China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

De Diagnostische test Gemakkelijk Gebruik van Novatrendcystatin C door fluorescentieimmunoassay Analysator in Menselijk geheel bloed /serum /plasma

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:Novatrend
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:FI-cysc-402

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:25 tests per uitrusting
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: Geheel Bloed /Serum /Plasma
Uitrustingsgrootte: 25T/Kit Test bereik: 0.1-9 mg/l
opslagruimte: 2-30℃ certificaat: CE

Een snelle test voor het meten van Cystatin C in geheel bloed /serum /plasma met het gebruik van de fluorescentieimmunoassay van NovatrendTM Analysator. Voor professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro.
 
 

Toepassing en Beschrijving:

 

Cystatin C of cystatin 3 (vroeger gammaspoor, post-gamma-globuline, of neuroendocrine basisdiepolypeptide) worden, een proteïne door het CST3-gen wordt gecodeerd, hoofdzakelijk gebruikt als biomarker van nierfunctie. Cystatin C heeft laag - molecuulgewicht (ongeveer 13,3 kilodaltons), en het wordt verwijderd uit de bloedsomloop door kluwenvormige filtratie in de nieren. Als de nierfunctie en het kluwenvormige filtratietarief dalen, de bloedniveaus van cystatinc stijging. Studies in dwarsdoorsnede die (op één enkel punt worden de gebaseerd op tijd) suggereren dat de serumniveaus van cystatin C een nauwkeurigere test van nierfunctie (zoals vertegenwoordigd door het kluwenvormige filtratietarief, GFR) dan de niveaus van de serumcreatinine zijn. De longitudinale studies (na de tijd van de cystatindekking) zijn dun, maar wat show het beloven vloeit voort. De Cystatinc niveaus zijn minder afhankelijk van leeftijd, geslacht, het behoren tot een bepaald ras en spiermassa in vergelijking met creatinine.

 

 

Hoe te gebruiken?

 

Verwijs naar de Fluorescentieimmunoassay van NovatrendTM het Handboek van de Analysatorverrichting voor de volledige instructies op gebruik van de Test. De test zou in kamertemperatuur moeten zijn.
Sta de de de het testcassette, specimen, buffer en/of controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Zet de Analysatormacht aan. Dan volgens de behoefte, de uitgezochte „standaardtest“ of „Snelle test“ wijze.
2. Verwijder het Identiteitskaart en neem het in de Analysatorhaven op.
3. Pipette grondig 20μL van specimen in de bufferbuis, dan mengeling.
4. Pipette 75μL verdunde steekproef goed in de steekproef. Begin tegelijkertijd de tijdopnemer.
5. Er zijn twee testmodussen voor de Fluorescentieimmunoassay van NovatrendTM Analysator, Standaardtestmodus en Snelle Testmodus. Gelieve te verwijzen naar de gebruikershandleiding van de Fluorescentieimmunoassay van NovatrendTM Analysator voor details.
„Snelle test“ wijze: Na 10 minuten het toevoegen van steekproef, neem de testcassette in de Analysator op en klik „Nieuwe test“ onmiddellijk, zal de Analysator automatisch het testresultaat na een paar seconden geven.
„Standaardtest“ wijze: Neem de testcassette in de Analysator onmiddellijk na het toevoegen van specimen op, klik „Nieuwe test“ tegelijkertijd, zal de Analysator automatisch aftelprocedure 10 minuten. Na de aftelprocedure, zal de Analysator het resultaat in een keer geven.
 
 
De Diagnostische test Gemakkelijk Gebruik van Novatrendcystatin C door fluorescentieimmunoassay Analysator in Menselijk geheel bloed /serum /plasma
INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
Resultaten door NovatrendTM Fluorescentieimmunoassay Analysator worden gelezen die.
Het resultaat van tests voor Cystatin C wordt berekend door NovatrendTM Fluorescentieimmunoassay Analysator en toont het resultaat op het scherm. Voor extra informatie, gelieve te verwijzen naar de gebruikershandleiding van de Fluorescentieimmunoassay van NovatrendTM analyseren.
De lineariteitwaaier van de Testvan NovatrendTM Cystatin C is 0.1-9 mg/l.
 
Catalogusaantal Puntnaam Steekproef Testwaaier UITRUSTINGSgrootte
FI-cysc-402 De Cassette van de CysCtest WB/S/P 0.1-9 mg/l 10T/25T

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)