Co. van Hangzhoualltest Biotech, Ltd 

      Uw Betrouwbare Snelle Testpartner!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis ProductenSnelle Testlezer

Amfetamine (AMP) in de menselijke Cassette van de de Uitrustingenlezer van de urine Snelle Diagnostische test met Ce-Certificaat

Ik ben online Chatten Nu
China Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD certificaten
China Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD certificaten
Ik houd van de producten en de dienst die door AllTest worden verleend. Zij nemen werkelijk onze rente in overweging.

—— M. John Smith Engeland

Mijn oudste dochter heeft Lyme-eigenlijk ziekte. Zij bracht bijna 1 jaar in een rolstoel wegens Lyme door. Zij doet zeer goed nu. Ik gebruikte 2 van de steekproeven. 1 om mijn Lyme te testen diagnostiseerden dochter en 1 om mijn dochter te testen die geen Lyme heeft. Uw goed gewerkte tests. Mijn dochter met Lyme testte positief en de persoon die niet geteste negatief.

—— Mej. Sheila

Wanneer ik de verzoeken heb, geeft AllTest me altijd het voldaane aan antwoord in de eerste keer.

—— Mevr. Julie Tschetter België

Aangezien de oude klant van AllTest sinds 2009, wij zouden moeten het grote werk danken zijn gedaan door AllTest ons steunen aanwinst meer marktaandeel en winst

—— M. Robin Seifert Duitsland

Amfetamine (AMP) in de menselijke Cassette van de de Uitrustingenlezer van de urine Snelle Diagnostische test met Ce-Certificaat

Amphetamine (AMP) in human urine Rapid Diagnostic Test Kits Reader Cassette With Ce Certificate
Amphetamine (AMP) in human urine Rapid Diagnostic Test Kits Reader Cassette With Ce Certificate Amphetamine (AMP) in human urine Rapid Diagnostic Test Kits Reader Cassette With Ce Certificate Amphetamine (AMP) in human urine Rapid Diagnostic Test Kits Reader Cassette With Ce Certificate Amphetamine (AMP) in human urine Rapid Diagnostic Test Kits Reader Cassette With Ce Certificate Amphetamine (AMP) in human urine Rapid Diagnostic Test Kits Reader Cassette With Ce Certificate

Grote Afbeelding :  Amfetamine (AMP) in de menselijke Cassette van de de Uitrustingenlezer van de urine Snelle Diagnostische test met Ce-Certificaat Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: AllTest
Certificering: CE
Modelnummer: Dam-R102

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 500
Verpakking Details: 25T/Kit
Levering vermogen: 100 miljoen per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Formaat: Cassette Specimen: Urine
Uitrustingsgrootte: 25T/Kit Snijd af: /
opslagruimte: 2-30℃ Plankentijd: 24 maanden
Hoog licht:

rapid diagnostic test kits

,

home drug test kits

Een snelle test voor de kwalitatieve detectie van amfetamine (AMP) in menselijke urine die kan worden uitgevoerd met behulp van AllTest TM LF Reader. Alleen voor medisch en ander professioneel in vitro diagnostisch gebruik.

Toepassing:

De AMP Rapid Test Cassette (urine) is een snelle chromatografische immunoassay voor de detectie van amfetamine in menselijke urine die kan worden uitgevoerd met behulp van de lezer bij een grenswaarde van 1.000 ng / ml. Deze test zal andere gerelateerde verbindingen detecteren, raadpleeg de Analytical Specificity table in deze bijsluiter.

Deze test levert slechts een voorlopig analytisch testresultaat op. Een meer specifieke alternatieve chemische methode moet worden gebruikt om een ​​bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. Gaschromatografie / massaspectrometrie (GC / MS) is de voorkeursbevestigingsmethode. Klinische overweging en professionele oordeelsvorming moeten worden toegepast op elk testresultaat van drugsgebruik, met name wanneer voorlopige positieve resultaten worden gebruikt.

Beschrijving:
Amfetamine is een op schema II gereguleerde stof die op recept verkrijgbaar is (Dexedrine®) en is ook beschikbaar op de illegale markt. Amfetaminen zijn een klasse krachtige sympathicomimetische middelen met therapeutische toepassingen. Ze zijn chemisch verwant aan de natuurlijke catecholamines van het menselijk lichaam: epinefrine en noradrenaline. Acute hogere doses leiden tot verbeterde stimulatie van het centrale zenuwstelsel en veroorzaken euforie, alertheid, verminderde eetlust en een gevoel van verhoogde energie en kracht. Cardiovasculaire reacties op amfetaminen zijn onder meer verhoogde bloeddruk en hartritmestoornissen. Meer acute reacties veroorzaken angst, paranoia, hallucinaties en psychotisch gedrag. De effecten van amfetaminen duren over het algemeen 2-4 uur na gebruik en het medicijn heeft een halfwaardetijd van 4-24 uur in het lichaam. Ongeveer 30% van amfetamine wordt onveranderd in de urine uitgescheiden, de rest als gehydroxyleerde en gedeamineerde derivaten.
Het AMP Rapid Test Device (Urine) is een snelle urinetest die kan worden uitgevoerd met behulp van de LF Reader. De test maakt gebruik van een monoklonaal antilichaam om selectief verhoogde niveaus van amfetaminen in urine te detecteren. De AMP Rapid Test Cassette (urine) geeft een positief resultaat wanneer amfetamine in de urine groter is dan 1.000 ng / ml.
Hoe te gebruiken?
Laat de test, het urinemonster en / of de controles op kamertemperatuur (15-30 ° C) komen voordat u gaat testen.
1. Voer de QR-code uit de QR-codekaart uit voor specifieke informatie over de test. Gebruik alleen de QR-codekaart die in de testkits is meegeleverd
2. Breng het zakje op kamertemperatuur voordat u het opent. Haal de testcassette uit het verzegelde zakje en gebruik deze binnen een uur.
3.Plaats de testcassette op een schoon en vlak oppervlak. Houd de druppelaar verticaal en breng 3 volledige druppels urine (ca. 120 μL) over naar de monsterhouder (S) van de testcassette en start vervolgens de timer. Zorg dat er geen luchtbellen in de monsterholte (S) terecht komen. Zie onderstaande afbeelding.
4.Wacht tot de gekleurde lijn (en) verschijnen. De AllTest TM LF-resultaten moeten na 5 minuten worden gelezen met de AllTest TM LF-lezer.
5. interpreteer testresultaten niet visueel.

INTERPRETATIE VAN RESULTATEN

Resultaten gelezen door AllTest TM LF Reader

Het resultaat van positief of negatief voor elke analyt wordt bepaald door AllTest TM LF Reader.

Resultaat kan worden geëxporteerd naar Excel of PDF.

Op dit punt kan de testcassette worden verwijderd en op de juiste manier worden weggegooid.

Contactgegevens
Hangzhou AllTest Biotech CO.,LTD

Contactpersoon: selina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons