China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

D-dimeer Diagnostische testgebruik door Novatrend-fluorescentieimmunoassay Analysator in Menselijk geheel bloed /serum /plasma

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:Novatrend
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:FI-ddm-402

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:25T/Kit
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: geheel bloed, serum, plasma
Uitrustingsgrootte: 10T/25T opslagruimte: 2-30℃
Test bereik: 0.1~10 mg/l certificaat: CE

Een snelle test voor het meten van D-Dimeer in geheel bloed of plasma met het gebruik van de fluorescentieimmunoassay van NovatrendTM Analysator. Voor professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro.
 
 

Toepassing:

 

De D-Dimeer Testcassette (Geheel Bloed/Plasma) is gebaseerd bij Fluorescentieimmunoassay om D-Dimeer in geheel bloed of plasma als hulp in de diagnose van DVT en PE te meten.

 

Beschrijving:

 

Het d-dimeer (of het dimeer van D) zijn een fibrin degradatieproduct (of FDP), een klein eiwitfragment huidig in het bloed nadat een bloedstolsel door fibrinolysis wordt gedegradeerd. Zijn vorming of verhoging wijzen op de activering van coagulatie en fibrinolysis systeem, en zijn plasmaniveau kan de productie van fibrin van de trombase actieve agent in vivo vertegenwoordigen. Het kan als indicator van trombose in het lichaam worden gebruikt. Is de D-Dimeer inhoud in patiënten met trombose beduidend opgeheven.
Bovendien hebben de studies aangetoond dat de lage niveaus van D-Dimeer (0.1-0.5mg/L) aan het voorkomen van hart- en vaatziekten nauw verwant zijn, en de hoge niveaus van D-Dimeer kunnen vroege uitsluitings kenmerkende indicatoren voor DVT en PE zijn.

 

 

Hoe te gebruiken?

 

Verwijs naar de Fluorescentieimmunoassay van NovatrendTM het Handboek van de Analysatorverrichting voor de volledige instructies op gebruik van de Test. De test zou in ruimte moeten worden uitgevoerd
temperatuur.
1. Zet de Analysatormacht aan. Dan volgens de behoefte, de uitgezochte „standaardtest“ of „Snelle test“ wijze.
2. Neem het Identiteitskaart en neem het in de Analysatorhaven op.
3. Plasma: Pipet 5 plasma μL in de bufferbuis, mengt goed het specimen en de buffer.
4. Geheel bloed: Overdracht 7,5 geheel bloed μL in de bufferbuis met pipet; meng goed het specimen en de buffer.
5. Voeg verdund specimen met een Pipet toe: Pipet 85 μL verdunde specimen goed in de steekproef van de testcassette. Begin tegelijkertijd de tijdopnemer.
6. Er zijn twee testmodussen voor de Fluorescentieimmunoassay van NovatrendTM Analysator, Standaardtestmodus en Snelle Testmodus. Gelieve te verwijzen naar de gebruikershandleiding van de Fluorescentieimmunoassay van NovatrendTM Analysator voor details.
„Snelle test“ wijze: Na 15 minuten het toevoegen van steekproef, neem de testcassette in de Analysator op, klik „SNELLE TEST“, vul de testinformatie en klik onmiddellijk „NIEUWE TEST“. De analysator zal automatisch het testresultaat na een paar seconden geven.
„Standaardtest“ wijze: Neem de testcassette in de Analysator onmiddellijk na het toevoegen van specimen op, klik „STANDAARDtest“, vul de testinformatie en klik „NIEUWE TEST“ tegelijkertijd, zal de Analysator automatisch aftelprocedure 15 minuten. Na de aftelprocedure, zal de Analysator het resultaat in een keer geven.
D-dimeer Diagnostische testgebruik door Novatrend-fluorescentieimmunoassay Analysator in Menselijk geheel bloed /serum /plasma
INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
Resultaten door NovatrendTM Fluorescentieimmunoassay Analysator worden gelezen die.
Het resultaat van tests voor D-Dimeer is berekende byNovatrendTM Fluorescentieimmunoassay Analysator en toont het resultaat op het scherm. Voor extra informatie, gelieve te verwijzen naar de gebruikershandleiding van de Fluorescentieimmunoassay van NovatrendTM analyseren.
De lineariteitwaaier van het D-Dimeer van FluroLit TM Test is 0.1~10 mg/l.
Verwijzingswaaier: <0.5 mg/l
 
 
Catalogusaantal Puntnaam Steekproef Testwaaier UITRUSTINGSgrootte
FI-ddm-402 D-dimeer Testcassette WB/S/P 0.1~10 mg/l 10T/25T

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)