China    fabrikant

Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
China van goede kwaliteit Douane Monoclonal Antilichaam te koop China van goede kwaliteit Hybridoma Monoclonal Antilichaam te koop
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— Mr John Smith England

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Ms Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mrs Julie Tschetter Belgium

Ik ben online Chatten Nu

Hoog - van de Diagnostische testuitrustingen van kwaliteitsbuprenorphine (BUP) Snelle de Lezerscassette in menselijke urine met Ce-Certificaat

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:AllTest
Certificering:CE
Modelnummer:Dbu-R102

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:500
Verpakking Details:100T/kit
Levering vermogen:100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 100T/kit Snijd af: /
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden

Een snelle test voor de kwalitatieve opsporing van Barbituraten (BAR) in menselijke urine die met het gebruik van de Lezer van AllTest kanworden uitgevoerdTM LF. Voor medisch en ander professioneel kenmerkend slechts gebruik in vitro.

 
Toepassing:
 

De snelle de Testcassette van BUP (Urine) is snelle chromatografische immunoassay voor de opsporing van Buprenorphine in menselijke urine die met het gebruik van de Lezer van AllTestTM LF bij een afgesneden concentratie van 10 ng/mL kan worden uitgevoerd.

Deze analyse levert slechts een kwalitatief, inleidend analytisch testresultaat op. Een specifiekere afwisselende chemische methode moet worden gebruikt om een bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. De gaschromatografie/de massaspectrometrie (GC/MS) of Vloeibare Chromatografie/massaspectrometrie (LC/MS) is de aangewezen bevestigingsmethoden. De klinische overweging en het professionele oordeel zouden op om het even welke drug van het resultaat van de misbruiktest moeten worden toegepast, in het bijzonder wanneer de inleidende positieve resultaten worden gebruikt.

 
Beschrijving:
 
Buprenorphine is een machtig die pijnstillend middel vaak in de behandeling van opioid verslaving wordt gebruikt. De drug wordt verkocht onder de handelsnamen Subutex, ™ Buprenex, ™ Temgesic, ™ en Suboxone™ die Buprenorphine-HCl alleen of in combinatie met Naloxone-HCl bevatten. Therapeutisch, wordt Buprenorphine gebruikt als substitutiebehandeling voor opioid verslaafden. De substitutiebehandeling is een vorm van medische behandeling aan opiate verslaafden (hoofdzakelijk heroïneverslaafden) wordt aangeboden op een gelijkaardige of identieke substantie aan de normaal gebruikte die drug worden gebaseerd. In substitutietherapie, is Buprenorphine zo efficiënt zoals Methadon maar toont een lager niveau van fysieke afhankelijkheid aan. De concentraties van vrije Buprenorphine en Norbuprenorphine in urine kunnen minder dan 1 ng/mL na therapeutisch beleid zijn, maar kunnen zich tot 20 ng/mL in misbruiksituaties uitstrekken. De plasmahalveringstijd van Buprenorphine is 2-4 hours.1 terwijl de volledige verwijdering van single-dose van de drug kan nemen zolang 6 dagen, het opsporingsvenster voor de ouderdrug in urine om ongeveer 3 dagen wordt verondersteld te zijn.
De snelle de Testcassette van BUP (Urine) is een snelle test van het urineonderzoek die met het gebruik van LF-Lezer kan worden uitgevoerd. De test gebruikt een monoclonal antilichaam om opgeheven niveaus van Buprenorphine in urine selectief te ontdekken. De snelle de Testcassette van BUP (Urine) levert een positief resultaat op wanneer Buprenorphine in urine 10 ng/mL overschrijdt.
 
Hoe te gebruiken?
Sta de test, het urinespecimen, en/of de controles toe om kamertemperatuur (15-30C) voorafgaand aan te bereiken het testen.
1.Exact QR Code van de QR-codekaart voor specifieke informatie van de test. De kaart van de gebruiks slechts QR-code binnen de testuitrustingen die wordt verstrekt.
2.Bring de zak aan kamertemperatuur alvorens het te openen. Verwijder de testcassette uit de verzegelde zak en gebruik het binnen één uur.
Plaats de testcassette op een schone en niveauoppervlakte. Houd verticaal het druppelbuisje en breng 3 volledige dalingen van urine (ong. 120μL) goed naar het specimen (s) van de testcassette over, en begin dan de tijdopnemer. Vermijd opsluitend goed luchtbellen in het specimen (s). Zie de hieronder illustratie.
4.Wait voor de rassenbarrière om te verschijnen. De resultaten zouden met de Lezer van AllTestTM LF 5 minuten moeten worden gelezen.
5.Do om testresultaten niet visueel te interpreteren.

 

Hoog - van de Diagnostische testuitrustingen van kwaliteitsbuprenorphine (BUP) Snelle de Lezerscassette in menselijke urine met Ce-Certificaat

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

Resultaten door AllTestTM LF Lezer worden gelezen die

Het resultaat van positief wordt of negatief voor elke analyte bepaald door AllTestTM LF Lezer.

Het resultaat kan worden uitgevoerd om uit te blinken of PDF.

Op dit punt kan de Testcassette worden verwijderd en geschikt worden verworpen.

 

Kat Nr. Beschrijving Specimen Snijd Waarde af
Dbu-R102 Van de Buprenorphine (BUP) de Snelle Test Cassette Urine 10 ng/mL

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Tel.:86-571-56267891

Fax:86-571-56267856

Contactpersoon: Mrs. Selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)