China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

HbA1c fluorescentieimmunoassay testgebruik door Fiatest-fluorescentieimmunoassay Analysator in geheel bloed /serum /plasma

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:Fiatest
Certificering:CE, ISO13485
Modelnummer:FI-hba-402

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:10T/25T
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: Geheel Bloed /Serum /Plasma
Uitrustingsgrootte: 10T/25T Test bereik: 4-14.5%
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden

Een snelle test voor het meten van HbA1c in geheel bloed /serum /plasma met het gebruik van de fluorescentieimmunoassay van Fiatest TM Analysator. Voor professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro.
 
 

Toepassing:

 

De HbA1c-Testcassette (geheel bloed /serum /plasma) is gebaseerd bij Fluorescentieimmunoassay voor de kwantitatieve opsporing van HbA1c in geheel bloed. De maatregel van HbA1c wordt geadviseerd als teller van metabolische controle op lange termijn in personen met mellitus diabetes. Deze test kan als hulp in de diagnose van diabetes en als hulp worden gebruikt in het identificeren van patiënten die kunnen in gevaar zijn om diabetes te ontwikkelen.

 

Beschrijving:

 

De menselijke erytrociet is vrij permeabel aan glucose. Binnen elke erytrociet vinden een langzaam, ononderbroken, non-enzymatic proces tussen hemoglobine A en diverse suikers plaats. Het gevormde product is gekend als glycated hemoglobine, of glycohemoglobin.
Het chronische opgeheven niveau van de bloedsuiker van personen met mellitus diabetes zal na verloop van tijd schade aan de kleine schepen van het lichaam veroorzaken. Deze schade ontwikkelt zich langzaam over jaren en is gekend om recente complicaties te veroorzaken. De goede metabolische controle, d.w.z. verminderend de HbA1c-concentratie, is gebleken om het begin te vertragen en de vooruitgang van diabeteslatecomplicaties te vertragen. Men besluit dat de metingen van HbA1c kunnen worden gebruikt om mellitus diabetes te diagnostiseren. Wanneer in overeenstemming met nationale regelgevingen, kan de Test van FluroLitTM HbA1c als hulp in de diagnose van worden gebruikt
diabetes en als hulp in het identificeren van patiënten die kunnen in gevaar zijn om zich te ontwikkelen diabete.

 

 

Hoe te gebruiken?

 

Verwijs naar de Fluorescentieimmunoassay van Fiatest TM het Handboek van de Analysatorverrichting voor de volledige instructies op gebruik van de Test. De test zou in kamertemperatuur moeten worden uitgevoerd.
Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Zet de Analysatormacht aan. Dan volgens de behoefte, de uitgezochte „Standaardtest“ of „Snelle test“ wijze.
2. Neem het Identiteitskaart en neem het in de Analysatorhaven op.
3. Geheel bloed: Overdracht10μl geheel bloed in de bufferbuis met pipet; meng grondig het specimen en de buffer.
4. Voeg verdund specimen met een Pipet toe: Pipette 75μL verdund specimen goed in de steekproef van de testcassette. Begin tegelijkertijd de tijdopnemer.
5. Er zijn twee testmodussen voor de Fluorescentieimmunoassay van Fiatest TM Analysator, Standaardtestmodus en Snelle Testmodus. Gelieve te verwijzen naar de gebruikershandleiding van de Fluorescentieimmunoassay van Fiatest TM Analysator voor details.
„Snelle test“ wijze: Neem de testcassette in de Analysator op 10 minuten na voorbeeldtoepassing en klik „Test“, zal de Analysator automatisch het testresultaat na een paar seconden geven.
„Standaardtest“ wijze: Neem de testcassette in de Analysator onmiddellijk na voorbeeldtoepassing op, klik „Nieuwe test“ tegelijkertijd, zal de Analysator automatisch tellend onderaan 10 minuten. Na de aftelprocedure, zal de Analysator het resultaat in een keer geven.
 
HbA1c fluorescentieimmunoassay testgebruik door Fiatest-fluorescentieimmunoassay Analysator in geheel bloed /serum /plasma
INTERPRETATIE VAN RESULTATEN
Resultaten door FluroLitTM Fluorescence Immunoassay Analysator worden gelezen die.
Het resultaat van tests voor HbA1c wordt berekend door FluroLitTM Fluorescence Immunoassay Analysator en toont het resultaat op het scherm. Voor extra informatie, gelieve te verwijzen naar de gebruikershandleiding van de Fluorescentieimmunoassay van Fiatest TM analyseren.
De lineariteitwaaier van de Test van FluroLitTM HbA1c is 4~ 14,5%.
Verwijzingswaaier: 4.0~6.0%.
 
 
Catalogusaantal Puntnaam Steekproef Testwaaier UITRUSTINGSgrootte
FI-hba-402 HbA1c Testcassette WB/S/P 4-14.5% 10T/25T

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)