China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

AllTestantilichamen aan van de Testuitrustingen van de Tetanustoxine Snel het Huis Professioneel Gebruik ite-402

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE
Modelnummer:Cassette

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:40T/Kit
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: geheel bloed, serum, plasma
Uitrustingsgrootte: 40T/Kit Snijd af: Zie Tussenvoegsel
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden

 

AllTestantilichamen aan van de Testuitrustingen van de Tetanustoxine Snel het Huis Professioneel Gebruik ite-402

 

Toepassingen: 

 

De TETANUS is een immunochromatographic snelle test voor semi-kwantitatieve opsporing van de antiantilichamen van de tetanustoxine in serum, zijn het plasma of menselijke gehele blood.TETANUS bedoeld voor professioneel gebruik in het kader van laboratoriumanalyse of punt van zorganalyse om immuniteit aan tetanustoxine te ontdekken.

 

 

Beschrijving: 

   

 

Clostridiumtetani is een bacterie die tetanus in mensen veroorzaakt. Clostridiumtetani at Grampositieve, sporevormende staven die anaëroob zijn. Als zij het lichaam door een wond ingaan, kunnen zij een toxine vermenigvuldigen en produceren die de zenuwen beïnvloedt en de activiteit van spieren controleert. De toxine van Clostridiumtetani bindt aan membranen van periferische zenuwachtige cellen en remt de versie van neurotransmitters.

De antilichamen aan tetanustoxine worden geproduceerd in de mens door de injectie van chemisch buiten werking gestelde tetanustoxine (tetanustoxoid). De immunisering is de beste manier om de besmettingen van C. Tetani in kinderen en volwassenen te verhinderen. Voorts wordt de injectie van specifieke en gezuiverde antitetanustoxine IgG gebruikt zich toxineactie tijdens een scherpe besmetting te onthouden.

Het is soms beter om het niveau van de antiantilichamen van de tetanustoxine in een patiënt te kennen, om hun immune status te evalueren om de noodzaak van een bijkomende inenting te bepalen die immuniteit naar tetanustoxine zou verzekeren.

In noodsituatiesituaties, is het belangrijk voor de werker uit de gezondheidszorg om de immune status te kennen over de correcte anti-tetanusprofylaxe voor zeer riskante patiënten (diepe wonden) te beslissen.

 

 

Hoe te gebruiken? 

 

Sta de test, het specimen, de buffer en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.

  1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik zo spoedig mogelijk het.
  2. Plaats de cassette op een schone en niveauoppervlakte.

Voor Serum of Plasmaspecimen:

  • Houd verticaal het druppelbuisje en breng 1 daling van serum of plasma (ongeveer 25 ml) goed naar het specimen van testcassette over, dan voeg 3 dalingen van buffer (ongeveer 120ul) toe, en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.

Voor het Gehele Bloedspecimen van Venipuncture:

  • Houd verticaal het druppelbuisje en breng 1 daling van geheel bloed (ongeveer 25 ml) goed naar het specimen over, dan voeg 3 dalingen van buffer (approximately120 ml) toe, en begin de tijdopnemer. Zie hieronder illustratie.                                                                                                                         3.Wait voor de rassenbarrière om te verschijnen. Lees resultaten 10 minuten.  Interpreteer niet het resultaat na 20 minutenAllTestantilichamen aan van de Testuitrustingen van de Tetanustoxine Snel het Huis Professioneel Gebruik ite-402
 
   

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

 

(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)

 

 POSITIEF: * Twee verschillende rassenbarrières verschijnen. Één rassenbarrière zou in het controlegebied (c) moeten zijn en een andere rassenbarrière zou in het testgebied (t) moeten zijn. De steekproef wordt beschouwd met een antilichamenniveau boven 0,1 IU/ml als positief.

*NOTE: De intensiteit van de kleur in het gebied van de testlijn (t) zal afhankelijk van de concentratie van Tetanusantilichaam huidig in het specimen variëren. Daarom zou om het even welke schaduw van kleur in het testgebied (t) als positief moeten worden beschouwd.

 

VERBIED: Één rassenbarrière verschijnt in het controlegebied (c). Geen duidelijke rassenbarrière verschijnt in het testgebied (t). (met het antiniveau van het tetanusantilichaam onder 0,1 IU/ml).

 

ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe testcassette. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)