China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Geschikte van de Diagnostische testuitrustingen van Barbituraten(bar) Snelle de Lezerscassette in menselijke urine met Ce-Certificaat

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE,
Modelnummer:Dba-R102

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:25 tests per uitrusting
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 40T/Kit opslagruimte: 2-30℃
kleur: blauwe certificaat: CE

 

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van Barbituraten (BAR) in menselijke urine die met het gebruik van de Lezer van AllTest kanworden uitgevoerdTM LF. Voor medisch en ander professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro.

 
Toepassing:
 

De cassette van de BAR Snelle Test (Urine) is zijstroom chromatografische immunoassay voor de opsporing van Barbituraten in urine die met het gebruik van de Lezer bij een afgesneden concentratie van 300 ng/mL kan worden uitgevoerd. Deze test zal andere verwante samenstellingen, alstublieft ontdekken naar de Analytische Specificiteitlijst in deze bijsluiter verwijzen.

Deze analyse levert slechts een kwalitatief, inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) zijn de aangewezen bevestigingsmethode. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden gebruikt.

 
Beschrijving:
 
De barbituraten zijn centraal zenuwstelselkalmeringsmiddelen. Zij worden gebruikt therapeutisch als kalmerende middelen, slaapmiddelen, en middelen tegen stuipen. De barbituraten worden bijna altijd genomen mondeling als capsules of tabletten. De gevolgen lijken op die van intoxicatie met alcohol. Het chronische gebruik van Barbituraten leidt tot tolerantie en fysieke afhankelijkheid. De korte die acterenbarbituraten bij 400 mg/dag 2-3 maanden worden genomen veroorzaken klinisch een aanzienlijke mate van fysieke afhankelijkheid. De ontwenningsverschijnselen tijdens periodes van drugonthouding kunnen worden ervaren genoeg streng zijn om dood te veroorzaken die. Slechts wordt een kleine hoeveelheid (minder dan 5%) meeste Barbituraten afgescheiden onveranderd in de urine. De opsporingsperiode voor de Barbituraten in de urine is 4-7 days.1
De cassette van de BAR Snelle Test (Urine) is een snelle urine-onderzoekende test die met het gebruik van LF-Lezer kan worden uitgevoerd. De test gebruikt een monoclonal antilichaam om opgeheven niveaus van Barbituraten in urine selectief te ontdekken. De cassette van de BAR Snelle Test (Urine) levert een positief resultaat op wanneer de Barbituraten in urine het afgesneden niveau overschrijdt.
 
Hoe te gebruiken?
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1.Exact QR Code van de QR-codekaart voor specifieke informatie van de test. De kaart van de gebruiks slechts QR-code binnen de testuitrustingen die wordt verstrekt.
2.Bring de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
3.Place het testapparaat op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 volledige dalingen van urine (ong. 120μL) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, en begin dan de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie de hieronder illustratie.
4.Wait voor de rassenbarrière om te verschijnen. De resultaten zouden met de Lezer van AllTestTM LF 5 minuten moeten worden gelezen.
5.Do om testresultaten niet visueel te interpreteren.

 

Geschikte van de Diagnostische testuitrustingen van Barbituraten(bar) Snelle de Lezerscassette in menselijke urine met Ce-Certificaat

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

Resultaten door AllTestTM LF Lezer worden gelezen die

Het resultaat van positief wordt of negatief voor elke analyte bepaald door AllTestTM LF Lezer.

Het resultaat kan worden uitgevoerd om uit te blinken of PDF.

Op dit punt kan de Testcassette worden verwijderd en geschikt worden verworpen.

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)