnose van Gonnoroeabesmetting.

 

 

Beschrijving:

 

 

De gonnoroea is a seksueel - overgebrachte die ziekte door de bacterieneisseria gonnoroea wordt veroorzaakt. De gonnoroea is één van de gemeenschappelijkste besmettelijke bacteriële ziekten en tijdens geslachtsgemeenschap, met inbegrip van vaginaal, mondeling en anaal geslacht het vaakst overgebracht. Het causatieve organisme kan de keel besmetten, producerend een strenge keelpijn. Het kan de anus en het rectum besmetten, veroorzakend een voorwaarde genoemd proctitis. Met wijfjes, kan het de vagina besmetten, veroorzakend irritatie met drainage (vaginitis). De besmetting van de urethra kan urethritis met het branden, pijnlijke urination, en een lossing veroorzaken. Wanneer de vrouwen symptomen hebben, nemen nota zij van vaginale lossing, vaak verhoogde urinefrequentie, en urineongemak. Uitgespreid van het organisme aan de eileiders en buik kan strenge laag-buikpijn en koorts veroorzaken. De gemiddelde incubatie voor Gonnoroea is ongeveer 2 tot 5 dagen na seksueel contact met een besmette partner. Nochtans, kunnen de symptomen zo laat lijken zoals 2 weken. Een inleidende diagnose van Gonnoroea kan op het tijdstip van onderzoek1 in vrouwen worden gemaakt, is de Gonnoroea een gemeenschappelijke oorzaak van bekken ontstekingsziekte (PID). PID kan tot interne abcessen en langdurige, chronische bekkenpijn leiden. PID kan de eileiders beschadigen genoeg om onvruchtbaarheid te veroorzaken of het risico van ectopische pregnancy.2A-vlek te verhogen of de zwabber van urethrale of cervicale lossing kan worden genomen en worden getest gebruikend een Cassette van de Gonnoroea Snelle Test (Zwabber)

 

 

Hoe te gebruiken?

 

 

Sta de test, de reagentia, het zwabberspecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30℃) voorafgaand aan te bereiken het testen.

 

     1.Remove de testcassette van de verbindingszak en gebruikt zo spoedig mogelijk het. Het beste resultaat zal worden verkregen als de test onmiddellijk na het openen van de foliezak wordt uitgevoerd.

 

     2.Extract het Gonnoroeaantigeen volgens het specimentype.

 

·   Houd verticaal reagens 1 fles en voeg 5 dalingen van reagens 1 (ong. 300ul) aan de extractiebuis toe. Reagens 1 is kleurloos. Neem onmiddellijk de zwabber op, pers de bodem van buis samen en roteer zwabber 15 keer. Laat tribune 2 minuten.

·   Houd reagens 2 fles verticaal 4 dalingen van reagens 2 (ong. 200ul) aan de extractiebuis toevoegen. De oplossing zou troebel draaien. Pers de fles van buis samen en roteer de zwabber 15 keer tot de oplossingsdraai duidelijk met een lichte groene of blauwe tint. Als de zwabber bloedig is, zal de kleur geel of bruin draaien. Laat tribune 1 minuut.

·   Druk de zwabber tegen de partij van buis en trek de zwabber terug terwijl het drukken van de buis. Houd zo veel vloeistof in de buis mogelijk. Pas het druppelbuisjeuiteinde bovenop extractiebuis.

 

      3.Place de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Voeg 3 volledige dalingen van de gehaalde oplossing (ong. 100ul) goed aan het specimen van de testcassette toe, dan begin de tijdopnemer. Vermijd goed opsluitend luchtbellen in het specimen.

 

       4.Wait voor de kleur om te verschijnen. Lees het resultaat 10 minuten; interpreteer niet het resultaat na 30 minuten.

 

 

 

Geschikte Diagnose van Verklaard de Uitrustingence van de Gonnoroea Snel Test

 

 

 
   

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)

 

POSITIEF: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn. Een positief resultaat wijst erop dat de Gonnoroea in het specimen werd ontdekt.

 

*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van Gonnoroea huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) als positief moeten worden beschouwd.

 

VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t). Een negatief resultaat wijst erop dat het Gonnoroeaantigeen niet aanwezig in het specimen is, of is aanwezig onder het opspoorbare niveau van de test.

 

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)