Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis ProductenDruggebruik Testuitrusting

Ce-Druggebruik De Test van de 1-stap van de Diagnose multi-Drug Snelle Geschikte de Testuitrustingen Kopa2 Urine

Ik ben online Chatten Nu
China Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD certificaten
China Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD certificaten
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— M. John Smith Engeland

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Mej. Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mevr. Julie Tschetter België

Aangezien de oude klant van AllTest sinds 2009, wij zouden moeten het grote werk danken zijn gedaan door AllTest ons steunen aanwinst meer marktaandeel en winst

—— M. Robin Seifert Duitsland

Ce-Druggebruik De Test van de 1-stap van de Diagnose multi-Drug Snelle Geschikte de Testuitrustingen Kopa2 Urine

CE Drug Abuse Diagnosis Multi-Drug Rapid Test 1-Step Cup A2 Urine Convenient Test Kits
CE Drug Abuse Diagnosis Multi-Drug Rapid Test 1-Step Cup A2 Urine Convenient Test Kits CE Drug Abuse Diagnosis Multi-Drug Rapid Test 1-Step Cup A2 Urine Convenient Test Kits CE Drug Abuse Diagnosis Multi-Drug Rapid Test 1-Step Cup A2 Urine Convenient Test Kits CE Drug Abuse Diagnosis Multi-Drug Rapid Test 1-Step Cup A2 Urine Convenient Test Kits CE Drug Abuse Diagnosis Multi-Drug Rapid Test 1-Step Cup A2 Urine Convenient Test Kits

Grote Afbeelding :  Ce-Druggebruik De Test van de 1-stap van de Diagnose multi-Drug Snelle Geschikte de Testuitrustingen Kopa2 Urine Beste prijs

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE, FDA 510K, ISO13485
Modelnummer: Kop A2 (zie onderstaand)
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: N / A
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 25 Tests/Doos
Levertijd: 2-4 weken
Betalingscondities: Franco fabriek
Levering vermogen: 10m-tests/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: ALLTEST Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 25 T/Kit opslagruimte: 2-30℃
Snijd af: Zie Tussenvoegsel certificaat: CE
Hoog licht:

snelle diagnostische testuitrustingen

,

Één Stap Snelle Test

 

Een snelle test voor de gelijktijdige, kwalitatieve opsporing van veelvoudige drugs en drugmetabolites verklaard Ce

 

 

Toepassingen: 

 

De kop van de multi-Drug Snelle Test is snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve opsporing van veelvoudige drugs en drugmetabolites in urine bij de volgende afgesneden concentraties: 

De configuraties van de Kop van de multi-Drug Snelle Test komen met om het even welke combinatie hierboven vermelde druganalytes met of zonder S.V.T. Deze analyse levert slechts een inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) zijn de aangewezen bevestigingsmethode. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden vermeld.

 

 

Beschrijving: 

 

De kop van de multi-Drug Snelle Test is een snelle test van het urineonderzoek die zonder het gebruik van een instrument kan worden uitgevoerd. De test gebruikt monoclonal antilichamen om opgeheven niveaus van specifieke drugs in urine selectief te ontdekken.    

 

 

Hoe te gebruiken? 

 

Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen.

 1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de kop uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
 2. De donor verstrekt specimen.
 3. De technicus vervangt en beveiligt GLB terwijl de kop op een vlakke oppervlakte is.
 4. De technicus dateert en paraferen de veiligheidsverbinding en maakt de veiligheidsverbinding meer dan de kop GLB vast.
 5. De technicus pelt van etiket om vervalsingsstrook te openbaren, indien van toepassing.
 6. De technicusschillen van het etiket op de kaart van de multi-drugtest aan mening vloeit voort.
 7. Lees de vervalsingsstroken tussen 3-5 minuten (wanneer van toepassing) de kleuren op de vervalsingsstootkussens bij de ingesloten kleurengrafiek vergelijken. Als het specimen op vervalsing wijst, verwijs naar uw Drug Vrij Beleid voor richtlijnen op vervalste specimens. Wij adviseren om de resultaten van de drugtest niet te interpreteren en of de urine opnieuw testen of een ander specimen verzamelen.
 8. Het resultaat van de drogstrook 5 minuten moeten zou worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

Ce-Druggebruik De Test van de 1-stap van de Diagnose multi-Drug Snelle Geschikte de Testuitrustingen Kopa2 Urine 0

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 (Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)

 

VERBIED: * Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en verschijnen de rassenbarrières in het Testgebied (t). Dit negatieve resultaat betekent dat de concentraties in de urinesteekproef onder de aangewezen afgesneden niveaus voor een bepaalde geteste drug zijn.

 

*NOTE: De schaduw van de rassenbarrières in het Testgebied (t) kan variëren. Het resultaat zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage lijn is.

 

POSITIEF: Een rassenbarrière verschijnt in het Controlegebied (c) en GEEN lijn verschijnt in het Testgebied (t). Het positieve resultaat betekent dat de drugconcentratie in de urinesteekproef groter is dan aangewezen afgesneden voor een specifieke drug.

 

ONGELDIG: Geen lijn verschijnt in het Controlegebied (c). Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de Controlelijn. Lees opnieuw de richtingen en herhaal de test met een nieuwe testkaart. Als het resultaat nog ongeldig is, contacteer uw fabrikant.

 

 

KWALITEITSCONTROLE

      

Een procedurecontrole is inbegrepen in de test. Een lijn die in het controlegebied (c) verschijnen wordt beschouwd als een interne procedurecontrole. Het bevestigt voldoende specimenvolume, het adequate membraan wicking en correcte proceduretechniek.

De controlenormen worden niet voorzien van deze uitrusting. Nochtans, adviseert men dat de positieve en negatieve controles als good laboratory practice worden getest om de testprocedure te bevestigen en juiste testprestaties te verifiëren.

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Contactpersoon: selina

Tel.: +8615857153722

Direct Stuur uw aanvraag naar ons