druggebruik Van 300ng/mL 7-Aminoclonazepam (7-ACL) Dispoable Snelle Uitrustingencassette/Peilstok/Strookoem van de Testuitrusting met Ce

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE
Modelnummer: Dacl-101/dacl-102/dacl-114
Min. bestelaantal: 500
Verpakking Details: 40T/Kit of 50T/Kit
Levering vermogen: 100 miljoen per jaar
Formaat: Cassette/Peilstok/Strook Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 40T/Kit of 50T/Kit Snijd af: 300ng/mL*
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden
Hoog licht:

Één Stap Snelle Test

,

de testuitrustingen van de huisdrug

7-Aminoclonazepam Druggebruik Van Dispoable (van 7-ACL) Snelle 300ng/mL* OEM van de Testuitrusting Diagnose van Ce

 

Toepassingen:

 

De ACL Snelle Testpeilstok (Urine) is snelle chromatografische immunoassay voor de opsporing van 7-Aminoclonazepam (belangrijke metabolite) in urine bij een afgesneden concentratie van 100ng/ml. Deze test zal andere verwante samenstellingen, alstublieft ontdekken naar de Analytische Specificiteitlijst in deze bijsluiter verwijzen.
Deze analyse levert slechts een kwalitatief, inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) zijn de aangewezen bevestigingsmethode. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden gebruikt.

 

Beschrijving:

 

7 -7-aminoclonazepam zijn belangrijkste metabolite van clonazepam. Clonazepam onder de merknaam Klonopin onder andere wordt, is een medicijn wordt verkocht om beslagleggingen, paniekwanorde, en voor de bewegingswanorde te verhinderen en te behandelen die als akathisia wordt bekend gebruikt die. Het is een type van benzodiazepine. Als belangrijke metabolite, kan aminoclonazepam 7 worden gebruikt om gebruik van de ouderdrug te controleren, clonazepam. Clonazepam, als Klonopin en Rivotril op de markt wordt gebracht, is lang-handelt benzodiazepine met anxiolytic, anticonvulsant, spierontspannend middel, en hypnotic eigenschappen die.
 

Hoe te gebruiken?

 

 

Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30°C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 volledige dalingen van urine (ong. 120μL) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, en begin dan de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie de hieronder illustratie.
3. Wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10minutes.

druggebruik Van 300ng/mL 7-Aminoclonazepam (7-ACL) Dispoable Snelle Uitrustingencassette/Peilstok/Strookoem van de Testuitrusting met Ce 0

【DE AANWIJZINGEN VOOR COMMISSIE GEBRUIKEN】
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder het testpaneel uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Verwijder GLB.
3. Met de pijl die op het urinespecimen richten, dompel verticaal het testpaneel in het urinespecimen minstens 10 tot 15 seconden onder. Dompel de strook op minstens het niveau van de golvende lijnen, maar niet boven de pijl op het testpaneel onder.
4. Vervang GLB en plaats het testpaneel op een niet absorberende vlakke oppervlakte.
5. Begin de tijdopnemer en wacht op de rassenbarrière te verschijnen.
6. Het resultaat zou 5 minuten moeten worden gelezen. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

druggebruik Van 300ng/mL 7-Aminoclonazepam (7-ACL) Dispoable Snelle Uitrustingencassette/Peilstok/Strookoem van de Testuitrusting met Ce 1

【DE AANWIJZINGEN VOOR PEILSTOK GEBRUIKEN】
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30ºC) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1. Breng de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testpeilstok uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
2. Met pijlen die op het urinespecimen richten, dompel verticaal de testpeilstok in het urinespecimen minstens 10-15 seconden onder. Ga niet de maximum (MAXIMUM) lijn op de Testpeilstok wanneer over het onderdompelen van de strook. Zie de hieronder illustratie.
3. Plaats de testpeilstok op een niet absorberende vlakke oppervlakte, begin de tijdopnemer en wacht op de rassenbarrière te verschijnen. Lees resultaten 5 minuten. Interpreteer niet het resultaat na 10 minuten.

druggebruik Van 300ng/mL 7-Aminoclonazepam (7-ACL) Dispoable Snelle Uitrustingencassette/Peilstok/Strookoem van de Testuitrusting met Ce 2

 

 

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN


(Gelieve te verwijzen hierboven naar de illustratie)


VERBIED: * Twee lijnen verschijnen. Één rassenbarrière zou in het gebied van de controlelijn (c) moeten zijn, en een andere duidelijke rassenbarrière zou in het gebied van de testlijn (t) moeten zijn. Dit negatieve resultaat wijst erop dat de concentratie 7-Aminoclonazepam (van 7-ACL) onder het opspoorbare afgesneden niveau is.


*NOTE: De schaduw van kleur in het gebied van de testlijn (t) kan variëren, maar het zou als negatief moeten worden beschouwd wanneer er zelfs een vage rassenbarrière is.


POSITIEF: Één rassenbarrière verschijnt in het gebied van de controlelijn (c). Geen lijn verschijnt in het gebied van de testlijn (t). Dit positieve resultaat wijst erop dat de concentratie 7-Aminoclonazepam (van 7-ACL) het opspoorbare afgesneden niveau overschrijdt.


ONGELDIG: De controlelijn slaagt te verschijnen er niet in. Het ontoereikende specimenvolume of de onjuiste proceduretechnieken zijn de zeer waarschijnlijk redenen voor de mislukking van de controlelijn. Herzie de procedure en herhaal de test met een nieuwe test. Als het probleem voortduurt, beëindig gebruikend de testuitrusting onmiddellijk en contacteer uw lokale verdeler.

 

 

 

Kat. Nr. Productomschrijving Specimen Formaat Uitrustingsgrootte Snijd af Status
Dacl-102 7-Aminoclonazepam (7-ACL) Snelle Testcassette Urine Cassette 40 T 300ng/mL* Ce
Dacl-114 7-Aminoclonazepam (7-ACL) Snel Testcomité Urine Comité 40 T Ce
Dacl-101 7-Aminoclonazepam (7-ACL) Snelle Testpeilstok Urine Peilstok 50 T Ce
 

 

Contactgegevens
selina

Telefoonnummer : +8615857153722

WhatsApp : +008613989889852